ponedjeljak, 08.10.2012.

Jedem čokoladu, nek ide sve kvragu

Kaje blogeri, jeste se malo ulijenili otkad postoji fejs, a? Dobro je, nema veze i ja sam se. Čak sam se i sjetila bloga koji put, al otvorit ga i nešto suvislo napisati...to je već previše.
Ajde da vam ukratko ispričam što mi se događa u životu, znam da vas to jako zanima. R je otišla u penziju napokon. Čekajte malo s otvaranjem tog šampanjca, nisam gotova s pričom... Zamijenila ju je B! B je slovo koje od danas ne volimo, zabilježite si to. R je bila kombinacija zločeste i frustrirane babe koja živi za firmu i ako nanjuši da želiš, nedajbože, voditi privatan život uz ovaj poslovni, posveti život tome da ti to izbije iz glave. B je sve navedeno, al je uz to i nevjerojatno glupa. Zamislite najneinteligentnije biće na svijetu. E, sad to pomnožite sa 44000. To je moja B. Tko bi rekao prije 8 godina da ću žaliti za R?! Mora da ni sa mnom stvarno nešto nije u redu.
Što je još novo? Gorivo nam je poskupilo nekih 5 kn, al srećom, prošli utorak je pojeftinilo čak 30 lipa! Kažem, srećom jer navodno smo se približili onoj psihološkoj granici koja se stalno pomiče...došla je sa 8 na 12 kn. 
Već se i par premijera promijenilo od mog zadnjeg javljanja, al neću o tome, znate da politiku ne volim kao ni sarmu. Što se kod vas događa? Kak muževi, žene, ljubavnice, djeca, poštari? 
Danas je Vilmi rođendan pa idemo sad slaviti...ona će whiskas desert, a ja ću tortu :)

- 09:43 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Opis bloga

Pamet u glavu, a dolje što uleti