26.11.2007., ponedjeljak

24.


POKLON

PRED

SPAVANJE



Četvrtak, 08.09.2005. u 02:14
Pošiljatelj: Fran Nischt
Primatelj: Mlada domina


>laka ti noć onda.

Nisam još otišao na spavanje jer me vrag nagnao da zaronim u dubine svog harddiska i našao sam tekst koji bi ti se mogao svidjeti. To ti je poklon. Možda bi ti mogao i biti koristan u tvojim opaćinama, ima u njemu sva hrpa motiva koje možeš iskoristiti za tvoja dobra djela. Da te ne začude uputstva na kraju, tekst je nastao davno prije pojave mobitela. Nisam ga ja napisao, nego je čudnim putevima sudbine došao u moje ruke i potaknuo me razmišljanjima o onome što se u njemu očituje. Slijedi tekst:

Gospodarica mi je naredila da te obavijestim da je nakanila proširiti svoju ergelu. Po Gospodaričinoj naredbi obavještavam te slijedeće:

- u ergeli sada ima tri potpuno dresirana roba i tri koja žive izvan Zagreba i povremeno dolaze.
- robovi poslužuju gospodaricu pojedinačno ili skupno.
- novi rob mora prvo proći provjeru, a zatim dresuru da bi bio uvršten u ergelu.
- rob se mora javiti na poziv, na dežurstvo, na seanse ili na posebne zadatke.

Javljanje na poziv obično teče ovako: Gospodarica pozove ili poruči u koje vrijeme treba doći kod nje. Mora se doći točno u naznačeno vrijeme. Pred njenim vratima se mora skinuti i čekati. Nekad Gospodarica nakon nekog vremena otvori vrata i pozove roba unutra, nekad na vratima stoji omotnica s uputstvima što mora učiniti, nekada Gospodarica dođe izvana nakon njega. Najčešće je Gospodarica sama kad pozove roba na pojedinačni poziv, ali moguće je da je s njom već drugi rob, neka prijateljica ili prijatelj, ili da se vrati iz izlaska u grad s društvom.

Ako roba dočeka uputstvo u njemu najčešće stoji ovo: 1) mora isprazniti jaja jednom ili dva puta da bi se mogao potpuno posvetiti posluživanju Gospodarice, neometan potrebom za vlastitim pražnjenjem. Ako to treba napraviti svega jednom, znači da Gospodarica dozvoljava mogućnost da mu se seksualni aparat oporavi kako bi ga kasnije koristila; ako seksualni aparat treba potpuno ižmikati, znači da će je trebati zadovoljavati isključivo oralno i rukama. Nakon što to napravi, rob pozvoni, klekne iza mlakica sperme i čeka da Gospodarica otvori vrata i pozove ga. Međutim, moguće je i da se samo mora skinuti i čekati klečeći s iskolačenim spolnim udom. 2) najčešće je uz uputstvo i dugi tanki lanac i tri otvorena katanca bez ključića. Rob se mora sam vezati. Prvo obavije kraj lanca oko korijena kurca i jaja i pričvrsti malim lokotom, zatim ga provuče između guzova, pa uz kičmu, obavije se oko vrata i pričvrsti drugim lokotom, pri čemu su na lancu u visini sredine pričvršćene lisice u koje mora uvući ruke i zatvoriti ih da bude potpuno bespomoćan. 3) Nekada treba povezati oči prije nego ulisiči ruke, da ne može ništa vidjeti. 4) Kraj lanca treba povezati za ogradu stubišta trećim katancem, tako da ne može dosegnuti ulazni prag u stan. Zatim se mora okrenuti leđima prema vratima da Gospodarica može provjeriti kroz "špijunku" da li je sve dobro napravio prije nego otvori.

Gospodarica uvodi roba u stan vukući za lanac, a on mora na koljenima hodati pored nje, pri čemu su mu oči u visini ruba njezine suknje. Moguće je da izađe gola ili u suknji bez gaćica, odmah mu prisloni svoju božansku pičku na usta i izdovolji se na njima, a zatim mu oslobodi ruke i povuče se u stan ostavivši mu ključiće lokota da se dalje sam razveže i može otići.
Image Hosted by ImageShack.us
Ako uvede roba u stan, najčešće pričvrsti kraj lanca uz radijator ili na kuku na dovratku vrata tako da rob mora klečati ili stajati.

Kadikad Gospodarica prvo išiba roba da se oslobodi zlovolje, da čuje kako viče i da mu pokaže da je se mora bojati i slušati.

Kadikad rob mora gledati kako Gospodarica isprobava haljine i govoriti kako joj stoje i kako mu se dopada njezina odjeća.

Kadikad mora gledati Gospodaricu kako zauzima razne poze i govoriti joj kako se pritom osjeća jer je ne može dohvatiti. Često pri tome Gospodarica miluje samu sebe, a rob mora pričati što misli dok to gleda i koliko je želi.

Kadikad Gospodarica zaspe, a rob je mora probuditi u točno vrijeme koje mu je rekla.

Kadikad Gospodarica gleda televiziju, čita novine ili knjigu, telefonira, a rob je mora gledati ili lizati je i ljubiti po nogama i cuclati prstiće na nogama.

Najčešće Gospodarica sjedi ispred njega, jednom rukom ga poteže za penis, grebucka noktima po jajima ili uzbudljivo miluje, a u drugoj drži korbač za konje. Rob mora odgovarati na njezina pitanja ili pričati što ga zatraži. Ako je zadovoljna odgovorom, nagradi ga dlanom i prstima, ako nije, ošine ga korbačem.

Kadikad Gospodarica pleše uz sentiš robom kojemu su ruke vezane.

Često Gospodarica oslobodi roba i dozvoli mu da joj služi. Treba kuhati čaj, donositi joj osvježavajuća pića i kolačiće, mijenjati muziku ili sjediti do njezinih nogu dok ona radi svoje poslove. Na zapovijed je treba masirati, češljati, milovati ili lagano grebuckati po cijelom tijelu. Na kraju obično rob mora oralno zadovoljiti Gospodaricu, ili ona sama naskoći na njegov penis.

Kadikad zavezani rob mora sjediti zatvoren u ormaru dok se Gospodarica zabavlja s muškarcima koji ne znaju da je ona Gospodarica ili dok ima prijateljice u posjeti. Kroz pukotinu na vratima može promatrati kako je Gospodarica strasna i umješna ljubavnica. Kadikad rob mora posluživati nju i njezine ljubavnike ili prijateljice. Gospodarica dozvoljava da potpuno goli rob pred trećim osobama nosi masku, a ako zaželi da rob pokaže lice, uvijek ga prije toga pita je li suglasan, te odustaje od te želje ako nije.

Dežurstvo znači ovo: U Gospodaričinoj kući postoji soba u koju se može doći iz vrta sa stražnje strane. Gospodarica javi kada želi dežurstva, a robovi se sami dogovore kojim redom će se izmjenjivati. Robovi se obično izmjenjuju svakog punog sata.

Soba je potpuno prazna. Nasred stropa je kuka s koje visi lanac. Rob mora stati ispod kuke i povezati se lancem kao da je došao na poziv. Sljedeći rob oslobodi prethodnog, a prethodni prije nego ode zaveže sljedećeg. Kadikad rob čeka zavezanih očiju, a kadikad je u uglu sobe video i televizijski aparat, te je rob prisiljen gledati porno filmove dok čeka, kako bi bio stalno uzbuđen i izgarao od želje da mu se posreći da Gospodarica dođe po njega. Svrha dežurstva je da Gospodarica može usredotočeno obavljati svoje poslove znajući da je pripremljeni rob čeka ako se zaželi.

Seansa znači da je Gospodarica pozvala istovremeno dva ili sve robove, a kadikad i koju prijateljicu, te da kani provesti večer u svim mogućim seksualnim igrama. Omiljena Gospodaričina kombinacija je da je poslužuje rob kome je seksualni aparat onesposobljen, a to mora gledati drugi kojemu je danima ranije bilo zabranjeno olakšati se kako bi mu seksualni aparat bio maksimalno osjetljiv i upotrebljiv ako ga Ona zaželi.

Posebni zadaci su kad Gospodarica zatraži pratnju za kino, kazalište, prijeme ili razna socijalna zbivanja, izlete ili putovanja. Od roba se zahtijeva da se u svim prilikama besprijekorno ponaša.

Ako Gospodarica nečim nije zadovoljna ili rob nešto pogriješi ili ne napravi kako valja, postoje sljedeće kazne:
- kazne koje odobrovljavaju Gospodaricu (vrlo je maštovita)
- rob neće biti ponovo pozvan dok spermom ne napuni flašu koju mu Gospodarica dade, a veličina flaše ovisi o težini prekršaja- Gospodarica pošalje roba nekoj prijateljici da joj služi ili da ga ona kazni. U naročito teškim slučajevima kažnjava jedan njezin prijatelj homoseksualac. Sve navedene kazne se isplati podnijeti jer Gospodarici nema ravne u užicima koje može pružiti.
- najteža kazna je da Gospodarica zauvijek otpusti roba.

Ako si spreman na sve ovo, onda ćeš podnijeti i voljeti i sve ostalo. Ako pristaješ, napravi kako će u priloženom uputstvu biti izneseno, a zatim ćeš sve dalje saznati. Ako ćeš imati sreće, na kraju će te Gospodarica možda izabrati za novog roba.

Postupak provjere podrazumijeva proceduru u kojoj Gospodarica saznaje sve više o tebi i procjenjuje da li si dostojan postati njezin rob, da li si zdrav, diskretan, poslušan, izdržljiv, kvalitetnih higijenskih navika i slično. Tijekom provjere ne postoji način da saznaš tko je ona, a ako sazna da si to pokušao,
istog trena se prekidaju sve veze s tobom. Nakon provjere slijedi dresura, nakon koje Gospodarica odlučuje da li će te zadržati ili - uz tvoj slobodni pristanak - pokloniti nekom drugom, ali kao oplemenjenog roba sposobnog zadovoljiti i najzahtjevniju gospodaricu.

Ako nisi spreman postati njezinim robom, Gospodarica dozvoljava mogućnost da te - nakon provjere - iskoristi svega jednom ili tek nekoliko puta, a Ona će naći načina da nikada ne saznaš tko je Ona.

Moje ime je nebitno



UPUTSTVO: čim primiš ovo pismo kreni do kina "Lika". Na što manju samoljepivu etiketu zapiši svoj telefonski broj i ime ili nadimak kojim te se može potražiti. Broj šifriraj na sljedeći način: umjesto broja 1 napiši slovo B, umjesto broja 2 napiši slovo A, umjesto broja 3 napiši slovo M, umjesto broja 4 napiši slovo K, umjesto broja 5 napiši slovo E, umjesto broja 6 napiši slovo C, umjesto broja 7 napiši slovo Z, umjesto broja 8 napiši slovo H, umjesto broja 9 napiši slovo P, umjesto znamenke 0 napiši slovo X. Ime ili nadimak napiši slovima, prezime nije potrebno. Ako to nije tvoj telefon, možeš napisati i datum i vrijeme kada ćeš biti pored. Do kina se dolazi prolazom iz Ilice u kojemu su na lijevoj strani ormarići s plakatima za filmove. Naljepnicu zalijepi na usku desnu uspravnu stranicu najdaljeg ormarića. Gospodarica će te nazvati u roku od nekoliko dana i ispitati sve što je zanima, te dati daljnje naredbe.

U dvorištu kina je nekoliko klupa. Ako želiš i imaš hrabrosti za to, baci ispod najbliže klupe jednu tvoju fotografiju, ali bez ijedne riječi poruke. Ako želiš u ovom trenutku išta poručiti Gospodarici, poruku možeš napisati na žuti papir, papir zgužvati u kuglicu, te nju baciti ispod najdalje klupe. Fotografija i poruka nisu obavezne, ali povećavaju mogućnost da se Gospodarica zainteresira i javi što ranije.


No, ako ti je za čitanja ovog teksta ruka klonula u međunožje,
je li to 1:0 za mene?

Laku noć.

I on se zaista povukao iz virtualnog svijeta, te nije dočekao njezinu poruku koja je otposlana desetak minuta kasnije:

Četvrtak, 08.09.2005. u 02:25
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: Fran Nischt


eh, to je malo dulje štivo.
sad ja odoh
ne može biti 1:0 za tebe jer su žene uvijek pobjednici!

Njezinu poruku je vidio tek ujutro nakon što se naspavao i odmah odgovorio:

Četvrtak, 08.09.2005. u 08:34
Pošiljatelj: Fran Nischt
Primatelj: Mlada domina


>eh, to je malo dulje štivo.
>sad ja odoh
>ne može biti 1:0 za tebe jer su žene uvijek pobjednici!

Jesu li?

Imaš li štogod protiv dužeg štiva? Preferiraš kraće poruke? I kako to da odgovaraš na pitanje koje se nalazi na kraju teksta kojeg nisi još pročitala?



- 00:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Prosinac 2008 (12)
Prosinac 2007 (7)
Studeni 2007 (12)
Listopad 2007 (16)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (8)
Srpanj 2007 (14)
Lipanj 2007 (16)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (15)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (9)
Prosinac 2006 (10)
Studeni 2006 (11)
Listopad 2006 (12)
Rujan 2006 (2)

Komentari On/Off

Ovaj se blog čita drugačije nego ostali blogovi. Svaki mjesec je jedno poglavlje, s tim da se mjeseci „listaju“ unatrag. Dakle, PROSINAC 2008 je prvo poglavlje, a TRAVANJ 2007 deseto. Možete se kretati kroz njega i pomoću uputnica „prethodni mjesec“ i „sljedeći mjesec“ na dnu poglavlja.