Nekretnine Umag

Najviše građana duguje do 10 tisuća kuna

Njih je krajem svibnja bilo 115.882, a njihova ukupna dugovanja iznose 435,4 milijuna kuna.
Krajem svibnja ove godine u blokadi je bilo 329.725 građana s više od 42,4 milijarde kuna duga, od čega 54,8 posto čine nepodmirene obveze prema financijskim institucijama,
no dug građana prema bankama spustio se ispod 50 posto, pokazuju podaci Financijske
agencije (Fina) iznajmljivanje stanova Pantovčak

Oznake: iznajmljivanje stanova Pantovčak

27.07.2017. u 10:09 | 0 Komentara | Print | # | ^

HEP ODS sudjeluje na projektu Zlatovrana u Hrvatskoj – povratak s ruba

Na području Elektrodalmacije Split i Elektre Zadar na stupovima srednjenaponske distribucijske mreže postavljeno je preko 20 drvenih kućica namijenjenih za gniježđenje ptice zlatovrane.
Stupovi distribucijske mreže HEP ODS-a postali su dom još jednoj strogo zaštićenoj vrsti ptice. Ovog puta ne radi se o bijeloj rodi već o nešto manje poznatoj te, nažalost, vrlo ugroženoj
i rijetkoj vrsti – zlatovrani iznajmljivanje stanova Pantovčak

Oznake: iznajmljivanje stanova Pantovčak

30.06.2017. u 08:40 | 0 Komentara | Print | # | ^

Umjesto RIZ-a, na rubu Maksimira planirali dva naselja s neboderima

Paladino je pokušala spriječiti VMD u podizanju nebodera od devet katova, a graditi su htjeli i Michael Ljubas i Stipić grupa.
Istup Zrinke Paladino, zamjenice pročelnika Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode Zagreba u emisiji Nedjeljom u 2,
podsjetio je javnost na planove drastične izmjene izgleda zapadnog ruba Maksimirske šume iznajmljivanje stanova Pantovčak

Oznake: iznajmljivanje stanova Pantovčak

02.11.2016. u 16:20 | 0 Komentara | Print | # | ^

Hrvatski gradić pod zaštitom UNESCO-a traži investitora za poslovni centar

Na ponuđenoj lokaciji danas je parkiralište, a pri gradnji će investitor morati paziti na konzervatorske zahtjeve jer je zemljište tik uz zaštićenu povijesnu jezgru.
Grad Trogir ušao je u potragu za investitorom u poslovni centar, a zainteresiranima nudi na korištenje šest tisuća kvadrata za izgradnju kompleksa na tri etaže, uz još tri podzemne etaže za parkiralište. Nakon gradnje dio kompleksa pripao bi investitoru, a dio bi u vlasništvu ostao Gradu. O podijeli vlasništva ovisit će najvećim dijelom odabir ponuđača.
Taj dio ponude donosi, naime, polovicu od predviđenih 100 bodova. Iz Grada objašnjavaju da korištenje tog područja danas nije primjereno vrijednosti i položaju:
danas je ondje parkiralište. Od potencijalnih partnera očekuje se formiranje zelenog pojasa uz obalu. U natječaju se postavlja zahtjev da se prenamjena parkirališta
mora uklopiti u prostor i povezati povijesnu jezgru s novijim gradskim dijelovima. Grad Trogir već se ranije pokušavao istim modelom izboriti za stavljanje u funkciju
tog zapuštenog prostora, no kako je riječ o lokaciji koja se dotiče zaštićenog dijela povijesne jezgre grada, realizacija je zapela, unatoč tomu što su iz Grada
uvjeravali da su dobivene sve potrebne suglasnosti konzervatora i UNESCO-a.
Posebno su na meti kritike bile mogućnosti da kompleks bude i trgovački te da ima i hotel i apartmane. Iz natječajne je dokumentacije, pak, vidljivo da je novi trogirski kompleks nedavno dobio rješenje Ministarstva kulture o konzervatorskim smjernicama. Tako je Grad Trogir dobio odobrenje za gradnju objekta za poslovnu i društvenu namjenu, unutar kojeg bi se trebao smjestiti turističko-informativni centar, uz sugestiju da se iz njega turiste u povijesnu jezgru upućuje podzemnim tunelom ispod kanala Foše.
U novi kompleks premjestili bi se i kiosci te štandovi s tog područja. Natječaj je otvoren do polovice listopada, procijenjena vrijednost projekta nije naznačena.
Prije pet godina baratalo se brojkama od 3,8 milijuna eura vrijednosti zemljišta i investiciji u centar od ukupno 17 milijuna eura te o interesu Grada da u posjed
dobije do 35 posto vrijednosti investicije iznajmljivanje stanova Pantovčak

Oznake: iznajmljivanje stanova Pantovčak

16.09.2016. u 09:30 | 0 Komentara | Print | # | ^

Cijena najma gradskog stana u Slavoniji jednaka je cijeni pereca

Takvih je stanova 15-ak, a korisnici su građani slabijeg imovinskog stanja, socijala i većinom starija populacija, piše Glas Slavonije.
Đakovački socijalni stanovi od najjeftinijih stambenih jedinica u Zagrebu iz te skupine jeftiniji su čak - deset puta iznajmljivanje stanova Pantovčak

Oznake: iznajmljivanje stanova Pantovčak

25.08.2016. u 08:30 | 0 Komentara | Print | # | ^

Novih 80.000 radnih mjesta u industriji i povećanje minimalne plaće za 500 kuna

Koalicija SDP-a, HNS-a, HSS-a i HSU biračima na predstojećim parlamentarnim izborima, osim novih radnih mjesta, u programu napisanom na 102 stranice, između ostalog,
obećava da će povećati minimalnu plaću iznajmljivanje stanova Pantovčak

Oznake: iznajmljivanje stanova Pantovčak

29.07.2016. u 10:33 | 0 Komentara | Print | # | ^

Goste željne prave avanture ugostit će u kući na stablu

Zoran Ateljević i Goran Jerković, osnivači i idejni začetnici adrenalinskog parka Cadmos Village u Konavlima, koji radi od 2013., osmislili su novu ponudu za posjetitelje i zaljubljenike u adrenalin.
Riječ je o projektu Treehouse, kući na stablu kojom su obogatili ponudu parka koji se prostire na 7000 četvornih metara iznajmljivanje stanova Pantovčak

Oznake: iznajmljivanje stanova Pantovčak

14.06.2016. u 08:01 | 0 Komentara | Print | # | ^

Viadukt obnavlja državnu cestu u Stupniku

Ponuda zagrebačkog Viadukta odabrana je kao najpovoljnija na natječaju za obnovu državne ceste u Stupniku, a posao je vrijedan više od 32 milijuna kuna, izvijestili su u četvrtak iz te tvrtke.
Kako se navodi u obavijesti, riječ je o obnovi 3,5 kilometra duge dionice 008 na državnoj cesti DC1, na lokaciji Stupnik iznajmljivanje stanova Pantovčak

Oznake: iznajmljivanje stanova Pantovčak

05.05.2016. u 15:26 | 0 Komentara | Print | # | ^

Devetomjesečna dobit stambenih štedionica 53 mil. kuna

Ukupna imovina svih stambenih štedionica krajem rujna bila je vrijedna 7,7 milijardi kuna
Stambene štedionice u prvih su devet mjeseci 2015. poslovale s 53,5 milijuna kuna dobiti prije oporezivanja, objavio je HNB privremene nerevidirane podatke.
Najveću dobit u ovoj godini bilježi Prva stambena štedionica (22 milijuna kuna) i PBZ stambena štedionica (17 milijuna kuna), a slijede Wüstenrot (7 milijuna kuna), Raiffeisen stambena štedionica (6 milijuna kuna) te HPB stambena (0,8 milijuna kuna).
Ukupna imovina svih stambenih štedionica krajem rujna bila je vrijedna 7,7 milijardi kuna (1,86 posto ukupne imovine kreditnih institucija),
što je 0,93 posto manje nego krajem 2014. godine iznajmljivanje stanova Pantovčak

Oznake: iznajmljivanje stanova Pantovčak

09.12.2015. u 08:48 | 0 Komentara | Print | # | ^

Zbog krize sve je više ustupaka zakupcima, a cijene padaju

U Rijeci posluju dva trgovačka centra, Tower Centar Rijeka, koji se nalazi u istočnom dijelu grada te Zapadni trgovački centar – Rijeka (ZTC).
Zapadni trgovački centar u cijelosti je zakupljen i dobro posluje. ZTC ima oko 20.000 m˛ trgovačkih prostora. Tower Centar Rijeka raspolaže površinom od oko 125.000,00 m˛, od čega oko 25 posto nije u zakupu.
U dijelu grada Škurinje nalazi se i Trgovački centar Škurinje koji raspolaže sa 24.065 m˛, od čega je oko 8.000 m˛ trgovačkog prostora.
U središtu Rijeke nalaze se dvije veće robne kuće. Robna kuća RI i Robna kuća Korzo te trgovački prostor u Riječkoj atraktivnoj zoni oko Korza u središtu.
U pripremi nema izgradnje novih projekata koji bi uključivali veće površine trgovačkog prostora. Riječko tržište maloprodajnih prostora sve je manje atraktivno trgovcima, a zakupodavci nastoje zadržati cijene pa velik broj prostora nije u funkciji. Trenutačno se prosječne mjesečne zakupnine za prostore u trgovačkim centrima kreću između 10 i 25 eura/m˛, a za trgovačke prostore u središtu grada između 10 i 50 eura/m˛.
U Varaždinu je u proteklih desetak godina izgrađeno dosta trgovačkog prostora, od čega je jedini pravi trgovački centar Lumini centar. Ostalo su centri velikih retailera (jedan brend s pratećim brendovima bez popratnih sadržaja).
U planu je gradnja trgovačkog centra City Point na ulazu u Varaždin iz smjera Zagreba. Taj projekt kasni oko tri, četiri godine budući da nije u cijelosti zatvorena financijska konstrukcija, a planirano će sadržavati oko 25.000 m˛ trgovačkih prostora za zakup.
Prisutni su i trgovački centri svih većih retailera, s time da je u proteklih nekoliko mjeseci Merkur i OBI prestao s radom.
Na izlazu iz grada prema Čakovcu planirana je i gradnja supermarketa Interspar.
Prosječne mjesečne zakupnine za prostore u modernim trgovačkim centrima u Varaždinu kreću između osam i 20 eura/m˛, a za trgovačke prostore u središtu grada između pet i 25 eura/m˛.
U Osijeku je u posljednjih desetak godina izgrađen veći broj trgovačkih prostora, od čega dva velika trgovačka centra Portanova (površina za najam oko 40.000 m˛, popunjenost oko 90 posto) i Avenue Mall (površina za najam oko 25.000 m˛, popunjenost oko 75 posto, ali u padu). Ostali centri pripadaju velikim zakupcima.
Upravo je završila obnova staroga trgovačkog centra Supermarket u središtu grada te je u tijeku zakupljivanje centra, a Esseker Centar, također u središtu grada, posluje vrlo loše i velika je nepopunjenost.
Novih projekata s većim površinama trgovačkog prostora nema u pripremi. Zbog novih trgovačkih centara, velik je dio poslovnih prostora u središtu grada prazan pa je gradsko poglavarstvo, kao vlasnik većine tih prostora, najavilo vrlo popularne cijene zakupa, od jednog eura po metru kvadratnom.
Trenutačno se prosječne mjesečne zakupnine za prostore u trgovačkim centrima u Osijeku kreću između 12 i 20 eura/m˛, a za trgovačke prostore u središtu grada između pet i 40 eura/m˛ iznajmljivanje stanova Pantovčak

Oznake: iznajmljivanje stanova Pantovčak

03.06.2014. u 15:38 | 0 Komentara | Print | # | ^

Nekretnine u Hrvatskoj podcijenjene su 20 posto

Nekretnine u Hrvatskoj su podcijenjene gotovo najviše od svih zemalja Europske unije, tvrdi Europska komisija u svojim proljetnim prognozama gdje se ističe kako su nekretnine u Hrvatskoj čak 20 posto ispod ravnotežne točke, koja znači cijenu najpovoljniju za ekonomiju neke države.
Kako piše Novi list, dok Komisija tvrdi da su Hrvatske nekretnine podcijenjene, kupovna moć hrvatskih građana je takva da su im one još uvijek preskupe, pa niže cijene nisu povećale njihovu prodaju, nego se u Hrvatskoj u prošloj godini dogodio najveći pad od svih članica EU-a, čak 17,8 posto.
Više nego u Hrvatskoj podcijenjene su, prema Komisiji, jedino nekretnine u Njemačkoj. No, u toj zemlji cijene nekretnina pomalo rastu u posljednje tri godine, dok su u Hrvatskoj, prema procjenama Komisije, ukupno pale oko 35 posto.
Ipak, najveći je pad i to za oko 50 posto od početka krize doživjela Irska. U skupini zemalja koje imaju najpodcjenjenije nekretnine osim Hrvatske i Njemačke su još i Estonija, Irska i Mađarska, pa se u prognozama ističe kako te zemlje imaju i najveći potencijal za rast cijena, ali s rezervom da će on ovisiti o stanju u zemlji, uvjetima kreditiranja, ali i dohotku stanovništva.
Svi ti uvjeti, napominju iz Komisije, Hrvatskoj daju najlošije izglede za rast cijena nekretnina. O tome jesu li cijene nekretnina uravnotežene, napominje se u izvješću Komisije, ovisi bogatstvo kućanstava i tvrtki, odnosno vlasnika nekretnina, stabilnost banaka, poslovanje građevinskog sektora, pa u konačnici i makroekonomski pokazatelji neke zemlje iznajmljivanje stanova Pantovčak

Oznake: iznajmljivanje stanova Pantovčak

12.05.2014. u 15:46 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2020  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Veljača 2020 (6)
Siječanj 2020 (8)
Prosinac 2019 (3)
Studeni 2019 (1)
Listopad 2019 (5)
Rujan 2019 (22)
Kolovoz 2019 (7)
Srpanj 2019 (22)
Lipanj 2019 (20)
Svibanj 2019 (23)
Travanj 2019 (18)
Ožujak 2019 (24)
Veljača 2019 (21)
Siječanj 2019 (12)
Prosinac 2018 (16)
Studeni 2018 (21)
Listopad 2018 (25)
Rujan 2018 (13)
Kolovoz 2018 (15)
Srpanj 2018 (11)
Lipanj 2018 (18)
Svibanj 2018 (9)
Travanj 2018 (7)
Ožujak 2018 (9)
Veljača 2018 (9)
Siječanj 2018 (9)
Prosinac 2017 (9)
Studeni 2017 (8)
Listopad 2017 (9)
Rujan 2017 (9)
Kolovoz 2017 (10)
Srpanj 2017 (9)
Lipanj 2017 (10)
Svibanj 2017 (10)
Travanj 2017 (8)
Ožujak 2017 (10)
Veljača 2017 (8)
Siječanj 2017 (9)
Prosinac 2016 (9)
Studeni 2016 (9)
Listopad 2016 (8)
Rujan 2016 (9)
Kolovoz 2016 (9)
Srpanj 2016 (9)
Lipanj 2016 (10)
Svibanj 2016 (9)
Travanj 2016 (9)
Ožujak 2016 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Prodaja i kupovina nekretnina u Umagu

Linkovi

Ponuda dana

Oglasi
Nekretnine Oglas
Nekretnine 123

Kuće
Stanovi
Novogradnja
Iznajmljivanje stanova
Stanovi Zagreb
Nekretnine Zagreb
Nekretnine Rijeka
Nekretnine Zadar
Nekretnine Split
Nekretnine Osijek
Kamene kuće
Stanovi
Nekretnine

Nekretnine Istra
Istra Nekretnine
Nekretnine Istra
Nekretnine Pula
Nekretnine Poreč
Nekretnine Umag
Nekretnine Rovinj
Nekretnine Labin




Vijesti
Nekretnine vijesti 123

Forum
Forum za nekretnine


Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis