utorak, 26.08.2014.

Nema tih para koje ja ne mogu potrošiti

Odmah u početku da ošinem jednu psovku jer legenda kaže da kad na početku posta napišeš nešto prosto, svi čitaju do kraja. E pa jebemu sunce krmeljavo i plaći!! Sad kad imam vašu pozornost, možemo dalje.

Eto, mjesec se bliži kraju i svi jedva čekamo početak idućeg. Ono, tko je još vidio veselit se kraju mjeseca kad je plaća tad već odavno potrošena. Moraš se veselit svakom novom mjesecu, nema ti druge, a bome ni treće. Onda dođe taj dugoočekivani trenutak – plaćaaaa!!!

Još jedna legenda kaže da je radnik nekada mogao sasvim solidno živjeti od svoje plaće. Bemti, uvijek se rodim u krivo vrijeme.

Najbolje od svega – plaća ti legne, a ti i dalje u minusu! Ni svi astrofizičari i financijski stručnjaci ovoga svijeta ne mogu dokučiti kako jedan prosječni građanin ove zemlje zaradi svoju prosječnu plaću, a mjesečni izdaci iznose barem dva puta više. I onda on dogura do kraja mjeseca. Pa tako iz mjeseca u mjesec. I onda kažu da su Hrvati nesposobni? Ma da vidim ja koji bi to narod mogao kao mi!

U današnje vrijeme si glavni baja ako platiš sve režije na vrijeme. Kad prolaziš ulicom, a iza leđa čuješ šapat: „vidi je, platila je sve režije i to na vrijeme, jebla mater svoju“, onda mora da živiš na visokoj nozi. Ja živim na visokoj nozi samo zato jer sam visoka 180 i imam dugačke noge. Pa kak onda ne bih živjela na visokoj nozi?!

U normalnim zemljama, čujem, žive ljudi koji se ne hvale kad plate račune za struju. Ono, vani je to normalno. Kod nas, ako platiš na vrijeme račune, u najmanju ruku objaviš to na fejsu i hodaš šepureći se kao paun narednih tjedan dana. Iako, treba znati granicu. Ne smiješ se previše šepuriti jer bi se moglo dogodit da te svi krenu zvat u svatove. A onda si najebo! Danas je najbolje ni sa kime ne biti dobar jer te tako nitko neće zvati. Ako samo nanjušiš da je neki frend ili frendica u sretnoj vezi, bjež' glavom bez obzira….posvadi se oko neke sitnice samo da izbjegneš taj poziv u svatove!

Onda ti, dok ni ne skužiš, dođe rega auta. Još ako, ne daj Bože, imaš noviji auto ili leasing, obavezan ti je i kasko, a onda si duplo najebo! Iako, ako već imaš para za novi auto, ne treba te ni žalit jer otkud ti uopće obraza da u današnje vrijeme voziš novi auto?!

Ako ti ne smeta prazan frižider ili ako se svaki dan, kao ja, uvališ kod najbolje frendice na ručak, tu si na konju. Sve to pada u vodu ako ti mater pati od pogleda na prazan frižider jer onda opet nisi na konju, već si tresnuo s njega. Jer mater jede više nego ja.
Ako ti je nekim slučajem frižider i pun, opet moraš u nabavku ostalih stvari. Kupuješ one šampone, četkice, kaladonte, gelove za tuširanje, wc papir i žao ti je što svi u obitelji niste ćelavi, bez zubi i bez redovite stolice.

Al jbg, tak ti je to kad se rodiš u krivo vrijeme!

- 15:25 -

Komentari (14) - Isprintaj - #

utorak, 12.08.2014.

Kad bi svinje letile, njihova krilca bi sigurno bila jako ukusna

Znate ono kad se istuširate pa se osjećate par kila lakši? E to je samo osjećaj. Kak znam? Pa provjerila sam. Sinoć sam se vagala prije tuširanja i poslije. Isto je.

- 09:31 -

Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga

Pamet u glavu, a dolje što uleti