tko zna....nitko nista ne zna...krhko je znanje

petak, 13.01.2006.

volan u zemskim rukama....ajoooooj....zlo i naopako...

zena za volanom. nocna mora.... najgora sam kombinacija zeme - em imam muda odbrusiti, em imam kicmu, em mozak a jos plava....ma di ces veceg zla od toga :)

zasto bas na ovaj dan pisem ovakav tekst, jednostavno zato jer da imam bager ili barem monster truck pregazila bih 9 od 10 vozacica na cesti.

smatram da bi zene morale polagati nekoliko testova prije nego dobiju vozacku. prvi je test inteligencije. ako joj inteligencija nije barem 140 nema sanse da joj da itko ikada oruzje poput automobila u ruke. to je kao da ste joj dali da kontrolira lansiranje nuklearnih projektila dok ima pms. kataklizma na vidiku, propast svijeta kao svijetla buducnost :)

zasto sam doslovno alergicna na zene za volanom iako sam sama jedna od njih? uhuh, pa evo. nabrojat cu primjere od jucer i danas. "svijetli" primjer broj 1. zena zasluzuje da ju se provoza zavezanu za rep space shuttlea. garaza na langovom trgu. 18,20 navecer. svi normalni vozaci, ukljucujuci i mene zakljucuju da znak (plavi okrugli sa velikom uocljivom bijelom strelicom svinutom u desno) pokazuje smijer u kojem se trebamo kretati. svi normalni vozaci voze upravo tako. ako ste uocili parkiralisno mjesto s vase lijeve strane, necete skrenuti u lijevo jer je obavezan smijer u desno. sto cini zena na nivou 2b? uh, kao da je to tesko za pogoditi. taj strastveni primjerak bezumne pripadnice ljudskog roda bez zmigavca skrece ulijevo ravno na nas koji dolazimo joj u susret. naime i gospodin u velikoj americkoj limuzini iza mene i ja vidjeli smo parkirno mjesto na tom nivou, ali buduci se ne smije skrenuti ulijevo, napravili smo krug i dosli upravo do tog parkirnog mjesta. tupava pripadnica, kojoj je hebezljivi jadnik bez imalo krvi u mozgu jer se sva slila u q mjesto ipak dao vozacku dozvolu, odlucila je natjerati dva vozila da idu u rikverc. lijepo spustis staklo i kazes "gospodjice, vozite u krivom smijeru. naime u garazi se mora kretati u smjeru koji pokazuju one veeeelike strelice, koje izgleda promakose vasoj paznji" glupacha, plod incesta maloumnih ljudi, odluci da ona ipak ima pravo, pa sto cine pametniji - lijepo das cetiri zmigavca, prebacis u rikverc i idemo svi unatrag da bi kokosh mogla uparkirati.

primjer broj 2. uh ova je zasluzila da joj se definitivno onemoguci ikakav oblik reprodukcije, cak i sporama, ma ni kloniranje, nista. jednostavno tako glupo se ne smije dalje razmonozavati jer ce moroni zavladati svijetom.

isti dan, 20,12 sati. svi normalni ljudi prvo plate parking, a tek onda odlaze po svoje vozilo i onda napustaju garazu tako da umetnu karticu za izlaz, podize se rampa i odeees vanka. ali ne, ova pripadnica bezumnice kojoj su opojni plinovi iz auspuha pomutili i onako suplju glavu, svoj je automobil ostavila parkiran - gdje - pa naravno ispred rampe! zasto biste vi izasli van, dok ja ne platim parking? koja vam je to glupa ideja. pa kak mislite da ce ona izaci nakon sto plati parking? pa nece valjda cekati. ono zbilja. uglavnom, zena je prekoracila onih 10 min sto imate od trenutka placanja parkinga pa do napustanja garaze, pa smo svi bili u banani. ma bravo, supljoglava pripadnice, tvoj postupak me odusevio.

primjer broj 3. jutro, 7.20 vukovarska smijer zapad. tri trake. zasto ona ne bi vozila s upaljenim desnim zmigavcem zbunjujuci sve jadnike koji joj daju mogucnost da se prestroji, dok na kraju na semaforu kod radnicke nije upalila - ni manje ni vise - nego sva cetiri zmigavca i tako vozila sve do semafora prem a filozofskom fakultetu. mislim svash.

primjerak bez premca - draskoviceva je jednosmjerna ulica od djordjeviceve do branimirove. nitko osim hitne i tramvaja, te policije i vatrogasaca uslucaju nuzde, ne smije voziti u kontra smijeru. ali ona moze. i sto cinis kad se mirno, laganini vozis prema krizanju sa zelenim valom? ostanes u soku kad se glupacha za volanom s tobom igra "chicken" dok doslovno vozi istom trakom kao i ti, samo ne u smjeru kao i ti, vec prema tebi!

stoga, svi vi koji odlucujete svojim kcerkicama, zenama, mamama, ljubavnicama i inim pripadnicama zenskog roda pokloniti oruzje kako bi njime ubile nekoga, pa daj joj kupite pljucu na placu za sto ojrica pa nek zena upuca vas, a ne ubije sve one ciji je jedini grijeh da su izasli na ulicu u svom vozilu bas na dan kad i doticna pripadnica ljudske vrste s oruzjem, a bez pameti.

ponekad se divim saudijskoj arabiji u kojoj zene mogu dobiti vozacku dozvolu nikada pa cak ni tada. vozim dugi niz godina i uzasava me kolicina zena koje dobijaju velika vozila, koja doslovno ne znaju niti voziti, niti kontrolirati, a sto je najgore voze katastrofalno lose.

13.01.2006. u 22:34 • ŠaputanjaOtisak#

<< Arhiva >>

< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Prije ili kasnije smrt ce ti oteti sve sto imas i svakoga koga volis, stoga nauci voljeti sada one i ono sto imas. Samo tako mozes odagnati smrt iz svog zivota...


CURRENT MOON