najboljafurka su
Mirko, Zvonko i Sunčica
Pozdrave, prijedloge, sugestije, lance sreće, pisma podrške, prijetnje smrću i slično šaljite na mejl


Find your Match at JustSayHi

Sunčica Voli





Mirko Voli

    Zvonko Voli
    • Prdit i Srat




    This blog has been approved by Chuck Norris!


    I ostali...

    najbolja furka

    četvrtak, 29.03.2007.

    Upute:



    Ovdje ide naslov

    Prije nekoliko sati postao sam slavan. Neću vam objašnjavati kako je do toga došlo jer ste svi već ionako s time upoznati (ako ste prošli kraj nekog jambo plakata, prelistali neke novine, bili na nekom portalu, kupili pahuljice, gledali TV, slušali radio, vozili se taxijem itd.).
    Pošto sam postao celebrity, morao sam se zapitati jedno važno životno pitanje. Da li mi je slava udarila u glavu!? Odlučio sam ostati nogama čvrsto na zemlji i ne zaboraviti svoje korijene, odakle sam potekao, i kome pripadaju zasluge za ovaj vrtoglavi uspon na top listi društva (ajm stil, ajm stil dženi from d blok).
    Ali kako ostati svoj i istodobno se nositi sa svojim novostečenim statusom kad svi jedva čekaju da te razapnu, kamenuju i spale (ne nužno tim redoslijedom). Pitanje je trenutka kad će netko prosuti da je moj stajling demode i aut. Pogledajte samo kako se društvo odnosi prema Vlatki Pokos, Nevenu Ciganoviću, te mnogim drugim zaboravljenim zvijezdama našeg zvjezdanog neba. Nevena su kritike otjerale iz države, a kako stvari stoje mogli bi ostati i bez Vlatke. Pa dobro ljudi što je s vama? Zvijezde su naše najveće blago koje ne bi smjeli prosipati po bijelom svijetu.
    Kako opstati sa statusom slavne osobe u današnjem svijetu kada ljudima ništa više nije sveto? Pogledajte samo današnje show-biz magazine koji jedva čekaju da te na svakom koraku popljuju, i tebe i tvoj rad. Sram ih bilo! Umjesto da nas uzdižu u nebo kamo i pripadamo oni se ovako odnose prema nama. Oprosti im … ne znaju što čine.
    Dok sve to gledam i ne mogu vjerovati onome što vidim, moje krhko, plaho zvjezdano srce se lomi u tisuću sitnih komadića poput stakla.
    Za sve ovo što nam se dešava krivi su svi OBIČNI jadnici bez života i puni ljubomore i jala zbog toga što nam nikada neće biti dorasli, a takvih je u ovoj državi 90% stanovništva. Nemojte i vi biti jedni od tih 90%! Uzmite stvari u svoje ruke i zauzmite se za nas. Na kraju krajeva mi smo tu da bi vi imali razlog za život, kome se diviti i koga obožavati.

    Ovdje ide potpis


    do iduceg posta, jors truli


    - 03:40 - Komentari (2) - Isprintaj - #

    << Arhiva >>

    Creative Commons License
    Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.




    Cat's corner

      ožujak, 2007 >
    P U S Č P S N
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Opis bloga
    -zapažanja i opaske opasnih filmofila, muzikofila, ljubitelja dobre kapljice, kozmetike, gadgeta i svašta nešto

    -raznovrsne (a ponekad i istovrsne) misli jedne osobe s tri ličnosti, ili tri osobe sa jednom ličnosti... ponekad i šest ličnosti. ali nismo nikad dvolični!

    najbolja furka je naša furka. oliti. naša furka je najbolja furka. e.


    free web counter
    free web counter

    free web counter


    This blog is protected by PurpleBee