NK LEGE OSIJEK

utorak, 26.10.2010.

Kneževi Vinogradi: BORAC vs LEGE 4 : 1 (1:1)


Nakon povratka iz Trogira u nedjelju navečer imali smo tek toliko vremena spakovati čistu opremu i juriš na prvenstvenu tekmu u Kneževe Vinograde sa domaćim Borcem.
Lijepo je znati da baš mi, Lege, uspijemo motivirati sve ekipe da pruže svoj maksimum i uglavnom je to pozitivno. Tek ponekad naletimo na bolesno ambiciozne koji nas pokušavaju pobjediti ne birajući sredstva. Ovaj puta to nije bio slučaj.
Došlo nas je na tekmu samo 12... Samo 12 igrača. Premoreni smo, ozljeđenih je kao u priči a poneki se nisu ni javili. Valjda ih žene nisu pustile. Domaćini su bili neuporedivo bolji.
Ustvari dok smo još imali snage, u prvom poluvremenu rezultat je bio aktivan, 1:1. Tada se ozljedio Jadro i izišao van. Ostali smo bez zamjene. A kada se nakon 15 minuta drugog dijela ozljedio i Zvone slijedio je raspad sustava. Dečki iz Suljoša ubacili su u brzinu više i nama je ostalo samo čestitati im na zasluženoj pobjedi.
Koliko me razveselila činjenica da su na klupi bili i bodrili nas operirani Hrco, zagipsani Zlaja, ranjeni Ilija i fizio Beli toliko me zabrinula i činjenica da mi se nekolicina igrača uopće nije javila ni prije ni nakon tekme. Sram ih bilo.
Pojedinci napokon moraju shvatiti da pripadnost nekom klubu donosi prava ali i obveze. Nije upitno ukoliko je netko ozljeđen ili opravdano spriječen, no svi bi trebali shvatiti da imaju obavezu prema ostalim suigračima, protivnicima pa i klubu općenitodoći na utakmicu i odigrati najbolje što mogu.
Svi na vrijeme saznaju kada je slijedeća tekma i trebali bi učiniti sve da se pojave. To je onaj dio obaveze prema LEGAMA. Imajte to na umu.

NK Bilje : "Tikveš" NK "Darda" 3 : 3
Branjin Vrh : NK "Croatia - Branitelj" NK "Hajduk" 2 : 6
Kn.Vinogradi : NK "Borac" NK "Lege" 4 : 1
B.P.Selo : NK "Dinamo" NK "Lug" 3 : 0
Mece : HNK "Radnicki" HNK "Bilje" 0 : 4
Kozarac : NK "Medimurec" NK "Radnicki" /Mirk/ 2 : 3
Karanac : NK "Polet" NK "Ribar" 2 : 1


Mj Klub Ut Pob Por Gol+ Gol- Raz Bod
1. NK "Lege" 9 8 0 1 40 12 28 24
2. NK "Radnicki" /Mirk/ 10 7 2 1 34 19 15 23
3. NK "Dinamo" 10 5 4 1 32 13 19 19
4. HNK "Bilje" 10 5 2 3 30 16 14 17
5. NK "Ribar" 9 5 2 2 21 15 6 17
6. NK "Hajduk" 10 5 1 4 43 22 21 16
7. NK "Tikveš" 10 4 2 4 20 22 -2 14
8. NK "Borac" 10 4 1 5 30 28 2 13
9. NK "Darda" 9 3 3 3 16 22 -6 12
10. HNK "Radnicki" 10 3 2 5 26 28 -2 11
11. NK "Polet" 10 3 2 5 21 44 -23 11
12. NK "Medimurec" 10 2 1 7 17 36 -19 7
13. NK "Croatia - Branitelj" 9 1 2 6 13 39 -26 5
14. NK "Lug" 10 1 0 9 11 38 -27 3

26.10.2010. u 11:00 • 2 KomentaraPrint#

nedjelja, 24.10.2010.

TROGIR vs LEGE 1 : 4 (0:1)


Organizacija, put, fešta iznenađenja za Lege u organizaciji Ive Oreča & Jokea, sa svim gurmanskim blagodatima mora u Joletovoj izvedbi, Coce je postao LEGA. Jutro u Splitu za popravak Zvonetovih slomljenih naočala, dok je drugi dio LEGA feštao u Okrugu Gornjem u kafiću kod Rake, pa je naletio naš Osječki friend zvan Caligula od milja, pa je opet pao roštilj kod Joketa... jegiba, nije nama lako.
Početak utakmice bio je zakazan u 16.00 sati na gradskom stadionu, hmmm igralištu bez trave u Trogiru. Problem je bio u ozljedama. Doputovalo nas je samo 15 sa dr. Vjekom koji se na kraju skinuo u dres i bio prinuđen igrati da nas uopće bude 11. No tu nije kraj naših muka. U prvih 11 bili su Mario, Vinko i Jadro koji nisu igrali tri tjedan zbog ozljeda ali probali su.
Vidješi da je vrag odnio šalu zamolili smo Ivine prijatelje iz Trogira da nam dvojica, trojica popune brojno stanje kako bi se utakmica uopće mogla održati. Rimac, Japa i Saša. Za ovu prigodu specijalno su otišli u Split kupiti kopačke :) Toliko o tome koliki su profesionalci. Ali su LEGE. Zamolili smo čak i Cocu da dođe igrati za nas ali "bija je zauzet, mora je pivat na piru". No i ova trojica bili su odlični. Vrijedni i borbeni. Hvala im.
Nevista je bio vrlo dobar na golu. Ništa nije skrivio a jednom je reagirao kao mačka i spasio gol u 100% šansi domaćih, Zvone i Lazo su na boku odigrali standardno dobro. Jadro i Vjeko na stoperskim pozicijama bili su u, zajedno gledano, odlični, Jadro fantastičan a Vjeko dobar.Kljun je igrao stopera ajmo reći korektno jer teško je odigrati zadnjoj liniji prvi puta zajedno. Vinko, Periša i Mario odlično su odradili posao. Marijeva loža nažalost nije izdržala do kraja tekme. U napadu pak Ivo i Iža borili su se kao lavovi sa brojčano nadmoćnijim domaćinima. I bili su više nego uspješni.
Hrco, Zlaja, Kova i Ilija zdušno su nas bodrili cijelu tekmu i njihov doprinos je golem. Poslije toga otišli smo sa domaćinima na zajedničku večeru koja je bila odlična. Gurmanski gledano. No ni približno našim feštama. Ali bitna je želja i pokazana volja. Ovi susreti se nastavljaju na proljeće 2011.





TROGIR: Trogir vs LEGE

24.10.2010. u 19:33 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 18.10.2010.

NK LEGE VS CROATIA BRANITELJ 6 : 0




Pokušavam dokučiti zašto smo nakon tri lošije tekme opet proigrali po starom? Razloga je kao u priči samo ne znam koji je onaj pravi. Zato što je protivnik nešto slabiji? Zato što smo nakon dugo vremena ponovo zaigrali u Mecama? Zato što smo imali novog kuhara za grah? Zato što smo se veselili beli poslije tekme? Ili pak zato što je napokon došao gosp. Peterson?
Vi izaberite koji god želite a ja ću vam reći da smo cijelo drugo poluvrijeme igrali sa igračem manje. Možda je i taj inat bio jedan od razloga. Who cares.
Dakle nastupili smo u postavi 5 - 3 - 2 iz razloga da bokovi dobiju više prostora. No šef obrane Kolar je nakon 3:0 za nas prebacio drugog stopera Zrnu u vezu tako da smo igrali 4 - 4 - 2.
Na golu je bio Iga i odlično je obavio svoj posao. Obrana je stajala na centru Iga na 20 metara i sve je funkcioniralo vrlo dobro.
Desni bok čuvao je Zvone. Zabio je gol. Igra kao onaj Gareth Bale iz Tottenhama. Može on i bolje.
Lijevi bok pokrivao je Lazo. Prvi put uopće u Legama ali zasigurno ne i zadnji. Vidi se da je čovjek prošao školu nogometa NK Osijeka ranih 80-tih ali nije puno toga zaboravio. Podatak, pak da potegnuo 180 km da bi uopće došao na tekmu govori dovoljno za sebe. Luđak wink
Stoperi su bili Zrno i Kljun i odigrali su i više nego dobro. Pogotovo drugo poluvrijeme kada smo imali igrača manje. Lako ostalima igrati kada znaju da su ovi iza njih.
Kolar je još jednom pokazao i dokazao da je vrhunski korektor. Igrao je bezgrešno. Bože sada sam pročitao ovu rečenicu.... Pa naravno da je bio bezgrešan kada su Zrno i Kljun sve počistilli tako da do njega skoro lopta nije ni dolazila.
Vezu su držali Periša, Ilija i Krpan. Jako dobra partija. Ilija je bio rastrčan i precizan, Periša vrijedan i raspoložen za asistencije pa čak i zabijanje, a Pero nas je ostavio par puta bez daha kada se sjurio u napad. Bože dragi kako je brz.
Za golove su bili zaduženi Oreč i gosp. Peterson. Nepotrebno je i spominjati da je prvi gol na tekmi zabio upravo gosp. Peterson. Ivo također nije razočarao. Jedan je zabio, a šesnajsterac je povaljao sa trojicom gostujućih igrača...
Još su igrali:
Peđa koji je zamjenio Perišu kojeg čuvam za petak i odlazak u Trogir. A Peđa mora igrati više nazad da gosp. Peterson zabije što više golova.
I Iža je nastupio. Zamjenio je upravo gosp. Petersona na mjestu prvog napadača. Meni uopće nije jasno zašto on do sada nije igrao u napadu. Čovjek je ubojiti strijelac. Killer. Krpanu i Paji biti će teško upasti na mjesto napadača pored ove dvojice. Istina Iža danas nije bio strijelac ali to je čista slučajnost.
E da igrao je i Nevista. Igrao, hahaha smiješno zvuči. naime u jednom trenutku ozljedio se i Krpan pa smo na terenu imali dva igrača manje. Onda je Nevista bacio golmanski dres i obukao igrački. Poslao sam ga u napad da nam ne smeta u obrani.

I toliko o ovoj tekmi. Bili smo puno bolji i pobjedili smo. Poslje smo se najeli grašine koji je bio odličan (čuje se dok pišem) a pojedinci su bacili i belu. dakle Zlaja virozni i Nevista igrač pobjedili su Kolara i Iliju. Kolaru je teško kartati bez Rudeža a Iliji bez kuma. Ta je kombinacija bila osuđena na poraz prije nego je partija i počela. Ali neće ostati na tome. Čujem da se priprema revanš ali sa svojim originalnim kompanjonima. Dakle, Nevista i Zlaja... drž'te gaće.
U petak krećemo za Trogir. Tekma je u subotu. Obožavateljima i navijačima samo kratka poruka: U karanteni smo i nemojte nas ni pokušati uznemiravati tražeći autograme, dresove i ostale suvenire. U sigurnim smo rukama kondicionog trenera Joška i samo nam je subotnja tekma na pameti. U slučaju liše ne ćemo igrati u Trogiru već u Klisu. Dobro nam došli.

18.10.2010. u 20:25 • 0 KomentaraPrint#

petak, 15.10.2010.

LEGE vs Klas Čepin 1:2

Ja stvarno ne znam komu je palo na pamet da odigramo zaostalu tekmu 5. kola lige veterana u petak. Od kada veterani ligu igraju petkom? Mislim stvarno... petak i veterani. Uopće se ne slaže. To da je neka bela ili kotlić u igri eeee to bi bila druga priča. Probati ću vam pojasniti, pa čak i vizalno da vam bude lakše. Dakle ovo je (sada klikni na ovo crveno, tu pored)
Drevna TVRĐA Osijek
Pogledajte tu gore iznad broja 8 na karti. Vidi se južni gol našeg igrališta. A pogledajte sada brojeve 15 i 16. Trg. Tu se danas odvijalo 15. HRVATSKO NATJECANJE U KUHANJU FIŠ – PAPRIKAŠA – PREDNATJECANJE. Mi bi rekli kvalifikacije za sutrašnje finale.
Ljudi, to je 46 kotlića fiša i svi se trude biti najbolji kako bi se plasirali u sutrašnju završnicu.
A mi igramo zaostalu tekmu neznamkojegkola, svega 100 metara zračne udaljenosti od tih fenomenalnih mirisa. Jebem ti sreću takvu. I kako onda igrati?
Nama se mantalo u glavi, bolio nas želudac a nosnice su trpile silne napade miomirisa. Bilo je to preteško za nas. Vidim posložen stol: 7 kg šarana, 1,5 kg soma i 1,5 kg štuke10 srednjih glavica luka, slatke mljevena paprika, 1 lit kuhanog domaćeg paradajiza, 2 lit bijelog vina, sol, ljuta mljevena paprika, 5 ljutih feferona 10 lit vode. Koja slika, čovječe.
Onda redom krećeš zamišljeni virualni ritual.... crveni luk skuhaš u malo vode, pa ga nožem maksimalno usitniš do stanja kaše. Mikser ga spali, nije fora. Treba nožem. Pa stavljam komade ribe koja ne smije biti presitna (ima previše kosti) ali ni prevelika (puno masti), u kotlić, pa tu kašu od luka, baranjske feferone (ja preferiram žute), malo soli, mljevenu papriku od gđe. Piroške iz Suze (inače dobro držeća udovica) ili Lacike iz Luga, jer druge mi nisu baš... domaći kuhani paradajiz i hladne vode. Pa onda sve to stavljam na jaku vatru (najbolja je od bukovine) i kada sve proključa kuham još 35 minuta. Onda nekih 5 minuta prije kraja kuhanja dodam vino i baš uvijek stavljam Mišikinu Graševinu I dok sam sve ovo zamišljao, u drugoj šerpi kuhali su se domaći rezanci. Čujem kako mirišu, široki, od puno jaja... jebemti.
Kad odjednom neki lik u zelenom dresu trći pored mene. "Pa Kljun, drži ga, sruši ga, prekid..." viču suigrači a meni miriši... čudo jedno. Koji zeleni? Ma jebeš zelenog... Ajmo na Trg" velim im ja...
Eh da tekmu sa Klasom iz Čepina smo izguubili 1:2. Evo i razloga. Čepinčani su otporni na mirise fiša, čak im se i malo gadi jer oni jedu samo svinjetinu, eventualno prasetinu na ražnju. Dakle oni su igrali a mi šnjofali. Ali ne svi. U Legama igraju četiri Čepinčanina koje smo mi malo pripitomili ali krv nije voda.... Ukratko biješe to ovako:
Nevista koji je golman, učinio je sve da ne dotakne dvije lopte loje su išle u okvir gola. Uspio je. Ali nije to ništa. Bolje mir u selu nego negativne tenzije. Dosta je što nas Sanader zajebava.
Zrno, razbijač napada svih protivničkih ekipa na ovoj tekmi nije napravio niti jedan prekršaj. Pa kako bi grubostima na svoje? Osim toga njegova supruga kuma je malog od jednog čepinskog igrača i kako bi mu na oči došla? Bože sačuvaj.
Dado je pak naš glavni kreativac ali je danas poželio igrati zadnjeg igrača obrane. Zlu netrebalo, ako čepinčani niti ne zapucaju da on kao slučajno "doda" Nevisti recimo u lijeve rašlje.A šta da mu čovjek kaže? Uljara u krizi, on s par momaka što igraju za Čepin tamo protestira i sada da im gura kroz noge? Nije uredu, zar ne? Razumijemo i njega.
dr. Zvone je posebna priča. Čovjek je privatnik i svima njima i njihovim širim obiteljima popravlja zube. I što sad? Bezobrazni Ilija ga je tri puta proigrao u apsolutno bezizlaznu situaciju. Mrtve šanse. Ali ono, pa to bi i semogodišnje dijete zabilo, no Zvone se uspio kao spetljati pa jednom dodati golmanu, jednom pasti jer se sapleo na liniju peterca i treći puta ukopao se od straha jer je već obišao golmana ali onda je golman viknuo, dosta glasno i grubo... STANI NEEEE i Zvone se ukopao. Kao što je i red. Osim toga, kako će mu žena na Čepinsku špicu izaći kavu popiti i susresti se sa suprugama Čepinčana... gorka bi to kava bila. Bolje ovako.
Eh da njima se priključio i Talijan. On je u strahu. Zato što je Talijan. A oni su čepinska skupina. I što mu je činiti? Predati se naravno. Stati na njihovu stranu. Ajutooooo! Tipično Talijanski. Tako kada su naši Čepinčani zakazali i nisu nas uspjeli "prodati" Talijan je to popravio na besraman način, u Hrvatskoj dosad neviđen.

No miris fiša širio se Tvrđom. Nismo ni riječ rekli našim Čepinčanima. Otišli smo na Trg Sv. Trojstva. A to je tek prednatjecanje. Sutra samo najbolji fiševi, tamburaši, vrhunsko baranjsko vino.... Dobro nam došli

15.10.2010. u 21:24 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 13.10.2010.

VIŠNJEVAC vs LEGE 2 : 2

Prije nego što krenem pisati o tijeku utakmice naglašavam kako su LEGE osnovane iz čisto hedonističkih razloga. Nekolicina nas odlučila je napraviti Klub koji će nam donosti ugodu i veselje. Bez obzira na rezultat. Isto tako, nekolicina nas u taj Klub ulaže svoje vrijeme, novac, veze i poznanstva, silan trud jer to uistinu košta. E sad, ako nam to ne donosi ugodu i zabavu, onda je i postojanje LEGA besmisleno.
Stoga, vjerujte mi, ovakvo ponašanje kao na tekmi sa Višnjevcem, više ne ćemo tolerirati. Nikomu.

Krenuli nas čudni rezultati. Prvo smo, nakon godinu dana, doživjeli poraz u Rovinju (Škabrnja 2:1) a sada odigrali nerješeno u Višnjevcu. Činjenica da nam je nedostajalo bar 10 standardnih igrača, naravno, neopravdava nas.Odigrali smo čak solidno, ali pokazali smo i mentalitet seoske ekipe (nevrijeđam nikoga). Naglašavam da je ovo bio derbi kola županijske lige veterana Osiječko baranjske županije, i da se Višnjevac svojski trudio. Na kraju i uspio izjednačiti vrhunskim golom Krleta u posljednjim sekundama tekme. Nakon tog izjednačujućeg gola za Višnjevac sudac je odsvirao kraj. A kako su igrali?

Nevista, golman; branio je solidno cijelu tekmu iako je kriv za oba primljena gola. Neuobičajeno je bio nervozan i tu nervozu prenosio na suigrače. Potpuno bespotrebno. To nije njegov stil.
Ferdo, desni bok pojavio se na tekmi nakon šest mjeseci i apsolutno je pripremljen - za pričanje. Pokazao se kao apsolutna neznalica u formacijskom postavljanju ekipe no to ga nije spriječilo da brblja i živcira suigrače. U igri prema naprijed bio je nevidljiv, u obranu nije ni dolazio. Samo je pričao s centra. Mislim da mu je bolje da se drži maratona. A ako se odluči i za nogomet mora znati da nogometni teren nije mjesto za lječenje frustracija iz maratona gdje mora šutjeti po par sati. I onda bi nas maltretirao? No way.
Talijan lijevi bočni, odigrao solidno no opet ga je uhvatilo ono njegovo ludilo. Vuci loptu, gnjavi, pili - izgubi ju i zakuhaj kontru svojoj ekipi. Mislim da on nikada neće prestati to raditi. Ali on je ipak čovjek koji je pregazio 50-tu pa mu neću prigovarati.
Kljun stoper, u prvom poluvremenu bio u velikim problemima zbog nesklada sa drugim stoperom Vinkom koji je bio nervozan kao Tasmanijska neman. Pokrivao je i lijevu i desnu stranu i odigravao i zadnjeg veznog jer je zadnji vezni morao igrati Ferdino mjesto. U toj konfuziji Kljun se uklopio u sivilo.
Vinko stoper nevjerovatno nervozan, tražio zamjenu u poluvremenu.Toliko puno nije nikad u životu pričao. Mislim da se na kraju posvađao sam sa sobom. Ali on će se brzo vratiti. To nije bio pravi Vinko.
Dumba korektor nakon dugo vremena odigrali smo sa korektorom. Zbog cijele, gore navedene konfuzije, Dumba je igrao i stopera i bočnog i korektora. Odigrao je korektno no to nije to. Uglavnom je trčao vamo tamo u stanju polušoka jer naša ekipa je jučer ličila na kirbajski sastav koji igra za gajbu pive i nešto pečene prasetine. Ladne.
Zrno, vezni trkački odličan, odigrao i svoje i Ferdino mjesto no nedostajao je u napadu upravo zbog toga. Imao je i dvije prilike za postizanje gola ali... Mora se natjerati rješavati lopte iz prve i postati će naš Gatuso.
Ilija, vezni vrlo dobra partija. Nevjerovatno ali on koji je naša prsnica jedini nije nasjeo na nervozu koju smo proizvodili jučer u nevjerovatnim količinama. Igrao je vrlo dobro no i sam je mogao asistirati tri puta ali je poput Zrne, malo zadržao loptu do gubitka iste. Nedostaju njegove asistencije ali i onih par preciznih udaraca.
Mario, vezni napravio je prvu životnu pograšku. Uzeo je neki plan treninga od Ferde, poče trčati svaki dan i otrčao u klinac. U njemu nema više ni trun svježine, u njegovim dodavanjima nema više preciznosti, njegova reakcija u kreaciji kasni bar 5 sekundi.... To nije onaj Mario koji nam je dosad bio MVP svake tekme. Na kraju taj premor rezultirao je napuknućem lože u posljednjim trenucima. Uz sve ozljeđene on je sada van stroja bar tri tjedna. Strašno.
Mijatović zvani Peđa napadač nakon prvotnog bljeska nestao je sa terena. Dvije utakmice nije pošteno potrčao. Ponaša se kao najstariji među nama. Igra bez odgovornosti. Loptu teško prima još teže zadržava. A kada ju zadrži obično ju i izgubi vrlo brzo. Asistencije su mu neprecizne i nepravovremene. Peđa može i mora puno više. Od njega to očekujemo. Mora se prestati družiti s Kovom jer već vidim da ga hvata Kovina apatija. Peđa si je u jednom trenutku dopustio apsolutni gubitak kontrole i psovanje sve i svačega. A ne. Toga u LEGAMA neće biti. Ili više neće biti LEGA.
Ivan Oreč Lolo napadač u najboljim godinama. Čovjek za kojeg mi nije žao potrčati koliko god treba. Strijelac oba naša zgoditka. A prvi je bio roling na roling u petercu Višnjevčana. Čovjek koji se bori svim srcem i potiče ekipu na još više i bolje. Jučer mu je bilo pomalo neugodno što je kapetan ove ekipe brbljavaca i nervoznih.

Još su igrali:
Periša vezni, korektna partija, oporavlja se još uvijek od bolesti. Nedostaje njegova lucidnost, završni pas, slobodnjak....
Iga (golman koji je silom prilika igrao na desnom boku) čovjek za sve. Ljudina. Žao mi je što nije zabio gol u prilici kada je iskosa uletio u 16-terac domaćina.
Bulić lijevi bočni, igrao koliko je mogao, nije briljirao ali odigrao je kako treba igrati pravi LEGA. Pošteno i srcem. Bez priče.

Na utakmicu što zbog ozljeda što zbog poslovnih obveza no zabrinjava i ona kategorija nedolaska: nepoznat, nisu došli: Zoran Stanić, Pajo Matoković, Tomislav Steinbruckner, Damir Kurtović, Dario Šimić, Miki Borojević, Alen Majić, Franjo Pranjić. Ivica Kolar, Cvejo Ognjenović, Petar Krpan, Hrvoje i Darko Ehman, Dubravko Ižaković, Dario Jagarinec, Miroslav Ivančić Peterson, Zvonimir Mihaljević, Tihomir Rudež i Mario Kovačević.... 19 igrača...
Neponovilo se.

SLIJEDEĆA TEKMA: petak, u 16.30 ELEKTRA: LEGE - Klas Čepin

13.10.2010. u 09:20 • 5 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 11.10.2010.

Nogometno veteransko prvenstvo RH 2010




Dakle...
s odmakom gledano, rezultatski usrali smo šefa, stanicu i 3.000 metara pruge.
Veteranski gledano, lijep provod u Rovinju.
Za sve ostalo tu je foto album.

Nogometno Prvenstvo RH 2010

11.10.2010. u 11:30 • 3 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 04.10.2010.

NK LEGE – HAJDUK (Popovac) 3: 1



LEGE:
Nevista 7 (od 45. Iga 7), Zvone 7, Dumba – (od 20 Kljun 6,5), Kolar 7,5 (od 45. Talijan 6), Vinko 7, Zrno 7, Kurto 7,5 (od 45. Perić 7), I. Pranjić 6,5 Periša 7, Ivo 6 (od 45. Iža 6,5) i Mijatović 8

Hajduk:
kompletni


Dakle utakmicu smo odigrali puno odgovornije nego prošlotjednu sa Mursom. No ipak vrlo oprezno jer već u četvrtak putujemo na završnicu vetereanskog prvenstva Hrvatske u Rovinju. I naravno problemi su tu Štaco i Pajo su svježe ozljeđeni i najvjerovatnije neće ni ići. Stane je vrlo upitan, možda krene – možda ne. Ne znam... ide nas 30 a raspolažem sa 18 sposobnih za igru. Tri dana 5 utakmica... biti će čupavo. Veseli me što je Kurto izdržao poluvrijeme, no odmah se ozljedio Dumba Ferdo ne može... Čupavo ljudi, čupavo. No na muci se poznaju junaci. Idemo pa šta bude. Koga nema bez njega se mora.
P.S.
Grah poslije tekme bio je odličan, malo ljutkast ali pravi. Jedino mi se nije svidjelo što je bilo više mesa nego graha. Iako mi je ona kobasica od prošli puta bila bolja. Špic rebra su bila jako fina, buncek taman, a slanina je extra priča. Nogice su učinile svoj zadatak dok je papripa rapsodija za nepce.
Poslije se na tri stola malo kartalo bele. kako je i red. Za ostale neznam ali kod nas je bilo napeto. Nevista i Zlaja su vodili cijelo vrijeme a kada smo rekli "Jedna za sve" onda smo ih sredili ko luđak novine. I uzdignuta čela lagano kući
I što nam ostaje? Vi koji ostajete poželite nam sretan put, dobar provod a rezultat... jegiba... rezultat... kakav bude.

04.10.2010. u 21:54 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



Ožujak 2014 (2)
Rujan 2013 (5)
Listopad 2012 (2)
Rujan 2012 (5)
Kolovoz 2012 (2)
Srpanj 2012 (1)
Lipanj 2012 (4)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (6)
Ožujak 2012 (4)
Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (6)
Rujan 2011 (8)
Kolovoz 2011 (3)
Lipanj 2011 (2)
Svibanj 2011 (6)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (3)
Veljača 2011 (1)
Studeni 2010 (3)
Listopad 2010 (7)
Rujan 2010 (6)
Kolovoz 2010 (3)
Srpanj 2010 (1)
Lipanj 2010 (3)
Svibanj 2010 (3)
Travanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (1)
Studeni 2009 (2)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (8)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (4)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (4)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (2)
Lipanj 2008 (6)
Svibanj 2008 (10)
Travanj 2008 (4)
Ožujak 2008 (7)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Osobna iskaznica & Hall of fame




Osijek, Croatia Local Weather



RASPORED LIGE 2013/2014

Veterani. U svemu. No ovdje govorimo o nogometu, onom veteranskom u kojem je treće poluvrijeme gotovo najbitnije. No to ne znači kako ne volimo pobjede. Ooo, još kako volimo...
I ono najvažnije, broj našeg računa Zaba: 2360000-1101960850 Trpaj!
OiB; 78333186194 MB: 2229552
http://nklege.blog.hr/2013/09/1631694753/pocelo-je-pocelo.html

Strijelci u sezoni 2013/14
Ilija Pranjić 4
Robert Opačak 3
Miroslav Ivančić 3
Franjo Pranjić 2
Domagoj Pavlic 2
Jadranko Čutura 2
Vinko Škrobar 2
Cvejo 1


Strijelci u sezoni 2012/13
Ilija Pranjić 10
Franjo Pranjić 6
Petar Krpan 5
Robert Opačak 3
Mario Perić 3
Jadranko Čutura 2
Miroslav Ivančić g.Brec 2
Igor Kovačević 1
Igor Mijatović 1
Dario Jagarinec 1

Strijelci u sezoni 2011/12
Pranjić Ilija 20
Miroslav Ivančić 20
Čutura Jadranko 14
Robert Opačak 12
Pranjić Franjo 9
Mario Perić 8
Ivan Oreč 8
Rudež Tihomir 7
Škrobar Vinko 7
Damir Dado Periša 6
Kovačević Mario 4
Zvonimir Mihaljević 3
Vjekoslav Kolarević 3
Josip Zrno 2
Petar Krpan 2
Damir Kurtović 1
Dario Jagarinec 1
Igor Mijatović Peđa 1

9. dvoransko prvenstvo veterana HNS Slavonski Brod 2011.
Stijelci:
Krpan 2
Zvone 1
Zrno 1
Oreč 1


Strijelci u sezoni 2010/11
Osječka liga

Igor Mijatović Peđa 5
Ivan Oreč 3
Tihomir Rudež 2
Ilija Pranjić 1



Strijelci u sezoni 2010/11
Baranjska liga

llija Pranjić16
Miroslav Ivančić Peterson 15
Igor Mijatović Peđa 13
Jadranko Čutura 11
Robert Opačak 9
Cvejo Ognjenović 7
Mario Kovčević 5
Ivan Oreč 5
Franjo Pranjić 3
Tihomir Rudež 2
Zvonimir Mihaljević 2
Mario Perić 1
Miki Borojević 1
Josip Zrno 1
Ivica Kolar 1
Damir Periša 1
Ferdo Kraljević 1
Hrvoje Ehman 1
Petar Krpan 1
Vinko Škrobar 1
Dario Jagarinec 1


Strijelci u sezoni 2009/10
Osječka liga

Tihomir Rudež 6
Ilija Pranjić 6
Jadranko Čutura 4
Vinko Škrobar 4
Mario Kovačević 3
Damir Periša 2
Damir Kurtović 2
Mario Perić 2
Ferdo Kraljević 2
Ivan Oreč 2
Cvejo Ognjenović 1
Hrvoje Ehman 1
Zvonimir Mihaljević 1
Alen Majić 1
Ivica Kolar 1


Strijelci na 11. veteranskom prvenstvu RH 2010
Igor Miajtović Peđa 2
Ilija Pranjić 1
Miki Borojević 1
Damir Periša 1

Strijelci na 10. veteranskom prvenstvu RH 2009
Tihomir Rudeš 2
Jadranko Čutura 2
Miroslav Matoković 1

Strijelci na 9. veteranskom prvenstvu RH 2008
Mario Kovačević 1
Mario Perić 1
Jadranko Čutura 1

Strijelci u sezoni 2008/09
OSJEČKA LIGA

Dario Jagarinec 10
Ferdo Kraljević 7
Ivan Oreč 4
Ilija Pranjić 4
Damir Periša 3
Miki Borojević 3
Vinko Škrobar 2
Franjo Pranjić 2
Tomislav Steinbruckner 1
Cvejo Ognjenović 1
Jadranko Čutura 1
Mario Perić 1
Zvonimir Mihaljević 1
Zoran Stanić 1

Strijelci u sezoni 2008/09
BARANJSKA LIGA
Ilija Pranjić 10
Ferdo Kraljević 10
Miroslav Matoković Pajo 9
Tihomir Rudež 7
Franjo Pranjić 6
Dario Jagarinec 6
Damir Periša 5
Ivan Oreč 4
Mario Kovačević 4
Jadranko Čutura 3
Miki Borojević 3
Vinko Škrobar 3
Zvonimir Mihaljević 2
Damir Grunbaum 1
Hrco Ehman 1
Kljun 1



Strijelci u sezoni 2007/08
Tihomir Rudež 17
Ivan Oreč 15
Ilija Pranjić 11
Miroslav Pajo Matoković 10
Cvejo Ognjenović 10
Mario Kovačević 7
Ferdo Kraljević 3
Vlado Tuličić 3
Alen Majić 2
Dario Skender 2
Damir Periša 2
Zoran Stanić 2
Damir Kurtović 1
Miki Borojević 1
Aco Mihajlović 1
Dario Jagarinac 1
Mario Perić 1




Popis igrača



Mario Perić
Hrvoje Ehman
Robert Opačak
Miroslav Nevistić
Damir Kurtović
Dario Jagarinac
Mario Kovačević
Zoran Stanić
Igor Kovačević
Darko Dumančić
Ilija Pranjić
Cvejo Ognjenović
Ivan Oreč
Zlatko Bulić
Zvonimir Mihaljević
Miroslav Matoković Pajo
Miki Borojević
Jadranko Čutura
Damir Periša
Dubravko Ižaković
Vinko Škrobar
Franjo Pranjić
Ivica Kolar
Josip Zrno
Miroslav Ivančić Brec
Zoran Lazić
Igor Mijatović
Vjekoslav Kolarević
Petar Krpan
Domagoj Pavlic
Igor Brkić

Klupski liječnici:
Neven dr. Raguž,
Vjekoslav dr. Kolarević
Zvonimir dr. Mihaljević