utorak, 29.05.2007.

"LUDI" DAN
Eto, u četvrtak smo imali ludi dan... Bilo je stvarno super. Prvo smo se svi našli ispred škole, plesali smo , pjevali, djelili ruže. Za neke profesore smo imali posebne pjesme... uglavnom mislim da smo uložili najviše truda ! Bili smo baš simpa...Prošetali smo gradom , pjevali profesorici pred balkonom, kupili nešto pića, nešto jela, naručili pizze i otišli u Proni. Plesali smo ... slikali se, smijali. Baš smo je lijepo družili u proveli !


MATURALNO VEČER
Subota, oko 7 (neki i malo kasnije, ma mislila sam da moram doći u pola 8) svi smo se okupili ispred hotela u Topuskom. Svi smo bili prelijepi i cure i dečki. Neke nisam ni prepoznala (Vesna ?) A kad sam vidjela svog pratioca...uuu... pa zamalo sam pala...dečki iz razreda su bili tako sređeni ... a cure tako fancy! Ispred hotela smo se poslikali sa pratiocima, pa sa razredom i onda svi maturanti. U salu smo ulazili nekim blesavim redom, prvo ekonomska pa gimnazija pa onda elektraši i na kraju trgovci. Tako da sam ja ulazila druga! Zanima me kako je to izgledalo dok sam tamo nabada u štiklama...još se nisam bila navikla. Bat mi je čak povukao stolicu ( da sjednem , ne da padnem !) i sjedili smo na čelu stola.. i sve smo vidjeli ! da da cure... znam što ste radile prošlu subotu ! Uglavnom , za večerom je bilo super.. zezali smo se jedni drugima grabili jelo i tak. Kasnije su se svi razbježali ali meni je svejedno bilo super... i dok nas je bilo dosta i kasnije kad nas je ostalo samo par iz razreda. Meni je bilo jedino žao što su dečki otišli. Ali eto... I neću da nitko pljuje po maturalnoj, jer se moglo zabaviti tko je tako htjeo ! Nama curama je baš bilo super !
Noge su me boljele dva dana...ali žulja nemam ni jednog ! Drugi dan sam ustala baš rano... neznam što mi je bilo ! Žao mi je što sam tako malo slikala ! ALi kad skupim sve slike... bit će ih dosta... Ugalvnom sve pozdravljam !

P.S. Dragi Bat žao mi je što tebe nisu izabrali za kralja , ali ti znaš da si ti za mene kralj !

- 21:52 - Komentari (28) - Isprintaj - #

utorak, 22.05.2007.

Sutra je zadnji dan....


Zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja...
zadnji dan sjedenja u klupama...okružen licima osoba na koje sam navikla..
osoba koje su mi ponekad dizale živce..ponekad nasmijavale do suza, a ponekad ljutile do suza !
Nadam se da ćemo sve ružno zaboraviti ,a da će nam u sjećanju ostati SAMO lijepi trenutci.
KAd razmislim da ću sutra zadnji put sjediti s Markom u istoj klupi, zadnji put se nasmijati Vesni i reći da je volim...zadnji put gledati Anu kako živčani bez razloga, zadnji put sjediti s dečkima pod knjigovodstvom i smijati se njihovim glupostima...zadnji put ići sa Batom doma... ( sad on čita ovo i pada sa stolice od smijeha, ali eto barem je netko sretan što me se rješava).
4 godine provedene u klupama s istim ljudima, djeleći s njima sve svoje brige i naravno fore :), prošlo je sve to tako brzo.
Sjećam se upoznavanja, svi su mi bili čudni, nikom nisam zapamtila ime... a sad ćemo imati ludi dan, pjevat ćemo , plesati..ići ćemo na maturalnu. Eto, idem spavati i proživjeti taj zadnji dan... nadam se da se nećete ljutiti što ću ja tako puno plakati sutra...
to be continued....

- 21:17 - Komentari (16) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.05.2007.

Kvalitetno proveden dan...


DEFINITIVNO ! Napokon sam bila malo sa curama. Išle smo u Petrinju, u Dm i malo po trgovinama pa na pizzu ! Bilo je totalno ludo ! Pjevale smo, zezale se,smijale...zezale prolaznike ... nismo mogle odlučiti da li čovjek šeta psa ili mačku pa smo ga i pitale i naravno osramotile ! Kupile si nešto šminke...najele...trčale za busom u kojem je bila naša frendica da bi joj mahnule ... ma kažem vam... super je bilo! Baš so se izuživale...malo se opustile pred kraj škole ! ETo, ostalo nam je još 8 dana. Ludi dan i maturlano ! I to je to. BAš sam nekako ipak sad tužna... ipak će mi svi faliti...ali eto.. tako mora biti ! Dobili smo majice za ludi dan...dobre su - malo veći broj pa se ne brinemo ako se udebljamo hoćemo li stati u njih !
POzz :)

- 20:38 - Komentari (15) - Isprintaj - #

petak, 04.05.2007.

yooy...

šta napisati... vani je kiša... sjedim doma... slušam muziku i uživam .... a danas....
danas u razredu na pola zaplačem i odmah svi "znaju" da ja plačem zbog toga što se ne kupuje sat (za koji sam ja glasala) nego narukvica. Zamolila bih vas da ne pričate nešto što ne znate. Dovoljno je reći da plakala nisam zbog toga... možda je to i smiješno naglašavati...ali ipak ! Onda kad sam čula komentare na to... otišla sam na capuccino... bez pretjerivanja mogu reći najbolji u gradu ! Vesna što ti kažeš ? Malo smo se obje raspoložile, nasmijale i sve je OK. Dalje ništa pisati neću da me se krivo ne shvati. Vikend je ,ne želim ni najmanje razmišljati o školi i glupostima u njoj.

Vaša petogodišnja "prijateljica"

- 16:22 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>