Komentari

ninochka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Cordelia

    E ovdje se ne bih složila s tobom. Prvi primjer je bezobrazluk, ne glupost (ne znam kako u ZG stojite s parkirališnim mjestima, ali u ST je to popriličan problem). Takve vrste bezobrazluka češće sam viđala kod muškaraca nego kod žena i to onih sirovih i agresivnih koji se ne plaše da će zbog toga dobiti po nosu. Da zaborave ugasiti žmigavac vidjela sam podjednako kod oba spola. A živjela sam u jednosmjernoj ulici vjeruj mi muškarci i to najčešće mladi vozaći najčešće su vozili u suprotnom smijeru. Ne bih djelila vozače na muške i ženske. Dapače, ljuti me da kad muškarac napravi grešku on je kreten, a kad isto napravi žena onda to nije zato što je glupa nego zato što je žena.

    avatar

    14.01.2006. (01:09)    -   -   -   -  

  • tko zna....nitko nista ne zna...krhko je znanje

    dobre zenske vozace brojim u malom broju, muske u vecem. stoga zene cine gresku zato sto su zene, ne zato sto su glupe, jer kad bih podjelu napravila na glupe i pametne onda bi ih svega pet posto zadovoljilo kriterij pametna :) isla sam 2 godine u zenski razred (36 cura) i moram priznati da je pravilo 5% pokazalo svoje najbolje i najcrnje lice :(

    avatar

    17.01.2006. (13:11)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    Znas kaj bi ja napravila s takvima? Napucala bi se s njima, a tak i tak su krive pa bi placale i popravke, gubile na osiguranju i jos dobile kaznene ako ne i izgubile vozacku! Uzas! i zbog takvih krava nadrapaju sve ostale zene vozacice!

    avatar

    25.01.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  • spookie

    ne dijelim ih na kategorije, ali istina jest da su žene ponekad za zatuć' na licu mjesta kakva, da prostiš, sranja znaju napraviti po cesti...istina, i ja sam žena, i znam da poprilično loše vozim, ali zato i ne izlazim i ne radim gluposti drugima na cesti...barem dok ne steknem malo samopouzdanja..

    avatar

    29.01.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  • _hellouuuu_

    Eeeeeeeeee, pa kaj i ti imaš bloga??? da si si ga napravila??? pozdrav.... :)))))

    avatar

    07.02.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • #Ma aj evo kissam te#

    Jocicka jel to tvoj blogic?ak je saljem ti veeeeeliki kisssic,,,,nadam se da cemo se negdje srest...dugo te nisam vidjela......aje....aj kiss....Dina

    avatar

    09.02.2006. (14:04)    -   -   -   -  

  • tko zna....nitko nista ne zna...krhko je znanje

    ivon@, anid, mislim da ste fulale difinitivno, i mislite da blog pripada nekome drugom :) e fulale ste :) ovo je samo moje propisapnje "mudrosti i bisera" :)

    avatar

    19.03.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...