Kalli dezodoransi

03 rujan 2015

ALOE FRESH
Umirujući i blagotvoran miris za dugotrajnu svježinu i zaštitu protiv neugodnih mirisa.Aloa vera pomaže da vaša koža i nakon brijanja ostane nježna i glatka, a njen miris vas okružuje cijeli dan.
Linija sadrži deo sprej i roll on.

GRAVITATE
Jedinstvena kompozicija hladnih nota za svježinu u svakoj situaciji. Dugotrajna I učinkovita zaštita protiv neugodnih mirisa omogućuje vam da nesmetano uživate u svježini tijekom aktivnog dana.
Linija sadrži deo sprej i roll on.

PINK LADY
Cvjetno-voćna kombinacija pruža zaštitu i svježinu tijekom dana. Dopustite da vas osvoji svojim mirisom i razmazi vašu kožu tamo gdje je najosjetljivija.
Linija sadrži deo sprej.

LOVE ME
Svjež i senzualan cvjetni buket za ugodan osjećaj sigurnosti i zaštite protiv neugodnih mirisa. Prepustite se laganoj svježini koja vas štiti cijeli dan.
Linija sadrži deo sprej.

RED TROPIC
Cvjetno-voćna kombinacija mirisa koja svakoj ženi pruža dugotrajnu i učinkovitu zaštitu protiv neugodnih mirisa. Donosi vam istinski osjećaj svježine cijeli dan.
Linija sadrži deo sprej.

ACTIVE MAN
Dopadljiva kompozicija hladnih nota za pouzdanu svježinu svakog muškarca. Dugotrajna i učinkovita 24-satna antiperspirantna zaštita protiv neugodnih mirisa, a sve to bez ostavljanja tragova na vašoj odjeći.
Linija sadrži deo sprej i roll on.

INFINITY
Elegantna kompozicija koja svakom muškarcu pruža dugotrajnu i učinkovitu zaštitu protiv neugodnih mirisa. Prepustite se dinamičnom stilu života s ovim muževnim mirisom.Linija sadrži deo sprej i gel za tuširanje.

BLUE STORM
Svježa mirisna kompozicija koja svakom muškarcu pruža ugodan osjećaj te dugotrajnu i učinkovitu zaštitu protiv neugodnih mirisa. Prepustite se svježini i blagoj njezi vaših pazuha.Linija sadrži deo sprej i roll on.





Kozmo je najveća hrvatska drogerija s najpristupačnijim asortimanom parfema, nakita i make upa, proizvoda za njegu Vaše bebe, njegu i uljepšavanje lica,tijela i kose, te održavanje Vašeg doma čistim i ugodnim.

#A



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.