najboljafurka su
Mirko, Zvonko i Sunčica
Pozdrave, prijedloge, sugestije, lance sreće, pisma podrške, prijetnje smrću i slično šaljite na mejl


Find your Match at JustSayHi

Sunčica Voli





Mirko Voli

    Zvonko Voli
    • Prdit i Srat




    This blog has been approved by Chuck Norris!


    I ostali...

    najbolja furka

    srijeda, 27.06.2007.

    Taaa-Daaam!!!

    Imate veliku čast, da među prvima u svijetu poslušate sneak preview najavnog singla najavnog albuma grupe the Purple Violets.
    Sneak Preview se nalazi sa desne strane u Boxu.
    Listen and die.bang




    - 00:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

    ponedjeljak, 25.06.2007.

    Pripremite se!


    Neka se sakriju svi Bethoveni!
    Neka se sakriju svi Mozarti!
    Neka se sakriju sve Metallice i sve Severine!
    Nekase sakriju svi! Jer dolaze ONI!

    Pripremite se za novo doba muzike! Otvorite svoje umove, oslobodite misli i primite u svoje slušne organe najbolju glazbu kakvu možete zamisliti!!



    COMING SOON.

    Potpis.

    - 22:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

    utorak, 19.06.2007.

    Pregled događanja od zadnjeg OZBILJNOG posta:



    Prvi dan Bog stvori svjetlo…
    Zadnji post bez preseravanja uploudan je na blog jako davno pa sam odlučio nadomjestiti sve ove dane iščekivanja cijelog weba za nečim konkretnijim. Dosta se događaja dogodilo u međuvremenu.
    Započinjemo sa finalom kupa uefa koji je Sevilla osvojila pucanjem sa bijele točke udaljene 11 metara (po simetrali između stativa) od gola. Naravno, prije penala se igralo 120 minuta koji nisu donijeli pobjednika pa su se zato pucali jedanaesterci, a da je netko slučajno zabio više golova u tih 120 minuta ne bi se pucali… uglavnom prekomplicirano!
    Dan nakon proslavljen je dan zastave na Haitiju. U svečanoj ceremoniji mahanja zastavama nije ozlijeđena ni jedna životinja, pa ni ptica, hm?
    19. Svibnja odigrao se derbi nad derbijima, utakmica nad utakmicama, epska borba dvaju najljućih, najpaprenijih, najslanijih, te naposljetku najžešćih rivala hrvatske nogometne lige koji traje od njenih početaka. Dečki u plavom i dečki u bijelom odlučili su riješiti derbi na jedini mogući prihvatljivi način – igranjem časne viteške igre presKAKANJA laštika. Pobjedu je ovoga puta odnio dinamo, no igrači hajduka su se zakleli da će do slijedećeg puta skupiti mentalnu snagu koja im je jako nedostajala i idućeg puta slaviti.
    Sutradan se dogodio nepropustivi ivent: proslava rođendana slavnog golmana Petra Čeha koji je, ne biste vjerovali, i po nacionalnosti Čeh. Čeh je imao slavlje kakvo bi svatko poželio, a vrhunac zabave bila je Barbie torta sa svjećicama po rozoj haljini koja se slagala sa slavljenikovom opravom. Sretan roćkas Petr!
    21.05. slavni bražilac (ne radi mi Z na tipkovnici pa Zato pišem ž) Mario Romario zabio je svoj 1000. gol u karijeri. Neki zlobnici mu to ne priznaju jer ne računaju golove koje je postigao na treninzima i humanitarnoj utakmici protiv staračkog doma u Riodežajneru. Koje cjepidlake. Naprijed Romario!
    22.05. obilježen je proslavom nacionalnog dana Heroja u Šri Lanci (zar ta država postoji?). Što se mene tiče igrica nije loša, ali iznenadila me vijest da je dobila svoj vlastiti dan. Baš me zanima postoji li dan FM-a.
    23.05. slavio se još jedan praznik . naravno riječ je o svjetskom danu kornjača. Za predjelo je poslužena juha od kornjače, a do ostalih obroka nije ni došlo jer su na zabavu upale nindže kornjače i svima dale po pi… Sramota!
    24.05. još jedan praznik svih ljubitelja nogometa. Finale lige prvaka. Milan i Liverpool znali su se jako dobro još od prije 2 godine kada je Liverpool veličanstvenim preokretom u šest minuta osvojio titulu prvaka. I ovo finale urezalo se u pamćenje svih nas zbog jednog talentiranog mladića koji bi mogao nositi nadimak nogometni učitelj. Postigao je dva odlučujuća pogotka za pobjedu Milana, od kojih je prvi proglašen najljepšim golom svih vremena. Nakon slobodnog udarca lukavo se sakrio iza živog zida pa ga njegov čuvar nije uspio pronaći, a onda je uz pomoć svojih nadnaravnih osjetila skrenuo loptu ramenom bez gledanja i spremio je rutinerski iza leđa Liverpoolovog vratara. Savršeno! Riječ je naravno o jednom, jedinom i neponovljivom Pipu Inzaghiju.
    25.05. dan mladosti proslavljen sa trunkom razočaranja zbog toga što se Mirko i Zvonko nisu pojavili na Titovom grobu kao što su obećali. Zbog toga su obojica izbačena iz saveza pionira, te im je doživotno zabranjeno članstvo u partiji. Hebga L
    28.05. – 89. obljetnica rođenja neslavnog imenjaka i prezimenjaka slavnog kauboja. Johnny Wayne je bio kanadski komičar koji se cijeli život sprdao na račun Johna Waynea. Jednog dana ga je zemlja progutala. Nema sprdanja sa Johnom!
    U mom slijedećem postu osvrnut ću se na važnije događaje iz Lipnja.

    do iduceg posta, jors truli


    - 10:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

    subota, 16.06.2007.

    Pobjednik nagradne igre!

    Nako dugo vremena ipak imamo pobjednika (nije da je pogodia ali je bia najbliži od svih rofl) pa kako smo obećali, linkić!!cerek

    - 20:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

    << Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

    Creative Commons License
    Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.




    Cat's corner

    < lipanj, 2007 >
    P U S Č P S N
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30  
    Opis bloga
    -zapažanja i opaske opasnih filmofila, muzikofila, ljubitelja dobre kapljice, kozmetike, gadgeta i svašta nešto

    -raznovrsne (a ponekad i istovrsne) misli jedne osobe s tri ličnosti, ili tri osobe sa jednom ličnosti... ponekad i šest ličnosti. ali nismo nikad dvolični!

    najbolja furka je naša furka. oliti. naša furka je najbolja furka. e.


    free web counter
    free web counter

    free web counter


    This blog is protected by PurpleBee