Prvi kiss

04 rujan 2015

Izljev ljubavi mnogim tinejdžerima zadaje glavobolju. Gdje s rukama, koliko treba trajati i kako koristiti jezik pitanja su koja ih muče. Kako ne bi i vas, pogledajte naš vodič.

1. Pripazi na dah

Lijepo je i obzirno paziti na dah, pogotovo ako si jela ribu, ali ne moraš dezifincirati usnu šupljinu. Žvaka ili bombon pepermint bit će sasvm dovoljni.

2. Počni s usnama!

Kad se govori o poljupcu, misli se na francuski poljubac jezikom. No, sve kreće usnama. Prisloni usne na njegove, nemoj žuriti, a onda spontano nastavi dalje

3. Nemoj biti nervozna! Sve je u tajmingu!

Tu moraš biti lukava. Najbolje vrijeme za "zapečačenje" je kad ste sami i kad nastane trenutak tišine u razgovoru. Nemoj forsati takav trenutak, on će se dogoditi kad odete na neko osamljeno mjesto, daleko od znatiželjnih očiju. Najvažnije se opustiti, ovdje puno znači spontanost.


4. Ne pretjeruj s jezikom

Ovaj savjet pogotovo vrijedi ako ti je prvi put. Poljubac s jezikom zna biti jako seksi ali nemoj ga oblizati. Dovoljno je da se vaši jezici susretnu, a ne da ga očistiš kao maca. :)

5. Kamo s rukama?

Opcija je bezbroj. Nemoj samo da ti se ruke klate kao zombiju jer će simpa pomisliti da ga se bojiš dodirnuti. Stavi mu ruke oko vrata, ili mu ih nježno nasloni na kukove. Ako si romantično raspoložena, rukama mu dodiruj lice i mrsi mu kosu. Ostat će 'paf'!

6. Prati ga

Poljubac ima svoj tempo, i ako nisi baš sigurna radiš li to dobro, samo prati njega. Skužit ćeš po tome gdje naginje glavu. Ako vam se nosevi sudare, ne brini. To je simpatično i događa se svima :)
#A


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.