Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/necastivi

Marketing

Zasto pederi marsiraju?

Gledam jucer na RTL-u, glavna tema, necete vjerovati, opet pederi.Cim je doslo ljeto oni se bude. Oni su kao ljetne visibabe, zovu, vabe, a ne smijes ih pokosit jer su zasticeni zakonom.
Cak se i Sanja solidarizirala i obukla najsareniju majicu koju je uspjela naci ne bi li bila u duginim pederskim bojama.
Severina je bljesnula i ugasila se, ali pederi, oni ne. Pederi se ne daju. Oni vrebaju svaku priliku da se pokazu kako pate. Mislim kuzim ja da je tesko biti peder u drzavi gdje se glavni zagovornik pederluka jos nijednom javno nije izjasnio kao peder, ali jebi ga majstore. Pa ne mogu ja sad reci da sam peder da bi se hrvatski pederi osjecali ugodnije.

No da mi predemo na poantu.

Stvarno, zasto pederi marsiraju?

Lijepo nam je u emisiji jedan lijepi decko, svaka bi ga majka pozeljela, inace voda "znanstvenog pederskog tima", rekao kako ima dokaz da je normalno biti peder, a dokaz je neka sarena knjiga u kojoj je evidentirano prekonekoliko stotina zivotinjskih vrsta kod kojih je primjeceno pedersko ponasanje.
Jak dokaz, nema sto, kresnuo majmun majmuna, a cuo sam da i cudnovati kljunasi naginju svom spolu, oni su bili prvi medu zivotinjama, zato ih i zovu cudnovati, kasnije je to postalo normalno. Jedino se ljenjivci ne daju,valjda jer su prelijeni, ko ce ga znat.

Imam i ja jednu knjigu koja kaze da neke zivotinjske vrste ne mogu opstati na zemlji osim u dobro izoliranim prostorima, ali ne smijem to reci, jebi ga, odmah "pederski ponos mars".

Kaze glavni pedersef da je u populaciji 10% pedera, jebote znaci svaki moj deseti prijatelj je derpe, a prijateljica lezbaca. Korisna informacija, od sada vise ne idem u birceve gledat utakmice, tamo se skupi i po tridesetak muskih, to je najmanje tri pedera, a tek koncerti, utakmice, ma nema sanse. Jos da me neka lezbaca zaskoci nebih se ni bunio, ali ovako jok.
Nije to zato sto ja imam nesto protiv njih, vec je to jer se bojim da oni nemaju nista protiv mene. I nek nekom ne dam eto ti zla, opet pedermars.
Kazu oni jos, Bog je rekao "ljubi bliznjeg svoga", a i taj je zasro, ko da nije mogao reci ljubi bliznju svoju. Sad nek se je pazim zbog Njegove krive gramaticke upotrebe roda. I sad mi njih ne ljubimo i tako ne slijedimo bibliju, pa zar to nije dovoljan razlog za pedermars?
Covjece, imaju uporiste u najrasirenijoj knjizi na svijetu.
Neki protestantski pastor je kod Sanje mahao Starim Zavjetom, nije jadan ni znao da im ide niz dlaku. I sam Necastivi (valjda ste do sada shvatili da sam to stvarno ja glavom i bradom) je protjeran iz raja jer se nije htio maznuti s Gabrijelom, a ne jer je htio biti ravan Njemu samome (znate o kome pricam). To vam je ljudi moji bio prvi pedermars i tu je odluceno. Necastivi mars van, tako sam i ja kratko marsirao s pederima, ali samo do rajskih vrata. Dan danas mislim da su mi to sve smjestili Mihael, Rafael i Uriel, nesto su mi se oni previse "druzili" i bili su mi nekako....nerazdvojni, ali nisam siguran pa necu grijesit dusu (ah, prikladna li izraza za mene).
No kako bilo da bilo, nadam se da vam je sad malo jasnije zasto pederi marsiraju.
Jer ako ima prekonekoliko stotina pederskih zivotinjskih vrsta i ako pedera ima 10% u populaciji i k tome jos i biblija kaze da se medusobno ljube cim su blizu, to je po meni vise nego dovoljan razlog za pedermars i objavu prave istine svekolikom pucanstvu.

Zato, svi mars na pedermars!!!!

Voli vas vas Necastivi!


Post je objavljen 18.06.2004. u 15:47 sati.