Neslužbena stranica



NOVA ANKETA



INFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                



Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica




ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

29.01.2010., petak

Kamo za vikend?

Skijanje, planinarenje, kino, kazalište, koncert, televizija... Ako još niste odlučili kako ćete provesti ovaj vikend, mi vam predlažemo opuštanje uz obilje zabave i nogometnog uzbuđenja koje će vam prirediti naši limači i zagići.
U subotu na TEŽ-u možete prvo bodriti zagiće protiv momčadi Gorice, a odmah zatim i protiv Dragovoljca. Potom slijede limači 99. u utakmici protiv vječitih rivala iz Sesveta. Istovremeno mlađi zagići igraju u 4. kolu na Ponikvama protiv ekipe Šparte. U rano nedjeljno jutro na umjetnu travu dvorane TEŽ-a istrčavaju ml. limači kako bi odigrati dvije utakmice protiv prve i druge ekipe Trešnjevke.
Nedjeljna utakmica malih zagića je odgođena, pa će oni odraditi svoj jedini trening u toplom i zatvorenom.
Kako se u ovaj vrlo tijesan raspored mogu ugurati još i utakmice u Malom domu i Utrinama, saznat ćemo već danas od naših trenera.

Komentari (10) - Isprintaj - #

26.01.2010., utorak

Upekao minus

Svaka čast zimi. I ove godine je pokazala svoje pravo lice. Možda nekoga iznenađuje ovaj neprekidan temperaturni minus i možda vam je već dosta zimskih radosti, ali tako je to obično (mada ne svake godine) u Zagrebu u ovo doba godine. Mi malo stariji pamtimo i hladnije i snježnije dane, ali jedno je uživati u zimskoj idili čistog planinskog zraka ili kroz prozor tople sobe uz kuhano vino ili čaj, a sasvim neka druga priča trenirati nogomet na nekom polu zaleđenom terenu. Moram priznati da me pomalo hvata jeza kada pomislim na naše mališane koji će vjerojatno i danas i sutra trčkarati na -6 i manje °C po uvijek nam vjetrovitoj Klaki. Koliko se možemo pouzdati u otpornost 6-7 godina starog organizma? Ima li netko neko stručno mišljenje o ovome?

Komentari (15) - Isprintaj - #

25.01.2010., ponedjeljak

Čak osam pobjeda ovaj vikend

Sa minimalnim zakašnjenjem donosimo rezultate vikend utakmica naših mališana.
Limači 99. upisali su u Malom domu još jednu pobjedu protiv ekipe Studentskog grada. Za konačnih 6:0 pobrinuli su se Čibarić ×2, Milas×2, Lebinac i Galić. Na žalost ne znamo rezultat druge ekipe ovog godišta. Limači 00. na istom terenu pobijedili su momčad Prigorja 7:2 za što je najzaslužniji Kiš sa postignutih 6 golova i Šahdanović s jednim. Na turniru TEŽ ovi isti momci svladali su Dinamo golovima Ivančića ×2 i Šahdanovića i pobijedili 3:0. Ekipa Dubrave I 2001. godišta u Malom domu dobila je susjedni Žuti brijeg 6:0 golovima Dautija×4, Čuljka i Žulića, dok je njihova druga „slatka“ polovica Bounty od Studentskog grada izgubila 0:2, a Nogometnu akademiju Kranjčar pobijedila 2:1. Oba pogotka postigao je Raužan. Naši najnajmlađi zagići 03. igrali su protiv Studentskog grada i golovima Pavlića pobijedili 2:1. I na kraju su jučer mali zagići 02. na Ponikvama golijadom dobili Bistru 7:1. Golove su postigli Poštolka×2, Benković, Čibarić L., Crnić, Crnobrnja i Bosiljevac.
Tako je to vrlo sadržajno bilo ovaj vikend. Ali ni to nije sve. Treća ekipa 99. godišta igra turnir u Utrinama i tamo su ovu subotu upisali pobjedu od 3:1 zahvaljujući golovima Poštolke ×2 i Statovcija.
Bravo svima!

Komentari (1) - Isprintaj - #

22.01.2010., petak

Zima, zima, e pa šta je...

Niti ovaj pravi zimski tjedan naši mališani i njihovi treneri nisu se štedjeli. Unatoč niskim temperaturama i snježnoj scenografijij, svakodnevno ih se moglo vidjeti na pretežno mračnom betonskom rukometnom igralištu Klake. Za svaku pohvalu je snalažljivost i volja roditelja najmlađe generacije, koji zbog nedostatka zimskog skloništa alternativnim metodama prkose hladnoći, a djecu nakon treninga zagrijavaju toplim domaćim čajem.
Što se tiče radnih obaveza ovaj vikend su na TEŽ-u zaposleni samo naši mlađi limači. U rano nedjeljno jutro igraju utakmicu drugog kola protiv Otvorene škole Dinama.
Nešto kasnije na Ponikvama mlađi zagići dočekuju momčad Bistre u trećem kolu Roy-sport turnira.
Ne treba zaboraviti niti utakmice turnira u Malom domu, čiji raspored nemamo, ali znamo da naše ekipe itekako dobro stoje.
Stoga svima želimo uspješan ovaj prilično hladan, ali suh i djelimično sunčan vikend!

Komentari (2) - Isprintaj - #

19.01.2010., utorak

Sretan rođendan dečki !!!

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 6.1.1999.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 9.1.2001.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 10.1.1999.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 11.1.2000.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 14.1.2001.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 17.1.1999.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 21.1.2002.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 21.1.2002.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 25.1.1999.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 25.1.2000.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 25.1.2003.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 30.1.2002.

Komentari (2) - Isprintaj - #

Pobjede zagića

U svojoj prvoj utakmici u dvorani TEŽ-a veliki zagići svladali su ekipu Bjelovara rezultatom 4:2. Dva gola postigao je Raužan, a po jedan Šaronja i Dauti.
Ni mali zagići nisu bili ništa manje uspješni. U drugom kolu Roy-sport turnira igrali su protiv momčadi Brdovca. Iako su zbog početne nesigurnosti vrlo brzo primili gol, do kraja utakmice golovima Čibarića, Poštolke i Benkovića preokrenuli su rezultat u konačnih 3:1.
Rezultate i tablice ovih turnira i dalje možete pratiti pod rubrikom natjecanja, ali i na službenoj web stranici kluba.

Komentari (2) - Isprintaj - #

16.01.2010., subota

Burna subota

Počelo je rano ujutro i završilo kasno popodne. Svaka od generacija Dubrave imala je danas posla preko glave.
Najstarije zvijezde najprije su u Malom domu u mješanom sastavu sa 2000. godištem pobijedili Studentski grad 5:0. Uz jedan autogol ostale su postigli Krajina J.×2, te Krajina N. i Čibarić po jedan. Potom je prva momčad napunila mrežu Prigorcima. Nakon prilično vremena odigrali su lijepu i efikasnu utakmicu. Onako od noge do noge promišljeno, svaki gol bio je tek šlag na kraju akcije koja je imala i glavu i rep i (uglavnom) nesebičnu asistenciju danas raspoloženog Statovcija. Strijelci su bili Čibarić×4, Prenkpalaj×2 te po jednom Milas i Lebinac. Odmah zatim u dvorani TEŽ-a čekao ih je više nego spreman i nabrijan Bjelovar. Pad koncentracije i umor učinili su svoje te je unatoč kratkotrajnom početnom presingu Bjelovar ipak slavio 2:0. Niti deset minuta kasnije na teren je izašla ekipa Španskog i vrlo brzo povela. Vjerojatno zadnjim atomima snage i ponajviše inatom Dubravaši su ipak uspjeli preokrenuti rezultat na konačnih 3:2 i to golovima Statovcija, Poštolke i Prenkpalaja. Negdje između svega ovoga je druga momčad na turniru u Utrinama izgubila od Sloboštine rezultatom 1:0.
Mlađi limači imali su danas super uspješan dan. U Malom domu pobijedili su svoje prve susjede momčad Concordije rezultatom 5:0. Strijelci su bili Kiš×2, Prpić, Šahdanović i Fulir po jednom. Nedugo zatim na turniru Mara 2010. čekali su ih Bjelovarci. Ovu infarktnu utakmicu, kažu svjedoci, bilo je teško i pratiti, no vjerujem da je tim slađe bilo slavlje na kraju. Svaki na svoj način atraktivne i vrijedne zgoditke postigli su Kiš, Ivančić i Šahdanović za konačnih 3:2.
Zagići su u Malom domu najprije igrali jedni protiv drugih. Trener Uzelac imao je pune ruke posla, a krajnji rezultat bio je 6:2 za prvu ekipu. Oni su također svladali i Studentski grad jednim ali vrijednim golom, a druga momčad izgubila je od Tekstilca 8:2. (Na žalost nemamo imena strijelaca).
Niti mali zagići danas nisu imali ništa manje uzbuđenja. Prvu utakmicu u Malom domu izgubili su od Foteksa 4:1. Gol za Dubravu postigao je Crnić. Drugu utakmicu igrali su protiv Tekstilca i pobijedili 2:1. Oba puta u listu strijelaca upisao se Poštolka. Mlađa ekipa je pak razveselila sve navijače pobjedom 2:1 protiv domaćina Limača. Oba gola djelo su mladog Filipa Filipa.
Koliko nogometa, a tek je subota!
Sutra na scenu u Ponikvama izlaze zagići 02., a njihove starije kolege kreću u obranu prošlogodišnjeg naslova vice prvaka na Mari. Ali mogu oni i bolje.
Sretno!!!

Komentari (1) - Isprintaj - #

15.01.2010., petak

Turnirski vikend

Sutra za naše dečke započinje Mara 2010. Prvo su na rasporedu ml. pa st. limači, a u nedjelju zagići. Sve tri naše momčadi odmjerit će snage sa ekipama NK Bjelovara. Podsjećamo da se natjecanje ove godine održava na Folki u dvorani ŠRC "TEŽ" na umjetnoj travi.
Mali zagići nastavljaju s Roy-sport turnirom na Ponikvama. U nedjelju ujutro očekuje ih momčad Brdovca.
Ako mislite da je to sve od nogometa za ovaj vikend, varate se. Tu je i nastavak turniru u Malom domu za koji mi nemamo raspored, ali ćete od svojih trenera dobiti točne informacije o satnici.
Svima želimo puno sreće!

Komentari (1) - Isprintaj - #

14.01.2010., četvrtak

Iz Saveza

U nedostatku domaćih vijesti evo nekoliko novosti iz strukovnog nam gradskog Saveza.
Objavljen je raspored termina liječničkih pregleda prema kojemu su nogometaši našeg kluba predviđeni 25. i 26.3. Moguće je da nekim igračima šestomjesečna liječnička svjedodžba istječe prije ovog datuma pa o tome trebaju i treneri ali i sami roditelji posebno voditi računa. PROVJERITE iskaznice svoje djece.
Za ponedjeljak je zakazan Plenum ZNS-a na kojem će povjerenici za natjecanje i suđenje podnijeti svoja izviješća te će se usvojiti kalendar natjecanja za drugi dio sezone. Prijedlog je da proljetno poluvrijeme krene 20.3. i završi 5. tj. 6.6. s pauzom od dva vikenda (uskršnji i idući) između kojih će se održavati otvoreni turnir za zagiće, limače i sve pionire u Medulinu.

Komentari (0) - Isprintaj - #

11.01.2010., ponedjeljak

!!!

Zašto su naši zagići na kraju balade u Vodicama ipak osvojili srebro? Naime, nakon svih odigranih utakmica, ekipe Dubrave i Lokomotive imale su jednak broj bodova. Drugi kriterij odlučivanja, međusobni susret, također nije pomogao jer je utakmica završila neriješeno. Tek po trećem kriteriju, gol razlici, Dubrava je bila bolja što je i službeno potvrđeno. Međutim, obzirom da je naša ekipa uz igrače iz 2001. godišta imala i 2000., ali i 2002. godište, organizator je donio odluku u korist Lokomotive. Iako se nije radilo o švercanju igrača jer je organizator znao za naš šaroliki sastav, mislim da je odluka fer. Napokon, i mi sami negodujemo kada se nađemo u sličnoj situaciji, a to je na žalost vrlo čest slučaj. Nema veze, najvažnije je da su pripreme prošle bez ozljeda i bolesti. Još jednom sve pohvale organizatoru ali i kritika na suđenje. Bez obzira što se radi o najmlađim naraštajima sportaša zapravo upravo radi toga suci bi trebali voditi više računa o objektivnosti i pravilima struke.
Limači 99. izgubili su utakmicu protiv Tekstilca u Malom domu kao i zagići 02. protiv Dragovoljca na Ponikvama.

Komentari (27) - Isprintaj - #

10.01.2010., nedjelja

???

Posljednje vijesti iz Vodica kažu da su naši zagići ipak osvojili srebro. Kako i zašto ćut ćemo kada se vrate. Želimo im sretan sretan put kući!

Komentari (0) - Isprintaj - #

09.01.2010., subota

Zagići prohujali Vodicama

Zagići su danas u Vodicama ponovo pobijedili ekipu Dinama rezultatom 5:1 i tako sa samo dva izgubljena boda na čitavom turniru zasluženo osvojili najsjajniju medalju. Čestitamo treneru i čitavoj ekipi. Sutra ujutro slijedi podjela odličja i povratak kući. Usput budi rečeno u grupi mlađih pionira prvo mjesto osvojila je ekipa Dubrave 97, a drugo Dubrave 98. Obje momčadi postigle su jednak broj bodova, pa je o pobjedniku odlučivao međusobni susret koji je pripao starijoj ekipi.
Godinama prateći ovo natjecanje mislim da se slobodno može reći da je NK Dubrava apsolutno najuspješniji klub u povijesti Solaris Cupa. Prije tri godine 98. godište je osvojilo brončanu medalju. Godinu dana kasnije 97. godište osvaja zlato, 98. srebro, a 99. se kiti svojim prvim zlatom. Prošle godine zlato konačno odnosi i 98. godište, 97. osvaja broncu, a 99. kući se vraća sa srebrom. Svih tih godina 98. godite nastupa u mješanoj grupi sa starijim kolegama. Međutim, ono što je također vrijedno spomenuti da je daleko najistaknutiji pojedinac ovog natjecanja svakako trener Josip Palić, koji je ovdje osvojio čak 7 medalja (3 zlata, 3 srebra i broncu), a već tri godine za redom u Vodicama priprema, trenira i vodi po dvije generacije.
Još jednom čestitamo trenerima i ljubičastim dečkima, kao i amaterskom ali nadasve "stručnom stožeru" NK Dubrave i navijačima koji iz godine u godinu u velikom broju uporno u Vodice prate karavanu s Klake.
Čestitke i malim zagićima na uspjehu u Malom domu, a sutra im želimo isto u prvoj utakmici Roy-sport turnira protiv Dragovoljca.

Komentari (1) - Isprintaj - #

08.01.2010., petak

Dan odmora

Današnja utakmica zagića protiv momčadi iz Vodica nije odigrana jer domaćini nisu došli na stadion. Tako su naši mališani imali jedan trening više, a utakmica je (za pretpostaviti je) za zelenim stolom registrirana kao pobjeda Dubrave od 3:0. Sutra očekuje i posljednja utakmica na ovome turniru i to protiv ekipe Dinama. Iako su već prvi dan igrali protiv njih, navodno je to bila samo trening utakmica, te će sutrašnji ogled očigledno odlučiti o konačnom plasmanu svih sudionika Solaris cupa.

Komentari (4) - Isprintaj - #

07.01.2010., četvrtak

Vodice

Još jedna sjajna predstava naših zagića. Danas su pobijedili pomčad OŠ Ponikve rezultatom 7:1. Rezultate dvije ekipe naših mlađih pionira možete pratiti na službenoj stranici.

Komentari (0) - Isprintaj - #

06.01.2010., srijeda

Blic vijest

I danas je u Vodicama bilo pretežno oblačno s povremenim kišnim razdobljima. Po tom i takvom vodičkom jutru naši su se zagići uhvatili u koštac sa Lokomotivom te podijelili bodove zbog tri gola u svakoj mreži.

Komentari (4) - Isprintaj - #

05.01.2010., utorak

Vijesti

Prvi nastup naših zagića na Solaris cupu prošao je vrlo uvjerljivo. Pobjedili su momčad OŠ Dinama rezultatom 13:0.
U nedjelju započinje 1. Zimska malonogometna liga "Roy-sport" na Ponikvama za limače i zagiće. Boje Dubrave branit će samo mlađi zagići, a raspored je objavljen pod rubrikom "natjecanja". Liga traje dva mjeseca, a utakmice od 2×20 min igraju pet igrača + golman. (Propozicije zabranjuju igranje u kopačkama).
Istovremeno će se u dvorani ŠRC TEŽ na umjetnoj travi odigravati 6. Zimska malonogometna liga "Mara 2010" na kojoj će pak sudjelovati naši st. i ml. limači i stariji zagići. Pratit ćemo naravno i ovo natjecanje.

Komentari (0) - Isprintaj - #

03.01.2010., nedjelja

Put pod noge - pravac Vodice

Sutra će na put prema jugu iz Zagreba krenuti i karavana s Klake. Ljubičasti dečki među najvjernijim su sudionicima Solaris cupa u Vodicama, a već tradicionalno i osvajači najsjajnijih medalja. Ove, kao i dosadašnjih godina, Dubravu će predstavljati 98. i 97. godište trenera Palića, sada već pioniri, a po prvi puta na turniru će zaigrati i naši zagići 2001. godišta sa svojim trenerom Uzelcem. Poželimo im svima sretan i ugodan put te športsku sreću i uspjeh u natjecanju!
Ide, ide, ide Dubrava ponovo u Vodice!!!

Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< siječanj, 2010 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com