Image hosting by Photobucket

četvrtak, 24.06.2004.

Zna cigo, al' zna i zidov!!!

Jesam samodopadan, jesam narcisoidan, ali jebi ga ne biste li i vi bili da napravite pizdariju prije sezdesetak sedamdesetak godina i da se jos vrti na vijestima?
Opet si mislite koji kurac ovaj opet sere.
Jebe mi se, odite na drugi blog, neki romantican, pun predivnih slicica, neciji kome je stalo do vas.
A, vi bolesnici koji cete nastaviti citati moju Pravu Istinu...., jebite se i vi...., vi znate zasto citate i necu s vama gubiti vrijeme, iako ga ja imam na pretek, ali vi ga nemate.
E, pa ovaj put serem o svojem, kako ga volim nazvati «zlatnom dobu», zlatnim tridesetim i cetrdesetim godinama proslog stoljeca. Morate priznati da sam napravio dobar dar-mar u ta vremena.
Primjetih za jednog razgovora s jednim nizim norveskim politicarem 1929 na jednim orgijama u Oslu, koji je bio uzasno naporan u svojim nastojanjima da potpise ugovor sa mnom (idiot, kao da sam ja ikada ikoga odbio), ali bio je izuzetno izopacen pa sam mu dopustio da uziva u mom drustvu. I tako dok je pohotno buljio u jednu norvesku maloljetnicu, i u isto vrijeme potpisivao ugovor, primjetio sam kako mu je bitnije sto sad pripada mom drustvu, nego korist koju ce moci izvuci (izvukao je ostvarenje nekoliko nemastovitih hedonistickih zelja, kratko vrijeme osjecaja moci na vlasti i jedna je predivna osobina nazvana po njemu). Ta ljudska opsjednutost pripadanju me je ponukala da se poigram ideologijama. Prvi mi je na pamet pao komunizam i poslije ga samo malo modificirao, rodio se tu onda nacionalsocijalizam, socijalizam, fasizam, kasnije su postali kao zivi, izmi su samo nicali. Svud po svijetu, kazem vam «zlatno doba», stvari su isle same od sebe. Ja sam samo gledao i nasladivao se.
Dobro, hajde, taj put sam na kljucna mjesta stavio dvojicu igraca drito iz svoje firme, a dva dragulja sam nasao medu vama (talijanski celavac me je jedno vrijeme dobro nasmijavao, ali kad mi je dopizdio dao sam da ga stave na banderu, bio je glup jebi ga).
Ostala trojica su moj ponos i dika, ne znas koji je bolji od kojega.
Naime, svog dragog Azazela sam poslao kao malog neuglednog austrijskog soboslikara, a onu kurvu podmuklu Semjasa sam odaslao kao krsnog gruzijca. Obojica su fantasticno odradili svoj posao.
A, treci (cetrvti je bio talijanski celavac, nadam se da me vasi zakrzljali mozgovi mogu pratiti), treci je bio vas dar, da vas.
Zbog njega sam i vezan za vas narod (to da sam posebno vezan, to sam vam vec rekao), naime taj treci je bio Hrvat, covjek, tu sam ga nasao, medu vama. Strojar iz pripizdine u Zagorju. I priznajem, bio je bolji od mojih guja, najduze je opstao i sve je prejebao, jebeni genij.

Ah, uspomene, opet me odvukose. Da se vratim na ono sto me je ponukalo da se primim tipkovnice.
Azazel se je u svojoj predivnoj neutazivoj gladi za krvlju takmicio sam sa sobom koliko ce vasih srodnika poslati na drugi svijet (dio je bio za mene, a dio sam morao prepustiti Starome), to su pizdarije s pocetka na koje sam ponosan.
Pojasnit cu vam, vidim da ste zinuli ko oni slatki downovci (tako ih zelim za sebe, ali svi odu starome).
Stvar je u tome sto su Romi, poduzetni kakvi jesu, odlucili tuziti IBM zbog Azazelove zaigranosti, navodno mu je IBM prodao strojeve za busenje kartica, te je on zbog toga bio tako uspjesan. Jebes mi mater, svaka im cast, i Romi su odlucili unovciti informatizaciju, zna cigo gdje se para vrti.
Ali, da je to jedina prica ne bih ni sjedao ovo pisati.
I zidovi su ovih dana krenuli u akciju, oni naime daju 10000 $ za informaciju koja ce dovesti do sudenja nekom Azazelovom (to je onaj soboslikar, valjda me pratite) posilnom.
Ja zidove jednostavno volim, oni su fantasticni u dvije stvari, propagandi i cuvanju novca.
Oni su uspjeli ubijediti svijet da ih je pobilo na desetke milijuna prije sezdeset godina i jos uvjek to guraju (i svijet to pusi, pa da su toliko njih goloruki krenuli i Azazel bi se povukao), a sami su mi poslali (i svaki dan ih salju sve vise) toliko onih zakrabuljenih bradonja (u paketu sa zenama i djecom) da sam cak odlikovao neke njihove politicare i casnike, al kazu nije to istina i svijet opet pusi.
A, to kako uz to cuvaju i skupljaju lovu, to je carolija. Oni nakon sezdeset godina traze «svoje mucitelje» i sad ako je taj zlobnik u to vrijeme imao 18 godina, sad mu je 78.
Pravi timing, da su prije nudili lovu jos bi se tu i naslo nekoliko tih veseljaka, ali onda bi morali pljunuti veliku lovu za svakoga. Ovako se nadaju jednome, i za 10000 $ jos pedeset godina ce moci jaukati kako ih je soboslikar zgazio. A, opet da su cekali, ne bi nasli ni jednog.

Te su dvije vjestice probudile romanticara u meni, te vam napisah ovo. A, onim poduzetnijima medu vama dao sansu da dignete neku lovu tako da tuzite Gatesa koji mi je poklonio Word da vam to mogu napisati i tako vas psihicki tlaciti.


Voli vas vas Necastivi!!!


- 21:36 - Slobodno me popljujte (0) - Tiskaj - #

ponedjeljak, 21.06.2004.

Neradna nedjelja

Nije vrag da se cudite sto me jucer nije bilo?
Pa bila je Nedjelja, a ona sluzi za odmor i zajebanciju.
Cak i meni, istina da ja u svojoj pokvarenosti sve te pizdarije tumacim malo drugacije nego vi ljudi, ali pridrzavam se Rijeci.
One gluposti da se mene moze otjerati Knjigom, da se ja Knjige grozim, ma dajte razmislite malo. Pa Knjiga je meni najdragicjeniji izvor informacija, to je kao da se dokopas dnevnika zapovjednika neprijateljske vojske sa svim planovima. Nije moguce da mislite da sam toliki kreten? Ljigav jesam, bestidan jesam, pokvaren jesam (imam jos puno vrlina, i vidjet cete ih jos puno, ali ne sve, vas zivot ovdje je prekratak da biste vidjeli svu moju odvratnost, ostatak cete gledati u mojoj privatnoj rezidenciji), ali glup, to nikako.
U svakoj besjedi iz Knjige se moze naci nesto sto meni odgovara, znate da sam dubre, ali prilagodljivo dubre, ako Stari kaze NE UBIJ, ja ne ubijam, ja navedem da se covjek ubije sam ili da ga ubije netko drugi, stoga ako ste mislili da ako se meni zamjerite ja dolazim i param vas i sakatim, sisem krv, vadim crijeva, kopam oci, e onda ste u grdnoj zabludi, nije to tako jednostavno, puno je gore, sve to i jos vise vi radite sami ili vam rade vasi bliznji.
Stoga, ako je Stari je rekao da ne radim, ja ne radim, meni je to dovoljno, cujem samo ono sto meni odgovara, za ostalo sam gluh.
Uostalom i ja sam neki kurcevi trgovac, i to Trgovac Dusama, a kako u ovoj drzavi trgovci ni sami ne znaju jel rade ili ne rade nedjeljom, ja sam sebi opet izabrao meni prihvatljivilju soluciju, tako postujem i zemaljske zakone, u svom hedonizmu odlucih ne raditi. Ipak zemaljske zakone pisu moji suznji, po mojim naputcima. Zemaljski zakoni su moje podrucje, to ste vec prekjucer mogli skuziti kad sam vam rekao da sam ja taj koji nije dopustio dekriminalizaciju lakih droga.
Otkrit cu vam tajnu, zakoni nisu tu da bi bilo pravde, vec da bi bilo koristi.

U ovom zbunjivanju trgovaca sam i sam imao prste, prvo sam nekolicini visokih obavjestajnih casnika u crkvi (citaj spija, o imenima necu, ali ako im se zagledate duboko u oci....) koji su mi javili sto crkva smjera, zapovjedio da lobiraju za to da trgovci ne rade nedjeljom, onda sam svojoj sluzincadi u vladi i saboru rekao da prvo prihvate, i onda poniste tu superinteligentnu crkvenu ideju. Sad sam opet ovima u crkvi rekao da dignu frku.

Mojim spijama u crkvi je bila dovoljna jedna vecera da odrade posao, nemojte im to gledati kao plus, vidite i sami po vanjstini vasih svecenika da su oni umjereni u jelu i picu, kod njih je vecera od 16-22 (s pauzom za misu, naravno, iako se i tu da gricnuti pokoja hostija i gucnuti malo vina ako secer padne). Dok su ovi u vladi i saboru imali malo muke (trebalo im je par tjedana), jebi ga, ipak su oni nizi casnici, sve u skladu s mogucnostima, ali za ono sto rade su dobri, imaju oni drugih ocaravajucih karakteristika. Nisam ih kaznjavao, ja sam realan, bili su brzi koliko im to dopustaju njihove kognitivne sposobnosti, a i crkva ima nekoliko stoljeca iskustva vise u manipuliranju ljudima od politike.

To s radom/neradom za trgovce su mi i javili bas jedne nedjelje dok sam tumarao gradom ne znajuci sto cu od sebe, grad pust, nigdje nikog cak ni da ga navedes da skoci pod tramvaj, pa da barem sutradan u novinama imam sto zanimljivo citati, znate one predivne naslove u meni omiljenoj rubrici (znate koja je to, ne?), «Starica se bacila pod tramvaj», i onda ispod nesto manjim slovima, «susjedi tvrde da je bila tako mila, svima je pomagala, ne znaju sto ju je natjeralo na takav cin», to sto je ta ista starica pomagala tako sto je lihvarila i sto su joj ti isti susjedi duzni 10000 eura s mjesecnom kamatom od 15%, to presute, a i zasto ne bi, vise nisu duzni, cijenim takvo promisljanje.
I lutajuci tako, kazem sam sebi «Necastivi, stoko bjelosvjetska, govnojedu smrdljivi, pa ti si trgovac, trgovina je tvoj izum, a iz trgovackih redova si oduvjek imao dobar priliv u svoje redove,vidis da ti ih hoce oteti, poduzmi neki kurac umjesto sto pizdis od dosade». I tako smislih tu malu igricu.

Sad trgovci pizde sto ih zajebavaju, jer malo rade malo ne rade, policija pizdi na trgovce, jer sad ispada da su trgovci veci vjernici od policajaca, a najvise ih jebe to sto je tu spominjana i zajednicki obiteljski rucak, djeca i sve te ljigavosti.
Policajci, inteligentni koliko to jesu, odmah su zakljucili da crkva misli da su oni losiji jebaci, pa nemaju djece ni obitelji i zato nije trazila da ni oni ne rade nedjeljom. Na ovo posljednje nisam ni ja racunao, to mi je bonus. U svakom slucaju dobar nered roden iz jedne nedjeljne dosade.
Doslo je do kaosa i kod drugih, lijecnici su jos uvjereniji da su bas oni bogovi, jer tako glup zakon Bog ne moze izmisliti (sto je njima dovoljan dokaz da potkrijepe svoje tlapnje), cujem da ce to uskoro pokusati i znanstveno potvrditi (o znanstvenim radovima nasih lijecnika cu jednom drugom prilikom). Popizdili su i vatrogasci, oni opet kazu da se osjecaju zapostavljeni jer je Bog bas mogao odrediti neradnu nedjelju i za njih i to rijesiti tako da svake nedjelje kisi (kazu mi moji piromani koji imaju veze medu vatrogascima da su pisali i sv.Florijanu, uzaludnog li truda, jadnici nisu culi da se je Floki propio i vise se ni ne sjeca da je neciji zastitnik, a ne ciji je, u povjerenju, malo mu je falilo da zavrsi kod mene). Ima ih jos brdo koji se osjecaju zakinutima, ali necu sad o njima, ionako sam opet odlutao od onog sto sam vam htio ispricati.

Uglavnom, htio sam vam ispricati kako sam se jucer zajebavao na partiju kod jednog svog posilnog (znate ga vecina vas), ali dopizdilo mi je pisati, pa cu vam to ispricati sutra ako mi se bude dalo.


Voli vas vas Necastivi!!!


- 19:16 - Slobodno me popljujte (1) - Tiskaj - #

subota, 19.06.2004.

Hrvati izabran narod, ilivamga, who the fuck is taj Necastivi!!?

Prije svega da se ispricam. Krajnje je nekulturno jucer od mene bilo sto sam uletio s pricom o pederima, a da se prije toga nisam ni predstavio, ali takav sam , hirovit, nepredvidiv i uzasno pokvaren (mislim ,koji kurac ste i ocekivali od mene). No, naviknute cete se.

E, sad, za sve one medu vama koji su u zivotu nekad nesto i procitali, te jos ako ste u svom bauljanju naletjeli na knjigu onog jadnika Duncana. Prije nego kazete ovaj govnar se fura na na Duncanovu knjigu, moram vam reci da ste samo djelomicno u pravu. Naime, ja sam tad bio on, odnosno koristio sam njegovo trulo tijelo, bilo je hitno jebi ga, najbolje sto sam tad nasao. Jos 2002. sam morao pod mus u London onom glavonoscu Blairu (on je inace jedan od monih generala, nazalost, malo deficitaran s inteligencijom, ali opet ne kao moj ponos Bush, ali takvi su najbolji) objasniti kako se u Iraku ponasati, posebno sa zatvorenicima. Taj put sam iskoristio tog jadnicka i u pauzama dok je Blair pokusavao shvatiti sto mu pricam, napisao sam taj uradak. No to sad nije bitno, mozda nekom drugom prilikom (iako sumnjam, jer u ovoj lijepoj drzavi ima vise nego dovoljno materijala za lijepu pricu). Bitno je da smo razjasnili vezu izmedu Duncana i mene.

Ajmo sad razjasniti zasto su bas Hrvati izabran narod, ukratko, pa ja sam vas izabarao jebote.

Jebi ga, opet sam odlutao, da se prvo predstavim, valjda ste to mogli zakljuciti iz imena, ali s obzirom da u ovoj zemlji ima kretena proporcionalno broju genija, a, genija ima jako puno, niste ni svjesni koliko puno (ne mislite da bih valjda izabrao neku mediokritetnu zemlju), puno genijalaca i puno kretena je najbolja kombinacija, daje ti da se razmases krilima i pokrivas sva podrucja, napisat cu vam capslockano, ja sam SAM NECASTIVI.
Vasa najgora nocna mora, a opet izvor sve vase zudnje. Onaj pred kojim drhtite u panicnom strahu, a duboko u sebi mastate da vam je samo dio mojih moci.
Da mili moji, ne osjecate li ponos, priznajte da ste cijeli zivot negdje duboko u sebi znali da ste izabrani za neki kurac, samo niste imali pojma za sto. Eto sad znate.
Zasto bas vas?
Najbolji ste jebi ga, osjecam nekako pripadnost ovom narodu, cak sam se na popisu stanovnistva izjasnio kao Hrvat. Da, znam da vam je smijesno, ali Najzliji od svih Zlih je sluzbeno Hrvat, sve uredno zavedeno u one silne administrativne knjige (administracija je inace moj izum, ah tastino, nisam mogao izdrzati).
Trenutacno sam u tijelu jednog predivnog frajera, bolje se prolazi jebi ga, kad dodem rogat svi se razbjeze ko da su Vraga vidjeli. Godine necu spominjati, ali stariji sam od vas za vjecnost i isto toliko iskusniji, zato mi se ne zamjerajte (znam da ni nemate muda, ali da ne bi bilo nismo znali).
Zasto sam uopce bas sad na zemlji?
Eeeee, dolazi Dan Odluke, znam, poceli ste misliti, da su to bajke, gubiti vjeru, bahatiti se, ma najbolji trenutak za mene da uletim.

Koji kurac se cudite, niste slijepi, valjda vidite znakove, suse, poplave, tu i tamo pokoji ratic, pa onda za promjenu epidemijica neke nove bolesti, sve kako vam je stari Ivek napisao.
A kad dode do tog dana svatko grebe da ima iza sebe najbolje od najboljih za ono sto mu treba, a to ste mili moji vi, pogotovo za taktiku koju ja primjenjujem. Pretpostavljate kakva je to taktika, ne?
Bit ce puno zadataka za vas i moram priznati da sam vise nego uvjeren u Konacnu Pobjedu, jer prirodno ste nadareni.
Krade, ubojstva, licemjerje, malogradanstina, to je samo kap u moru kvaliteta koje imate, odnosno imamo. Savrseni ste, imate maste, prodali bi rodenu mater, ubili rodenog brata i to onako, iz zajebancije. Pravi ste dragulj, onaj gore i njegovi labudovi ce ostati jebacki iznenadeni.
Odmah da vam kazem, picvajz ce biti gadan, ali tko izdrzi do kraja imat ce koristi kakve ne mozete ni zamisliti. A zato smo tu, jel tako?

Eto, sad znate zasto ste izabrani, tko vas je izabrao i tko sam ja, a sad idem, moram saltati programe da vidim tog Grdovica. Dobio sam mail od njegovog menadzera (i oni su moj izum, svrha su sami sebi, nitko ne zna sto oni u stvari rade) u kojem bulazni nesto o pjevanju, kaze da su ga zajebali i Sanader i Racan (to da su oni moji docanici, to ste valjda do sada skuzili), za prvog je kao pjevao, a ovaj mu sad nesto rusi, onda se on ponudio da ce pjevat za Racana, pa da vidi Sanader kako ce dobiti izbore bez njegovog pjevanja, a ovaj ga odjebo (dobar je Racan docasnik, samo paranoje ga deru, jos otkad je povukao dim na onom propalom pokusaju dekriminilaziranja lakih droga, jebi ga nisam vam to mogao dopustiti, pa od cega bih se financirao?),kaze Racan da mu je Sanader smjestio i poslao svoje spije da svima koji pjevaju za njega ukradu kazete na kojima njegovi pjevaci nekom puse, ako je to istina, unaprijedit cu Sanadera (a, ako nije morat cu Racana pitati gdje je nabavio taj dim). Sad Grdovic kaze da bi pjevao za mene.
Moram vidjeti koliko ima potencijala u tom slavuju, pa da ga potrosim za neki manje bitan zadatak.


Voli vas vas Necastivi!!!
- 21:11 - Slobodno me popljujte (1) - Tiskaj - #

petak, 18.06.2004.

Zasto pederi marsiraju?

Gledam jucer na RTL-u, glavna tema, necete vjerovati, opet pederi.Cim je doslo ljeto oni se bude. Oni su kao ljetne visibabe, zovu, vabe, a ne smijes ih pokosit jer su zasticeni zakonom.
Cak se i Sanja solidarizirala i obukla najsareniju majicu koju je uspjela naci ne bi li bila u duginim pederskim bojama.
Severina je bljesnula i ugasila se, ali pederi, oni ne. Pederi se ne daju. Oni vrebaju svaku priliku da se pokazu kako pate. Mislim kuzim ja da je tesko biti peder u drzavi gdje se glavni zagovornik pederluka jos nijednom javno nije izjasnio kao peder, ali jebi ga majstore. Pa ne mogu ja sad reci da sam peder da bi se hrvatski pederi osjecali ugodnije.

No da mi predemo na poantu.

Stvarno, zasto pederi marsiraju?

Lijepo nam je u emisiji jedan lijepi decko, svaka bi ga majka pozeljela, inace voda "znanstvenog pederskog tima", rekao kako ima dokaz da je normalno biti peder, a dokaz je neka sarena knjiga u kojoj je evidentirano prekonekoliko stotina zivotinjskih vrsta kod kojih je primjeceno pedersko ponasanje.
Jak dokaz, nema sto, kresnuo majmun majmuna, a cuo sam da i cudnovati kljunasi naginju svom spolu, oni su bili prvi medu zivotinjama, zato ih i zovu cudnovati, kasnije je to postalo normalno. Jedino se ljenjivci ne daju,valjda jer su prelijeni, ko ce ga znat.

Imam i ja jednu knjigu koja kaze da neke zivotinjske vrste ne mogu opstati na zemlji osim u dobro izoliranim prostorima, ali ne smijem to reci, jebi ga, odmah "pederski ponos mars".

Kaze glavni pedersef da je u populaciji 10% pedera, jebote znaci svaki moj deseti prijatelj je derpe, a prijateljica lezbaca. Korisna informacija, od sada vise ne idem u birceve gledat utakmice, tamo se skupi i po tridesetak muskih, to je najmanje tri pedera, a tek koncerti, utakmice, ma nema sanse. Jos da me neka lezbaca zaskoci nebih se ni bunio, ali ovako jok.
Nije to zato sto ja imam nesto protiv njih, vec je to jer se bojim da oni nemaju nista protiv mene. I nek nekom ne dam eto ti zla, opet pedermars.
Kazu oni jos, Bog je rekao "ljubi bliznjeg svoga", a i taj je zasro, ko da nije mogao reci ljubi bliznju svoju. Sad nek se je pazim zbog Njegove krive gramaticke upotrebe roda. I sad mi njih ne ljubimo i tako ne slijedimo bibliju, pa zar to nije dovoljan razlog za pedermars?
Covjece, imaju uporiste u najrasirenijoj knjizi na svijetu.
Neki protestantski pastor je kod Sanje mahao Starim Zavjetom, nije jadan ni znao da im ide niz dlaku. I sam Necastivi (valjda ste do sada shvatili da sam to stvarno ja glavom i bradom) je protjeran iz raja jer se nije htio maznuti s Gabrijelom, a ne jer je htio biti ravan Njemu samome (znate o kome pricam). To vam je ljudi moji bio prvi pedermars i tu je odluceno. Necastivi mars van, tako sam i ja kratko marsirao s pederima, ali samo do rajskih vrata. Dan danas mislim da su mi to sve smjestili Mihael, Rafael i Uriel, nesto su mi se oni previse "druzili" i bili su mi nekako....nerazdvojni, ali nisam siguran pa necu grijesit dusu (ah, prikladna li izraza za mene).
No kako bilo da bilo, nadam se da vam je sad malo jasnije zasto pederi marsiraju.
Jer ako ima prekonekoliko stotina pederskih zivotinjskih vrsta i ako pedera ima 10% u populaciji i k tome jos i biblija kaze da se medusobno ljube cim su blizu, to je po meni vise nego dovoljan razlog za pedermars i objavu prave istine svekolikom pucanstvu.

Zato, svi mars na pedermars!!!!

Voli vas vas Necastivi!
- 15:47 - Slobodno me popljujte (4) - Tiskaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.