Ima svakakvih dana. Nekad se osijećam dobro, nekad baš i ne.
Ponekad sam presvjesna da se to vidi na meni.
Ne samo kad netko tko me zna pročavrlja sa mnom.
Nego ono, da se vidi iz aviona.
Jučer sam recimo ljudima vjerojatno ostavljala dojam da sam radnica na traci u tvornici sardina, sivog lica i kose skupljene u pundžu u kožnoj jakni koju joj je netko poklonio pa ju nosi i na ono što uz tu jaknu ide i ne ide, samo jer je lijepa.
Pa jad još više dolazi do izražaja.
Možda je zbog vremena.
Vrijeme je kad razmislim neka konstanta koju najčešće uzimam za saveznika.
Boli me glava zbog vremena.
Ne mogu ovo ne mogu ono, zbog vremena.
Treba čekati da prođe vrijeme.
S vremenom ću se već odlučiti na to da napravim ono što vremenima izbjegavam.
Problem je što si ja uvijek priznam istinu.
Ljudi kažu, to je najvažnije, kasnije je lako.
Nije.
Jer nakon toga treba krenuti u akciju.
No ja čak i kad krenem, pa čak i kad je završim ne osijećam se prekrasno.
Suočavam samu sebe sa svačim.
Uvijek uzaludno.
Ja nemam ništa od toga što sam iskrena prema samoj sebi
A pogotovo nemam ništa od toga što sam iskrena prema drugima.
Nije dobro.
Ali bit će.
Kad dođe vrijeme za to.
| < | rujan, 2008 | > | ||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| 29 | 30 | |||||
za sve ono što biste mi možda željeli reći ili me pitati off the record :)
Da li spavam:
Sa mnom ste pili koktel:

Blog.hr
T-portal
Jutarnji list
Art Lebedev Studio
The car
Slobodna Dalmacija
Blitz-Cinestar
ZKZD
Yahoo
Danimusov omiljeni bend
zanimacija
zanimacija 2
for ladies who read
Gastrodiva
for leisure
per guardare..e non far niente
Corriere della sera
Profil
Il gatto goloso
Gastrodiva
Sweet Paul
Doručak u Parizu
Da mi je nešto slatko
Mowielicious
La cucina italiana
Ricette di Sardegna