27.06.2007., srijeda

81.


SLIJEPA ULICA

Nije mogao propustiti njezinu ponudu i priliku da je zadrži, pa se raspisao:

Svakodnevno smišljam nove scenarije kako bismo se vidjeli...

Pretpostavljam da Vas možda zanima kako izgledam. Zapravo, uopće ne izgledam loše, iako se vidi da imam godina. Dobro ih nosim. Ali Vi ste i nepovjerljivi, hoćete sve provjeriti unaprijed...

Kažete mi da u ponoć dođem u neku slijepu ulicu. To je ulica između skladišta i tvornica, nema prozora. Moram čekati na dnu ulice. Nakon nekog vremena dolazite s autom, skrenete u ulicu i zaustavite desetak metara ispred mene. Palite velika svjetla, Vi sve dobro vidite, a ja sam zaslijepljen. Moram spustiti hlače do koljena i drkati. Zapravo ni ne znam da li ste za volanom Vi ili ste poslali neku prijateljicu koja će Vam kasnije reći da li izgledam prihvatljivo. Pod svjetlom reflektora moram polizati svoje sjeme.

Nakon toga žurim kući da pročitam Vašu poruku jeste li zadovoljni...

Ipak, dok je on stigao napisati i poslati tu podužu poruku, ona se zaigrala na drugoj strani, pa je nakon minute poslao samo rečenicu da je podsjeti da je i on prisutan:

Volio bih da mi radite upravo ono što Vama najviše odgovara, bez ikakvih obzira i milosti.

Uzalud. Nije otišla, ali se nije ni obazirala na njega. Preostalo mu je samo razraditi zamisao koju joj je uputio:

Ponedjeljak, 31.10.2005. u 00:18
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: ne mogu prestati misliti o Vama


Osvijetljen svjetlima reflektora ne znam da li me fotografirate ili čak snimate kamerom što radim, za kasniju zabavu i da biste me mogli ucjenjivati, da budem potpuno u Vašoj vlasti.

Zanimljivo je u njegovoj zamisli da je ona sasvim izvediva. Problem odavanja stvarnog identiteta, a naročito susreta u stvarnosti je u tome što su žene obično fizički slabije, a još uvijek prevladavajući opći mentalitet čini ih ranjivijima. No u ovoj zamisli oni bi se mogli u stvarnosti vidjeti, to jest - ona njega, a da se mora odati tko je ona. Pri tome, kako bi ona bila u automobilu, a on daleko od svojega, mogla bi se u svakom trenu udaljiti, pobjeći ako zatreba. Dapače, on se ponudio potpuno izložiti, ne tražeći nikakvo osiguranje ni garancije za uzvrat. Riskirao bi i da „ona“ bude sasvim druga osoba od one za koju se izdaje, recimo stara ili ružna, čak muškarac. Postoji mala vjerojatnost da bi on mogao zamoliti nekoga da je kasnije prati, pa tako sazna gdje stanuje i tko je ona, ali to je malo vjerojatno jer bi tom nekome morao izmisliti nekakvo obrazloženje, a teško da bi se usudio riskirati da taj bude svjedok onoga u što se bio spreman upustiti.




- 23:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Prosinac 2008 (12)
Prosinac 2007 (7)
Studeni 2007 (12)
Listopad 2007 (16)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (8)
Srpanj 2007 (14)
Lipanj 2007 (16)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (15)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (9)
Prosinac 2006 (10)
Studeni 2006 (11)
Listopad 2006 (12)
Rujan 2006 (2)

Komentari On/Off

Ovaj se blog čita drugačije nego ostali blogovi. Svaki mjesec je jedno poglavlje, s tim da se mjeseci „listaju“ unatrag. Dakle, PROSINAC 2008 je prvo poglavlje, a TRAVANJ 2007 deseto. Možete se kretati kroz njega i pomoću uputnica „prethodni mjesec“ i „sljedeći mjesec“ na dnu poglavlja.