petak, 21.11.2008.

Petak, dan kad je levantica rođena

Vratih se s prvog dijela turneje. Morala sam se vratit jer je uskoro sastanak veselih pljoskica, a prije svakog sastanka imam razne predradnje-ugradnja noktiju, pedikura, manikura, frizura, vrtna garnitura..

Tema sastanka je Dan republike, a dreskod je, a što drugo nego crven-bijeli-plavi kombinacija. Naravno i marama oko vrata te značka na kapi. Skaska se jedina ne mora brinut, ona stalno hoda takva. Al i mi ostale ćemo se nekako snać.

Kupila sam pljoskicama svakoj po dvije čokse u Austriji. Dobro da sam po dvije jer sam ih pola pojela pa još uvijek imam za svaku po jednu. Ovo pišem crvenim slovima da one to ne pročitaju. Ne vide crvenu boju. Pst.

Uglavnom u proteklih sam 9 dana provela ukupno 86 sati u komadu s R. To je ako se mene pita 85 i pol sati previše. Negdje na pola našeg uzastopnog druženja, znači nakon nekih 43 sata počela sam gubiti razum. Dva su se glasa javljala u mojoj glavi. Jedan razuman koji mi je govorio UBIJ JU. UBIJ JU SAD. ZAKRENI JOJ VRATOM I PRIKRIJ TRAGOVE. MOŽEŠ TI TO, PA GLEDALA SI SVE EPIZODE CSI-a. Taj je glas bio jasan i dominantan. Mislim da je to bio glas Ivanke Boljkovac.

Drugi se pak glasić jedva nazirao u daljini i govorio je NEMOJ JU UBITI, NE MOŽEŠ SAD U ZATVOR, NISI JOŠ ZAVRŠILA SVE TEČAJEVE KOJE ŽELIŠ. Prevladao je ovaj slabašan glasić uz pomoć i podršku mojih pljoskica koje su vrijedno spamale na đimejlu i odgovorile me od tog čina.

Srećom, tu večer kad sam bila na rubu, našla je nekog siročeka s kojim se sprijateljila i otišla pit. Vidlo se na njemu da nije baš čist, al dobro, za druženje s njom nit ne smiješ bit normalan. Ful mi je ličio na Sinišu Svilana pa sam ga prozvala Sinke. Imao je čak i špičastu kravatu kakve Svilan uvijek nosi. Uglavnom Sinke me je riješil njene prisutnosti dvije večeri zaredom. Hvala ti Sinke. Da se odužim nabavit ću ti oružani list. Za kravatu. Ak nekom izbiješ oko s njom.

Idem ćorit, laka mi noć, fala.

- 01:38 -

Komentari (19) - Isprintaj - #

četvrtak, 13.11.2008.

Četvrtak, najljepši dan

Gledala jučer Daniela Craiga u novom Jamesu Bondu pa sam još pod dojmom. Uf bem ti kak mi je teško pratit film kad je on na ekranu. On je jedan od dvojice muškaraca koje bih potrošila ko vrećicu haribo bombona bez grižnje savjesti. No, nisam htjela pisat o tome.

Moja draga seka po pljoskici skaska je počela o reklamama pa ću ja završit. Mislim da na svijetu ne postoji država s debilnijim reklamama od rvacke.
Ne mogu reć da je 90% njih glupo i da bih ih ja bolje napravila. Mislim napravila bih ih bolje, al ne mogu to reć. Jer sam skromna. To nam je u familiji. Sve su pljoskice takve. Uz to smo još sve zgodne i pametne. Al dobro, neću govoriti o očitome. Nemojte me stalno odvlačit od teme, nisam ni o tom htjela pisat.

Nego.. Sudbo kleta! Mene zanima tko je pustio one tomato reklame na televiziju?!Pa tko je toliko ograničen?

Reklama prva - onaj siroček g. Piškorić od Bibe šef pokušava uparkirat na zadnje slobodno parkirno mjesto sa osmjehom na usnama kadli…puf! Ispred njega padne veliki paradajz! Tomato je uvijek prvi! WTF?!?

Reklama druga – opet Piškorić. Ljeto je i na plaži nema mjesta. Konačno neka se baba miče i on sav sretan poskoči i krene prema tom mjestu. Eeee moj Piškoriću..zajebo si se! Tomato je opet prvi i opet dolijeće s neba.
Tu je valjda jadni Piškorić poludio pa ga više nisu stavljali na reklame. Bogu hvala. Idite u miru.

I taman kad sam mislila gle čuda, nema više tomato reklama…ooo neee….PP i ti si se zajebala! Evo novih, friških i turbo debilnijih!

Ona izlazi iz vlaka i trči prema dragom koji ju čeka raširenih ruku, a ona protrči kraj njega i zagrli rajčicu. DRAGA!! ALI ZAŠTO? A ona svojim piskutavim glasom..ON MI NUDI BESPLATNE MINUTE, SMS-ove…..

I druga naravno (jer nesreća nikad ne dolazi sama). Ona njega ostavlja pred oltarom i trči svojoj faking rajčici koja je opet doletjela s neba i grli ju. I opet DRAGA, ALI ZAŠTO? Fak!

Mislim, nisam alergična na paradajz, al zbog ovih bih reklama mogla postat. Ah idem si pogledat malo Daniela Craiga da me bijes popusti..a onda idem malo pogledat u mobitel ovog drugog. A onda idem na put. Sretan mi put. Fala.

- 09:20 -

Komentari (14) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 03.11.2008.

Chablis tražila, Chablis dobila

chablis, 29.10.2008. u 14:47
Zakopaj R, piši o tečaju!


Tečaj. Ah divne li teme. Chablis je naslutila o čemu volim pričati. Pametna ženska.
Dakle tečaj. Da mi je netko rekao prije godinu i 25 dana da će me nešto toliko zaokupiti i zainteresirati i da ću bez razmišljanja za to dati zadnju kunu od plaće, onu koja ostaje za čunga lungu, rekla bih mu koji je najbrži put do Vrapča. Samo skrenete.

Ali 09.10.2007. sve se promijenilo. To je bio prvi dan. Kad sam došla doma tu večer nisam mogla spavat zbog:
a) oduševljenja predavačem i
b) činjenice da mi je taj tečaj cijelo vrijeme bio pred nosom, a ja ga glupača nisam upisala.

Tako sam ja išla na svoj tečajić jedno vrijeme pa je bila pauza pa opet i opet. I još uvijek idem. I još sam uvijek oduševljena. I svaki dan u 17.00 h kad idem s posla veseli me što sam:
a) gotova s fuj dijelom dana i
b) počinje njam dio dana.

E sad znam da bi neke poganice među vama odmah mogle reć da ja na tečaj volim ić zbog prvog predavača. I djelomično bi bile u pravu. Ne kaže se bezveze PRVI SE PAMTE.

Uglavnom, dvaput sam riskirala otkaz zbog svog tečajića jer nisam mogla ić na poslovni put kad je R to htjela. Naljutila sam i bivšeg dečka zbog toga kaj nisam mogla bit s njim svaku večer, majku mu posesivnu. Al boli me ona stvar koje nemam za to.

Tečajić je i dalje moja najdraža zanimacija na 24 rate.

S poštovanjem,

Vaša PP

- 09:16 -

Komentari (30) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga

Pamet u glavu, a dolje što uleti