Dečko koji obečava

utorak, 07.07.2009.

Guglava ti majka!

he
Kada bi pokraj svakog travnjaka stajao ovakav (pomalo uznemirujuć) natpis mislim da bi bilo puno manje gaženja trave..

Nego, stavljam neki post za danas i po običaju bacim oko na Guglarije tu desno, ništa posebno inovativno trenutno, klasika: tetovaze slova, jebacke price, jebacki filmovi, ... ali upade mi u oko "w.i.t.c.h. hrvatski titlovi (časopis)" - titlovi za časopis?! Morao sam i sam to upisati u gugl da vidim šta će ispast iz toga...

Prvi sam na listi!
S linkom: http://negativni.blog.hr/2009/02/1625959799/hrvatska-trazi-zvijezdu.html, ispod toga opet ja s: http://negativni.blog.hr/2008/12/1625683597/gdje-skinuti-titlove-za-film.html , ah dobri stari gugl...

No onda upisah samo "W.I.T.C.H.", da vidim o čemu se tu radi i dobijem ovu informaciju s wikija:
W.I.T.C.H. - talijanski strip prema kojemu je napravljena animirana serija. To je strip iz Disneyeve radionice. U Hrvatskoj izlazi već tri godine. Prvi se broj na kioscima pojavio u svibnju 2003. godine. U inozemstvu, primjerice u Italiji, Poljskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Turskoj to je najpopularniji strip za pred tinejdžerski i tinejdžerski uzrast. Strip je crtan u prepoznatljivom manga stilu (japanska škola crtanja), ali ne dosljedno, jer je to ipak strip s potpisom Disneya.

Pet cura iz Heatherfielda odabrano je da brane poredak stvari u Kandrakaru, dalekom i beskrajnom svijetu gdje se uzdiže Hram vijeća, u kojem vlada Prorok. Will, Irma, Taranee, Cornelia i Hay Lin naočigled su sasvim obične cure, ali ipak to nisu jer posjeduju tajne moći. One idu u školu Sheffield i imaju probleme kao i sve tijnedžerice. Muče ih ljubavni jadi, imaju frke sa starcima, probleme s nastavnicima, te s mlađim sestrama i braćom. Crvenokosa Will je čuvarica Srca Kandrakara i vođa skupine W.I.T.C.H. Na temelju priče o WITCH napravljena je i crtana serija (anime) pod istoimenim nazivom.

http://hr.wikipedia.org/wiki/W.I.T.C.H.

Tu mi je najzanimljivija rečenica: "Strip je crtan u prepoznatljivom manga stilu (japanska škola crtanja), ali ne dosljedno, jer je to ipak strip s potpisom Disneya." manga+Disney?!
Kako li TO izgleda?!

Evo ovako:
he

Vjerujem da hrpa tinedžera gleda ovo.

et.


- 15:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker