Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/necastivi

Marketing

Neradna nedjelja

Nije vrag da se cudite sto me jucer nije bilo?
Pa bila je Nedjelja, a ona sluzi za odmor i zajebanciju.
Cak i meni, istina da ja u svojoj pokvarenosti sve te pizdarije tumacim malo drugacije nego vi ljudi, ali pridrzavam se Rijeci.
One gluposti da se mene moze otjerati Knjigom, da se ja Knjige grozim, ma dajte razmislite malo. Pa Knjiga je meni najdragicjeniji izvor informacija, to je kao da se dokopas dnevnika zapovjednika neprijateljske vojske sa svim planovima. Nije moguce da mislite da sam toliki kreten? Ljigav jesam, bestidan jesam, pokvaren jesam (imam jos puno vrlina, i vidjet cete ih jos puno, ali ne sve, vas zivot ovdje je prekratak da biste vidjeli svu moju odvratnost, ostatak cete gledati u mojoj privatnoj rezidenciji), ali glup, to nikako.
U svakoj besjedi iz Knjige se moze naci nesto sto meni odgovara, znate da sam dubre, ali prilagodljivo dubre, ako Stari kaze NE UBIJ, ja ne ubijam, ja navedem da se covjek ubije sam ili da ga ubije netko drugi, stoga ako ste mislili da ako se meni zamjerite ja dolazim i param vas i sakatim, sisem krv, vadim crijeva, kopam oci, e onda ste u grdnoj zabludi, nije to tako jednostavno, puno je gore, sve to i jos vise vi radite sami ili vam rade vasi bliznji.
Stoga, ako je Stari je rekao da ne radim, ja ne radim, meni je to dovoljno, cujem samo ono sto meni odgovara, za ostalo sam gluh.
Uostalom i ja sam neki kurcevi trgovac, i to Trgovac Dusama, a kako u ovoj drzavi trgovci ni sami ne znaju jel rade ili ne rade nedjeljom, ja sam sebi opet izabrao meni prihvatljivilju soluciju, tako postujem i zemaljske zakone, u svom hedonizmu odlucih ne raditi. Ipak zemaljske zakone pisu moji suznji, po mojim naputcima. Zemaljski zakoni su moje podrucje, to ste vec prekjucer mogli skuziti kad sam vam rekao da sam ja taj koji nije dopustio dekriminalizaciju lakih droga.
Otkrit cu vam tajnu, zakoni nisu tu da bi bilo pravde, vec da bi bilo koristi.

U ovom zbunjivanju trgovaca sam i sam imao prste, prvo sam nekolicini visokih obavjestajnih casnika u crkvi (citaj spija, o imenima necu, ali ako im se zagledate duboko u oci....) koji su mi javili sto crkva smjera, zapovjedio da lobiraju za to da trgovci ne rade nedjeljom, onda sam svojoj sluzincadi u vladi i saboru rekao da prvo prihvate, i onda poniste tu superinteligentnu crkvenu ideju. Sad sam opet ovima u crkvi rekao da dignu frku.

Mojim spijama u crkvi je bila dovoljna jedna vecera da odrade posao, nemojte im to gledati kao plus, vidite i sami po vanjstini vasih svecenika da su oni umjereni u jelu i picu, kod njih je vecera od 16-22 (s pauzom za misu, naravno, iako se i tu da gricnuti pokoja hostija i gucnuti malo vina ako secer padne). Dok su ovi u vladi i saboru imali malo muke (trebalo im je par tjedana), jebi ga, ipak su oni nizi casnici, sve u skladu s mogucnostima, ali za ono sto rade su dobri, imaju oni drugih ocaravajucih karakteristika. Nisam ih kaznjavao, ja sam realan, bili su brzi koliko im to dopustaju njihove kognitivne sposobnosti, a i crkva ima nekoliko stoljeca iskustva vise u manipuliranju ljudima od politike.

To s radom/neradom za trgovce su mi i javili bas jedne nedjelje dok sam tumarao gradom ne znajuci sto cu od sebe, grad pust, nigdje nikog cak ni da ga navedes da skoci pod tramvaj, pa da barem sutradan u novinama imam sto zanimljivo citati, znate one predivne naslove u meni omiljenoj rubrici (znate koja je to, ne?), «Starica se bacila pod tramvaj», i onda ispod nesto manjim slovima, «susjedi tvrde da je bila tako mila, svima je pomagala, ne znaju sto ju je natjeralo na takav cin», to sto je ta ista starica pomagala tako sto je lihvarila i sto su joj ti isti susjedi duzni 10000 eura s mjesecnom kamatom od 15%, to presute, a i zasto ne bi, vise nisu duzni, cijenim takvo promisljanje.
I lutajuci tako, kazem sam sebi «Necastivi, stoko bjelosvjetska, govnojedu smrdljivi, pa ti si trgovac, trgovina je tvoj izum, a iz trgovackih redova si oduvjek imao dobar priliv u svoje redove,vidis da ti ih hoce oteti, poduzmi neki kurac umjesto sto pizdis od dosade». I tako smislih tu malu igricu.

Sad trgovci pizde sto ih zajebavaju, jer malo rade malo ne rade, policija pizdi na trgovce, jer sad ispada da su trgovci veci vjernici od policajaca, a najvise ih jebe to sto je tu spominjana i zajednicki obiteljski rucak, djeca i sve te ljigavosti.
Policajci, inteligentni koliko to jesu, odmah su zakljucili da crkva misli da su oni losiji jebaci, pa nemaju djece ni obitelji i zato nije trazila da ni oni ne rade nedjeljom. Na ovo posljednje nisam ni ja racunao, to mi je bonus. U svakom slucaju dobar nered roden iz jedne nedjeljne dosade.
Doslo je do kaosa i kod drugih, lijecnici su jos uvjereniji da su bas oni bogovi, jer tako glup zakon Bog ne moze izmisliti (sto je njima dovoljan dokaz da potkrijepe svoje tlapnje), cujem da ce to uskoro pokusati i znanstveno potvrditi (o znanstvenim radovima nasih lijecnika cu jednom drugom prilikom). Popizdili su i vatrogasci, oni opet kazu da se osjecaju zapostavljeni jer je Bog bas mogao odrediti neradnu nedjelju i za njih i to rijesiti tako da svake nedjelje kisi (kazu mi moji piromani koji imaju veze medu vatrogascima da su pisali i sv.Florijanu, uzaludnog li truda, jadnici nisu culi da se je Floki propio i vise se ni ne sjeca da je neciji zastitnik, a ne ciji je, u povjerenju, malo mu je falilo da zavrsi kod mene). Ima ih jos brdo koji se osjecaju zakinutima, ali necu sad o njima, ionako sam opet odlutao od onog sto sam vam htio ispricati.

Uglavnom, htio sam vam ispricati kako sam se jucer zajebavao na partiju kod jednog svog posilnog (znate ga vecina vas), ali dopizdilo mi je pisati, pa cu vam to ispricati sutra ako mi se bude dalo.


Voli vas vas Necastivi!!!




Post je objavljen 21.06.2004. u 19:16 sati.