La Vie

nedjelja, 26.12.2010.

Božić s Magazinom

25.prosinca.2010. godine, održan je koncert popularne grupe Magazin u prepunom zagrebačkom klubu " The Best".To je tradicionalan koncert koji se svake godine održava u tom klubu na sam Božić.

Photobucket
Diskoteka "The Best" / photo by Ninja Walka

Photobucket
Magazin u Bestu na Božić / photo by Ninja Walka

"The Best" je svoja vrata otvorio točno u ponoć, a sam koncert je počeo u pola 2 i trajao je puna tri sata. U prepunom klubu jedva su se nagurali posjetitelji svih dobnih skupina, od kojih je ipak najviše bilo studenata željnih dobre zabave. Od velikog repertoara pjesama koje su izveli treba spomenuti „Kokolo“, „Sijamski blizanci“, „Kemija“, „Piši mi“, „Put putujem“, „Opijum“, te mnoge druge.

Photobucket
Grupa Magazin / photo by Ninja Walka

Photobucket
Prepun "Best" / photo by Ninja Walka

Za one koji ne znaju, grupa Magazin odnedavno ima novu pjevačicu, simpatičnu Andreu Šušnjaru, koja je zamijenila Ivanu Kovač, inače kćer legendarnog Miše Kovača.

Photobucket
Andrea Šušnjara / photo by Ninja Walka

Publika i fanovi grupe Magazin su vrlo dobro prihvatili novu pjevačicu, te bi se već moglo reći kako Magazin polako vraća svoju staru slavu. Simpatična i uvijek nasmijana Andrea se publici predstavila na Splitskom festivalu ove godine , gdje je po prvi put izvedena pjesma „Sijamski blizanci“, koja je vrlo brzo postala hit. Iako su glazbeni uratci Tončija Huljića upitne kvalitete grupa Magazin je vrlo popularna u Hrvatskoj, a to dokazuju i vrlo visoka mjesta na svim važnijim glazbenim ljestvicama.
Oni koji prate CMC, tj. Croatian Music Channel znaju da CMC ima emisiju pod nazivom SMS Jukebox gdje ljudi naručuju svoje glazbene želje putem SMS poruka, te je stoga važno spomenuti kako je Magazin u posljednje vrijeme i ovdje najtraženija grupa s već spomenutim pjesmama „Kemija“ i „Sijamski blizanci“.Iako je ovaj Božić tek nedavno prošao, sa iščekivanjem možemo čekati slijedeći kada će nas opet u klubu The Best zabavljati grupa Magazin sa svojim novim glazbenim uratcima. Sretan Božić svima!


Magazin u Bestu / video by Ninja Walka

- 20:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #