Nike Furiosa

nedjelja, 09.11.2014.

Samo kratko prije nastavka s postovima :-)



Nije da nisam ovih mjeseci napisala pokoji post, ali nisam ništa objavila – ne znam ni sama zašto.
Htjela sam prvo dovršiti putopis (i hoću), ali nikako naći jedan slobodan dan za uvaliti se u ljepotu prošlog putovanja – meni je to savršena relaksacija, uživam u sjećanjima :-)
Volim raditi stvari onako kako sam zaplanirala, ali isto tako, nije mi problem okrenuti u drugom smjeru pa ću se ponovno okrenuti pisanju koje je stvarno dio mene jer nema dana da u svoj rokovnik ne napišem bar rečenicu.
(Još kao mala obožavala sam i pisanje i čitanje, a sve to me prati i dan danas.)
No, razlog za nepisanje postova je dobar – radim posao koji OBOŽAVAM i u kojem uživam – svaki, ali svaki dan. Ima napornijih dana, no kao što vjerojatno znate – kad radite posao koji volite to nije veliki problem.
I zato se vikendom trudim bar naspavati, odmoriti i pripremiti za nove radne pobjede.
Doduše, vikend nekad bude naporan jer se treba obaviti brdo skupljenih kućanskih poslova, ali ajde.. ne zamaram se time previše.

Jesen mi je lijepa, nije prehladno, nije prevruće (jedino je nezgodno kad pada jaka kiša, a ja svaki dan na zagrebačkim cestama i autocesti).. uživam kad ujutro dok grad još spava dođem do auta i na njemu vidim otpale listove predivnih jesenskih boja. Nekad uzmem list sa sobom – na suvozačko sjedalo, da me prati :-)
Stanice na radiju su sve to gore. Rijetko se nađe stanica gdje nije ista playlista.
No dobro, poslušam vrijeme u 6:20 na Radio Sljemenu i onda okrenem na CD ili USB.

Poslije posla, trudim se bar 2 ili 3 puta tjedno otići na pilates ili aerobik jer me leđa manje bole i osjećam se super.

A vikendom bih najrađe da me dočeka sve čisto i uredno i to „samo od sebe“ (nemoguća misija) pa da mogu pola dana listati časopise, knjige, gledati filmove. OK, filmove stvarno često gledam jer redovito idemo u kino. A odem i na koju kavu ili ručak s prijateljicama.

Uglavnom, lijepo, lijepo.

Ali moram se samo malo bolje organizirati :-)

Idem srediti suđe, oprati robu, možda nešto ispeglati, napraviti kolač od badema, limuna i skute, odreći se dijela starih časopisa i staviti u reciklažu, a trebala bih i skuhati ručak.

I onda malo odmoriti.

Čitamo se uskoro. Svakakve mi teme naviru, a jesen i zima su idealne za pisanje.

09.11.2014. u 12:05 • 13 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



< studeni, 2014 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Komentari da/ne?

nike_furiosa@yahoo.com

za sve ono što biste mi možda željeli reći ili me pitati off the record :)

Da li spavam:


Sa mnom ste pili koktel: