Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

NK LEGE VS CROATIA BRANITELJ 6 : 0




Pokušavam dokučiti zašto smo nakon tri lošije tekme opet proigrali po starom? Razloga je kao u priči samo ne znam koji je onaj pravi. Zato što je protivnik nešto slabiji? Zato što smo nakon dugo vremena ponovo zaigrali u Mecama? Zato što smo imali novog kuhara za grah? Zato što smo se veselili beli poslije tekme? Ili pak zato što je napokon došao gosp. Peterson?
Vi izaberite koji god želite a ja ću vam reći da smo cijelo drugo poluvrijeme igrali sa igračem manje. Možda je i taj inat bio jedan od razloga. Who cares.
Dakle nastupili smo u postavi 5 - 3 - 2 iz razloga da bokovi dobiju više prostora. No šef obrane Kolar je nakon 3:0 za nas prebacio drugog stopera Zrnu u vezu tako da smo igrali 4 - 4 - 2.
Na golu je bio Iga i odlično je obavio svoj posao. Obrana je stajala na centru Iga na 20 metara i sve je funkcioniralo vrlo dobro.
Desni bok čuvao je Zvone. Zabio je gol. Igra kao onaj Gareth Bale iz Tottenhama. Može on i bolje.
Lijevi bok pokrivao je Lazo. Prvi put uopće u Legama ali zasigurno ne i zadnji. Vidi se da je čovjek prošao školu nogometa NK Osijeka ranih 80-tih ali nije puno toga zaboravio. Podatak, pak da potegnuo 180 km da bi uopće došao na tekmu govori dovoljno za sebe. Luđak wink
Stoperi su bili Zrno i Kljun i odigrali su i više nego dobro. Pogotovo drugo poluvrijeme kada smo imali igrača manje. Lako ostalima igrati kada znaju da su ovi iza njih.
Kolar je još jednom pokazao i dokazao da je vrhunski korektor. Igrao je bezgrešno. Bože sada sam pročitao ovu rečenicu.... Pa naravno da je bio bezgrešan kada su Zrno i Kljun sve počistilli tako da do njega skoro lopta nije ni dolazila.
Vezu su držali Periša, Ilija i Krpan. Jako dobra partija. Ilija je bio rastrčan i precizan, Periša vrijedan i raspoložen za asistencije pa čak i zabijanje, a Pero nas je ostavio par puta bez daha kada se sjurio u napad. Bože dragi kako je brz.
Za golove su bili zaduženi Oreč i gosp. Peterson. Nepotrebno je i spominjati da je prvi gol na tekmi zabio upravo gosp. Peterson. Ivo također nije razočarao. Jedan je zabio, a šesnajsterac je povaljao sa trojicom gostujućih igrača...
Još su igrali:
Peđa koji je zamjenio Perišu kojeg čuvam za petak i odlazak u Trogir. A Peđa mora igrati više nazad da gosp. Peterson zabije što više golova.
I Iža je nastupio. Zamjenio je upravo gosp. Petersona na mjestu prvog napadača. Meni uopće nije jasno zašto on do sada nije igrao u napadu. Čovjek je ubojiti strijelac. Killer. Krpanu i Paji biti će teško upasti na mjesto napadača pored ove dvojice. Istina Iža danas nije bio strijelac ali to je čista slučajnost.
E da igrao je i Nevista. Igrao, hahaha smiješno zvuči. naime u jednom trenutku ozljedio se i Krpan pa smo na terenu imali dva igrača manje. Onda je Nevista bacio golmanski dres i obukao igrački. Poslao sam ga u napad da nam ne smeta u obrani.

I toliko o ovoj tekmi. Bili smo puno bolji i pobjedili smo. Poslje smo se najeli grašine koji je bio odličan (čuje se dok pišem) a pojedinci su bacili i belu. dakle Zlaja virozni i Nevista igrač pobjedili su Kolara i Iliju. Kolaru je teško kartati bez Rudeža a Iliji bez kuma. Ta je kombinacija bila osuđena na poraz prije nego je partija i počela. Ali neće ostati na tome. Čujem da se priprema revanš ali sa svojim originalnim kompanjonima. Dakle, Nevista i Zlaja... drž'te gaće.
U petak krećemo za Trogir. Tekma je u subotu. Obožavateljima i navijačima samo kratka poruka: U karanteni smo i nemojte nas ni pokušati uznemiravati tražeći autograme, dresove i ostale suvenire. U sigurnim smo rukama kondicionog trenera Joška i samo nam je subotnja tekma na pameti. U slučaju liše ne ćemo igrati u Trogiru već u Klisu. Dobro nam došli.


Post je objavljen 18.10.2010. u 20:25 sati.