Komentari

nekitozovuodrastanje.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • cura_plava

    sada je gotovo, jer i meni suze idu... ipak sam još uvijek, unatoč što sam se totalno promijenila, pa čak i samo u ovoj godini, ostala ona mala osjećajna curica... naše osobine ipak uvijek ostaju u nama. znaš da i ja tebe volim? i da ćeš mi faliti najviše? iako ti to baš i ne govorim, ali istina je. nekad mi je teško izgovoriti te dvije riječi, ali znam da ti to znaš! u ove 4 godine su mi samo dvije osobe jako prirasle k srcu, osim tebe još jedna osoba, čije je ime sada ovdje nepotrebno spominjati, ali znam da ona to zna. volim vas obje!
    Evo još jednom u ona stara dobra vremena...

    avatar

    22.05.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • lili

    Jako mi je drago što sutra neću biti tamo jer bih se sigurno derala kad bih vas vidjela! Nemojte plakati, lijepo se provedite i nemojte se zapit ko gice!

    avatar

    22.05.2007. (23:07)    -   -   -   -  

  • cura_plava

    ma nećemo se sutra zapit, tek u četvrtak na ludi dan :).. Nina mogli bismo i danas cugnut koju, jer ja ne želim cijeli dan plakati! :))

    avatar

    23.05.2007. (05:55)    -   -   -   -  

  • cura_plava

    tj. nećemo se danas zapit :)), pa danas je već srijeda, Bože mili di mi je pamet.

    avatar

    23.05.2007. (05:56)    -   -   -   -  

  • OVO JE PREDSJEDNICA

    Ja se naspavala i otrijeznila! :) i šta misliš tko me je u pola 6 probudio??? a dja, Luce me zvala... nek nazove opet ako želi dobiti predsjednicu :).. jooj sutra ne pijem ništa, barem ne bambus ili još bolje neću miješati! jubim

    avatar

    23.05.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • bat

    Alaaaaaaaa, pa tko će mene sad voditi kući? Ja ću svako malo morati zaustavljati nekoga na cesti i reći mu: "MISKUZE, ali gdje sam ja?". Al ajmo sad ozbiljno. Gledam ja danas Vas sve dok smo bili u ari i školi, i mislim si pa ovo su zadnji trenutci kad smo svi mi zajedno!!! Stvarno ćete mi svi faliti. I zato da ubijemo tugu sutra se moramo dobro napiti, pa tko zna možda i pokoja suza krene...(al zato što je nestalo alkohola).

    avatar

    23.05.2007. (21:59)    -   -   -   -  

  • OVO JE PREDSJEDNICA

    a dobro sam. skupljam snagu za sutra! viđamo se!

    avatar

    23.05.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • ninnnnna

    BAT : neboj se ti...pa sad jednostavno nemoj previše izlaziti iz kuće... pa neće mi miskuzi :) ee... danas je bilo super ? što ti kažeš? nije bilo gluposti... pozz :)

    avatar

    24.05.2007. (20:48)    -   -   -   -  

  • OVO JE PREDSJEDNICA

    :)

    avatar

    25.05.2007. (02:52)    -   -   -   -  

  • tina

    Ej boook, stigli smo naravno, sretno sinoć doma, no prije toga smo imali malu turneju po Petrinji, no nema veze.......jedva čekam sutra....nadam se da će biti dobro kao i jučer tj. da će biti još bilje....pozdrav od Maćka

    avatar

    25.05.2007. (10:05)    -   -   -   -  

  • kolegica s jagodama

    Hvala na jagodama i sorry za alergiju. baš sam uživala u njima :-)

    avatar

    25.05.2007. (18:10)    -   -   -   -  

  • OVO JE PREDSJEDNICA

    joj, joj Nina, jesi se ti otrijeznila? :), gemišt je bio dobar ha? i meni je :), al nisam bila pijana :). zato se moja pratnja narokala, pa sam ga tražila, pa našla, pa se opet izgubio :)... nestao je u akciji! a meni je stara prodike držala prije nego što sam otišla, kao da mi ne bi slučajno palo napamet da se napijem k'o za ludi dan, a još i snimaju i da ju ne sramotim :)) jer će to svi gledati. uf, reko da! cijela RH će nas gledati, bit ćemo na RTL-u! kak je tebi bilo? e pa jel onaj film s maturalca uopće bio? aj vidimo se sutra! pusa

    avatar

    27.05.2007. (17:45)    -   -   -   -  

  • Domagoj

    živa??? mamurna ili..??? i kako je bilo??? preva vašim dečkima koji su u disco došli oko 2 i nešto mogu zaključiti da i nije bilo previše zanimljivo, a i samo su tako iskomentirali. ajme ljudi pa nas par je prošle godine išlo doma u pola 7...ali vjerujem da ste vi cure popraviše prosijek. očekujem potpuno izvješće u narednom postu.
    pozdrav.
    PS. kada se otvara olimpijski bazen?

    avatar

    27.05.2007. (18:51)    -   -   -   -  

  • buba

    eee ti bi za promjenu mogla napisati nešto i nabaciti koju sliku! i ja također očekujem od tebe slike! ja se jutros pitam, pa di je Nina? pa se sjetih da ti uopće ne moraš ići na prijavu... pa ni na maturu... pa ni pisati zadaćnicu... blago se tebi... :) ajmo se mijenjati!!! može?

    avatar

    28.05.2007. (20:36)    -   -   -   -  

  • Klobi

    Kome god sam ispričao za maturalnu rekao mi je da smo jadni... Kakve su kod tebe reakcije???

    avatar

    28.05.2007. (20:43)    -   -   -   -  

  • tina

    Hej Nina, pa kako si ti meni??? Kako tvoje noge ili možda bolje pitanje, kako žuljevi? Baš nam je bilo čist OK, jel da? Je da sam ja na kraju sjedila jer su me noge rasturale, no nema veze......sve je to za ljude...pa i žuljevi........u subotu dolaziš u Glinu, OBAVEZNO!!!!!

    avatar

    28.05.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...