najboljafurka su
Mirko, Zvonko i Sunčica
Pozdrave, prijedloge, sugestije, lance sreće, pisma podrške, prijetnje smrću i slično šaljite na mejl


Find your Match at JustSayHi

Sunčica Voli





Mirko Voli

    Zvonko Voli
    • Prdit i Srat




    This blog has been approved by Chuck Norris!


    I ostali...

    najbolja furka

    utorak, 29.05.2007.

    Pozdrav!



    Bok, Dražene!
    Kako ti se sviđa blog?

    Oš na basket?

    roflrofl


    Shake And Bake

    - 21:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

    četvrtak, 24.05.2007.

    NAGRADNA IGRA!!!



    Pošto je Mirko otišao na kratki odmor, priredili smo Vam nagradnu igru u kojoj Vi morate pogoditi u koji grad je otišao, a Mi pobjedniku stavljamo linkač na blog. Wee-hee.

    Hint: grad je u Hrvatskoj, nema kino, ima 1 diskač.


    Shake And Bake

    - 23:50 - Komentari (3) - Isprintaj - #

    srijeda, 16.05.2007.

    This! Is! Sparta?

    Gledao sam u kinu ovaj povijesni spektakl i bio sam začuđen nevjerojatnim podvizima malenog grčkog sela u borbi protiv velikog zlog imperija kojeg vodi neki visok i crn, ali pomalo gay tip prepun piercinga. da ima teke više kose, bio bi emo. no dosta o modnim detaljima. osvrnimo se na zanimljivije stvari, ili kako bi jazz muzičari rekli, varijacije na temu

    and so it happens pa sam naišao na ovaj promotivni film za 300 (aka foršpan), koji baš i nije 100% točan jer ja u filmu nisam naišao na viđeno cvijeće i/ili tortice. također, neko se debilirao sa ovom bezobraznom interpretacijom man powera viđenog u filmu. oni ne shvaćaju bit testosterona i prave muške akcije i vjerojatno misle da su štit i koplje samo ukras za zidove.

    No osvrnimo se mi na američku propagandu protiv Hrvata, koju je primjetio moj prijatelj Zvonko. svaki ugledni hrvatolog, povjesničar, sportski komentator ili uzgajivač banana zna da su Hrvati potekli iz područja današnjeg Irana, tj. nekadašnje Perzije. u nadi da će u Europi naići na kvalitetne hrvače, a da i ne spominjemo - maslačke, Hrvati su se otisnuli na epsko putovanje u stilu Ben Hura (ili Johnny Questa) da bi došlo u ovu zemlju gdje teku med i mlijeko. amerikanci zapravo žele reći da su perzijanci jedna rugobna nacija, što u biti i jesu nakon što su ljepuškasti Hrvati otplivali daleko i smjestili se na divnim obalama meditaranskog dijela atlatnskog dijela velikog pacifika.

    sve u svemu, ovaj film je jako dobro portretirao stvarne povijesne događaje (iako, činjenica je da na su grkljane glumili glumci koji nisu nikad bili sudjelovali u bitci pa su morali improvizirati) ali, kao i uvijek, fali možda ona najbitnija stvar - a to je ugodan desert.

    stej čru
    This Is Cake Town!

    - 21:33 - Komentari (1) - Isprintaj - #

    nedjelja, 13.05.2007.

    BJELOSVJETSKA UROTA PROTIV NAS HRVATA

    (OD KOJIH JE POTEKLA KRAVATA)


    Cilj svjetske i europske politike je sabotiranje hrvatske države i naroda kako god stignu. Recimo naša kandidatura za europsko nogometno prvenstvo koja je bila rad perfekcionista. Studije su bile napravljene do najsitnijih detalja…., a tek ono savršenstvo od prezentacije. Sve u svemu jedna velika sabotaža protiv nas. Idemo dalje: eurosong. Mother fuckers! Kako se usuđuju reći da naša pjesma nije za finale? Mozart i Bach bi se posramili da je napisana u njihovo vrijeme. Promislite malo ili je zavjera ili nitko u europi nema ni malo glazbenog ukusa. Europska unija… zavaravaju nas da ćemo ući sutra , pa onda opet sutra, pa onda opet sutra. 3. mjesto na svjetskom prvenstvu – ne daj bože da su nam pustili da budemo prvi, pa čak ni da uđemo u finale ( vidi li netko sličnosti na eurosongu?). Nikad neće hrvat pobijediti u hrvanju iako je to naš autohtoni šport.

    Sve se to događa zbog modnih dizajnera koji upravljaju svjetskim financijama i njihove ljubomore na modnu osviještenost hrvata koji su bili daleko ispred svog vremena kad su izumili kravatu. Kladio bih se kako nitko u svijetu ne zna pravu funkciju kravate, pa nas sabotiraju da im otkrijemo. Evo meni je dosta boli i patnje pa ću ovim putem otkriti pravu funkciju kravate, ali nakon toga molim sve svjetske vođe da prestanu sa podmetanjima. Naime, kravata je jedan od prvih tipova multipraktika. Nakon jela njom se brišu usta, ako vam curi nos kravata služi za ispuhavanje, ako se želite ubiti koristi se kao vješalo, a uz sve to je i izvrstan modni dodatak. Evo, tajna je otkrivena. Nadam se da će mi moji sudržavljani oprostiti, ali meni je stvarno prekipjelo. Sada bi naša mala hrvatska država, izuzetno razvedene obale, prekrasnih plaža, čistih rijeka i jezera, idiličnih brda i dolina, nepreglednih ravnica… trebala postizati uspjehe koje i zaslužuje.
    BOG I HRVATI!

    - 21:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

    subota, 12.05.2007.

    Live! From Hellsinki



    Viewer discretion is advised

    Previously On Eurosvision...




    Vidjeli smo nezasluženo ispadanje Hrvatske pjesme, no nećemo sad o tome. Prošlo ih je 10 + 14 direktnih. Kvalifikanti su zauzeli sljedeće pozicije:
    03. Bjelorusija
    06. Makedonija
    07. Slovenija
    08. Mađarska
    11. Gruzija
    14. Latvija
    17. Srbija
    21. Bugarska
    22. Turska
    24. Moldavija

    ...And Now the Conclusion


    1. BIH
    Marija Šestić - Rijeka bez imena
    Bosanci očito idu na prošlogodišnji uspjeh jer nisu promjenili ništa osim spola glavnog vokala (koji je sad žensko, hm) i par boja u pozadini. Šarolika trendi haljina (vjenčanica) koja se ne uklapa u scenografiju. Tip ima zanimljivu kapu (ovo je komentirala MIA)
    PROGNOZA: nepovoljna. dvoznamenkasti plasman.

    2. ŠPANJOLSKA
    D'NASH - I Love You Mi Vida
    Trendi bijela boja i boj bend. Nadasve krasno. Ugodan pjesmuljak, odlični plesni pokreti. Sranje. mouthwash
    PROGNOZA: Uspjeh u Njemačkoj (gdje su slavni US5) i 20. mjesto uvrh glave na jurosongu.

    3. BJELORUSIJA
    Koldun - Work Your Magic
    Gle, počeo je novi James Bond, samo su za glavnog glumca uzeli nekog pederka sa (kako stilist kaže) odličnim dekolteom i krasno obrijanim i nakvarcanim prsima. Krasno obojana kosa u crnu koja presijava u nebesko plavu. Plesni pokreti neponovljivi i epileptičarima. partyAli dobra koreografija.
    PROGNOZA: među prvih 15. recimo 12.

    4. IRSKA
    Dervish - They Can't Stop The Spring
    Dobra pjesma. Konačno irska pjesma iz Irske. Autohtona pjesma.
    PROGNOZA: visoko mjesto. jednoznamekasto. među prvih 5.

    5. FINSKA
    Hanna Pakarinen - Leave me alone
    Opet gotičari. Jao meni joj. Lacuna Coil clone. Gle Finci pjevaju na engleskom. Bezveze.
    PROGNOZA: nemoguće procjeniti zbog susjeda (ali visoko mjesto).

    6. MAKEDONIJA
    Karolina - Mojot Svet
    Igraju na sigurno. Zanimljiva koreografija, ali pomalo neuživljena pjevačica u dopičnjaku (bravo). Ali dajemo tricu za dekolte, trebalo je to bolje. ALI NARAVNO da su za sve one koje ne razume pjesmu MORALI staviti engleski dio. Blagoslovljeni mi sad sa tim znanjem. Kuhar se oduševljeno pridružio pjesmi ritmom sa kuhačom. naughty
    PROGNOZA: 7. mjesto. ili 12.

    7. SLOVENIJA
    Alenka GOTAR - Cvet Z Juga
    Krasna opereta sa operskim bekvokalima koji su statičniji od pozadine. Zanimljivo svjetlo na ruci (WTF?) mah
    PROGNOZA: možda si osiguraju direktan plasman iduće godine.

    8. MAĐARSKA
    Magdi RÚZSA - Unsubstantial Blues
    Izuzet ćemo se iz komentara da ne bi uvrijedili koga. (pjevače, plesače, koreografe, organizatore eurosonga, mađare, sve koji će glasati za mađare i kojima se sviđa ovaj nastup)
    PROGNOZA:Opet, izuzet ćemo se iz komentara da ne bi uvrijedili koga.

    9. LITVA
    4fun - Love Or Leave
    Krasan sm crni kožnjak. Pjesmu smo se potrudili poslušati, ali čuli smo samo njanjanajnajnajnajanjanjna. Ali dobro, koreografija nam je super. Jedva iščekujemo kraj pjesme.
    PROGNOZA: Ovo neće niti ući u prvih 24 na eurosongu.zujo

    PRIMJETILI SMO ZANIMLJIV TRANSPARENT U PUBLICI: Where is andora?
    DOISTA, GDJE JE?

    10. GRČKA
    Sarbel/ Ł±ÁĽŔ­» - Yassou Maria
    Šokirani smo. Grci nisu poslali pjevačici nego feminiziranog pjevača u pratnji skoro pa golih plesačica. Ali šokirani smo. ZAŠTO SU UOPĆE ORGANIZIRALI OVAJ EUROSONG kad je ovo OČITO POBJEDNIK??
    PROGNOZA: visoko mjesto. 1.njami

    11. GRUZIJA oliti ĐORĐA
    Sopho - Visionary Dream
    Bjork wannabe. Nešto ali ne znamo što wannabe. Dobro je ovo. Krasna scenografija sa mačevima i plesačima.
    PROGNOZA: visoko mjesto. nadamo se u prvih 20. Šalimo se. 4. mjesto.

    12. ŠVEDSKA
    The Ark - The Worrying Kind
    Jel ovo muško? Ovaj Eurosong očito je obilježen transvestitima. Ono, mi jesmo za toleranciju, ali bez transvestita. headbang rofl Šokirani smo odjećom pjevača. Tokio Hotel wannabe. A pjesma je totalni rip-off neke kuul poznate pjesme koje se ne možemo ni sjetiti jer je toliko kuul. Joj. On se skinuo i ima srebrno srce na prsima.
    PROGNOZA: Diskvalifikacija. Nadamo se.

    REKLAME!

    13. FRANCUSKA
    Les Fatals Picards - L'amour ŕ la Française
    Goran Karan? Zanimljiva roza kombinacija. Think pink. PETA će se ljutiti zbog krznenog ovratka jednog člana benda: roza mačka?? A tek anđeoska krila na bubnjaru headbang
    PROGNOZA: svejedno, imaju direktan plasman, ali ne miriše na dobro

    14. LATVIJA
    BONAPARTI.LV - Questa Notte
    Nezadovoljavajuća zamjena za Italiju. Sreća da je nema, jer ovo je previše. I opet nezanimljiva koreografija kao i šerlokovski cilindri. Uspavankazijev
    PROGNOZA: Kvalifikacije dogodine

    15. RUSIJA
    Serebro - Song Number 1
    Novi T.A.T.U., može i M.A.M.U. za boga miloga, pomaknite se malo, nema super ljepila!!!
    PROGNOZA: Ako ne osvoje direktan plasman za dogodine, kazna je premještaj u Sibir na 20 godina. Pa ti predstavljaj Rusijulud

    16. NJEMAČKA
    Roger Cicero - Frauen regier'n die Welt
    Neuspjelo oživljavanje Chicaga, i opet blues. muzika podsjeća na neku kul reklamu, samo čekamo punch line tj. kraj pjesme. ništa od novog Wadde Hadde Dudde Da. Čak i Massimo ima bolje pjesme od ovoga. A Massimo nema svoje pjesme.smokin
    PROGNOZA: Ne rako dobro

    17. SRBIJA
    Marija ŠERIFOVIĆ - Molitva
    sve smo već rekli na kvalifikacijama. niš novog. možda malo deklotea ne bi billo na odmet. i fali joj još jedna jedna oktava, za refren.
    PROGNOZA: molimo se za vrlo visoko mjesto, među prva tri

    18. UKRAJINA
    Verka Serduchka / T@:0 !5@4NG:0 - Dancing Lasha Tumbai
    Prava pisma za Steve Urkela. Predviđamo modni hit ove sezone, zvijezda ne čelu.
    PROGNOZA: Kao i prošle godine, We R Teh Winnars!!

    19. UJEDINJENO KRALJEVSTVO
    Scooch - Fyling the Flag (For You)
    Nekoć su bili uspješna grupa. Jasno nam je zašto su BILI, jer ovaj nepodnošljivi spoj ATC-a i Vengaboysa zaslužuje biti favorit za 20-o mjesto.
    PROGNOZA: 25- mjesto

    20. RUMUNJSKA
    Todomondo - Liubi, liubi, I love you
    zar moramo ovo komentirati? ali dobar refren, lako za zapamtiti, još lakše za zaboraviti. kaže slavka da je ovo jedino kvalitetno na eurosongu(op.a. Mirka)
    PROGNOZA: neprognozivo, vjerojatno veselo 4. mjesto, ili 14.

    21. BUGARSKA
    Elitsa TODOROVA & Stoyan YANKOULOV - Water
    Očiti favorit. samplirali su KLF, tekst ima čak četiri različite riječi. i puno onomatopeja. slovom A oponaša zvuk vode. puno bubnjeva. nice Drago nam je što on ima puno robe na sebe, za promjenu od ostalih plesača
    PROGNOZA: Možda veliki favorit, a možda i loser. sve ovisi o namještanju glasova

    22. TURSKA
    Kenan DOULU - Shake It Up, Shekerim
    i sada nam draga purica. Ovo podsjeća na Grčku pjesmu, barem šta se tiče Shake dijela. dobar scenski nastup i odličan styling pjevača. plesačice nisu za bacit ali nisu ništa neviđeno
    PROGNOZA: moguć visok plasman, žuto prema zelenom svjetlo

    23. ARMENIJA
    Hayko / @auox - Anytime You Need
    Nećemo tužne pisme na Jurosongu! jel to bio muškarac sa kikicama?? statična scenografija, no points for you. crveni indijanci kao back vokali (pardon, nativ americans, op.zvonka). preloša lažna krv
    PROGNOZA: 15. mjesto, ili lošije

    24. MOLDAVIJA
    Natalia BARBU - Fight
    žarki nastup, sa puno boja. možda pridobije publiku. trendovski rock pjesma sa puno crnila na pjevačici, i slično.
    PROGNOZA: moguće ostvarivanje primarnog cilja, direktan plasman dogodinethumbup

    I sad glasamo 15 minuta, to nam je poklonio Djed Mraz (u nekim krajevima Djed Božičnjak, op.a.)
    Gotovo je, sad čekamo napetozijev elektronsko zbrajanje glasova i zaključivanje ovog jako uzbudljivog Eurosonga. Jeeeeee

    Zbog glupih reklama nismo gledali Apocalypticubang, ah taj HRT

    Završni osvrt i uvod u sljedeću sezonu

    I pobjedila je Srpska pjesma, dok je first runner-up favorizirana Ukrajina. Dogodine Live From Belgade
    Opet su zemlje sa direktnim plasmanom među zadnjih 6 (još su tu Irska I Litva). Iako to zvuči kao otkrivanje tople vode, susjedi susjedima, osim Grka I Ciprana Turcima koji očito nemaju veze jedni sa drugima.

    Kakav vam je Eurosong, brezujo
    Shake 'n' Bake

    - 23:59 - Komentari (4) - Isprintaj - #

    EKSKLUZIVNA NAJAVA







    Najavljujemo da će večeras u našem ugodnom društvu za potpuno trendi live praćenje Juro pjesme komentirati i gosti: mnogocijenjeni stilist i organizator trendi eventa iz cijelog svijeta, nadasve nagrađivani od strane kritičara i muzičara muzički kritičar te uzgajivač banana slash svjetski poznat kuhar slash frontman grupe G'N'R-a (Grupa Najpoznatijih Rokera).


    Trio Fantastikus

    - 16:53 - Komentari (1) - Isprintaj - #

    četvrtak, 10.05.2007.

    Juro pjesma...Live Eurosong!

    (but not from Helsinki)

    Voditelj je u trendi white boji! I on prati zadnji krik...visoke mode, kaj ne.

    1. Bugarska - Voda : Mogući favorit, ali čisto sumnjamo zbog činjenice da je to malo (a možda teke više) već viđeno.

    2. Izrael kopira Chemical Brothers (barem po imenu pjesme) i jedini pomiču granice alternativnog pop-a.

    3. Cipranka je histerična starica iz neke epizode Nip/Tuck-a.

    4. Boyzone?? Sa Islanda...

    7. Crnogorska pjesma je čist vodenasta, da ne kažemo bljutava, sa zanimljivih bubnjarskim solom. Šteta što ih nije razbioburninmad

    8. DJ Bobo is back, sa svojim novim hitom - remixom vlastite pjesme, i ne tako inteligentnim izborom naslova pjesma. mislim, Vampires are alive, stvarno, ovaj, ne...Možda da je viknuo čivauva, bilo bi okej, ali ne...ne hvala.

    10. Nizozemska - ripoff anyonelud, eh da. Anastacia??

    11. Albania Kanarinac i Frederick rofl Malo naporno. Nocturne je osvojila Eurosong, ali prije 11 godina. Neće opetcool

    12. Drama Q Dana International??? Josipa Lisac?? ne, DQbang

    Mislim da je očito plagiranje rethodnih pobjednika... Tko će plagirati Severinu?? ček, čeksmokin

    13. hrvatskaDado Topić možda prođe jer nam razume engl dio pjesme! I zašto ona ne pjeva??? ah, evo je
    I skinila se!!kiss Vjerujem u prolazzzzzz!!!!

    14. Poljska Znamo da su im Pussycat dolls uzori. I Three Six Mafia (u mršavoj verzijinut). A Fergalicius od Fergie??? nastup ala striptiz klub. Da je to MTV, bili bi prvi. Ovako je tu nekakva Mash-up - Remix

    15. Serbia
    tj. Srbija (sa ingliš čitanjem) WTF!! Muško?? Hrvoje lončar (drukčije cvike neg na filmu. P.S. uskoro je 5. dio u kinima) pisma sve u svemu nije loša, ali back vokali??? zvizde u pozadini??? You'll never know

    16. Česi rade u željezari Prag. ništa posebno ali stari dečki (kao najpoznatiji bend u Češkoj) imaju dobre zurke. vokal ima radne rukavice i baca na Thompsona u ranoj fazi kad je ima dugu kosu i imnapravia zube. odličan usklik na kraju. BTW, ovo im je debi na Eurosongu.

    17. Portugal prvi put na eurosonu a nadamo se i zadnji. sa modnog gledišta, izabrali su trendi boje : bijelu i srebrenu i uvijek aktualne dopičnjake. super koreografija plesa, a pogotovo kad im se pridružio i plesač sa odličnim vlatka pokos dekolteomnamcor
    PRIJEDLOG: pjesma izvrsna za uvodnu spitzu nove sapunice HRT-a

    18. Makedonska pjesma je prava balkanska. stihovi vjekoslava huljića (primjetite sonce) kao i dekolte (uvijek trendi bez obzira na boju) i dopičnjak

    19. Norveška, ček nije još počelo, reklame...cool
    - evo nas back! opet trendi gej plesači. to je očito dobitna kombinacija! ali boje su pretamne s obziom na osvjetljenje. pjesmu nsmo mogli čuti zbog fenomenalnih pokreta plesača. i koji je to jezik?? španjolski??thumbup englesko-španjolski
    - ali ova senzualna trendi crvena pernata, ne ček, zlatna haljina. neodlučna pjevačica je obukla čak tri različite haljine odjednom ali zaboravila je najbitniju : bez haljine. štetawave

    20. i kina se prvi put natječe, kroz svoju protege državicu Maltu. valjda ako može i izrael, može i kina nastupati na eurosongu. trendi lepeze, zlatna haljina i nezaobilazni plesači ali ovaj put bez dekoltea i bez majice

    21. Andora neki anonimni pjevač (ne ček, to je umjetničko ime, ala The artist formerly known as prince sa filantropskim ali krajnje nerazumljivim tekstom. trendi emo grupa koja spašava svijet, da si ne bi rezali žile. bljutavo

    22. Mađarska predstavnica je tek doputavala (jer nosi prtljagu, garant će nešto ili netko izaći iz tog kovčega). Magdi, ne naginji se kroz prozor. Emo Texas, here we go

    23. Estonija, zar i vi sine Brute. što je sa tim plesačima??? ali tregeri su novi đir, i košulje i dolčevite, očito je promaja na pozornici (orkanska bura, zatvoreni maslenički most rofl) bek vokali feminem (dvi trećine) Molimo vas, nemojte je pustiti daljerolleyes

    Zašto su svi muškarci feminizirani, a sve žene...se oblače kao muškarci (i pjevaju tako)?

    24. Belgija Can you feel the flower power. Nemamo komentara. Koliko različitih stilova u jednom. Studio 54 meets George Michael meets Spice Girls! a tek duge... kišilo je. nestrpljivo išćekujemo pojavljivanje Pinki Ponija

    25. Slovenija je SM Gothic ove sezone. vjerojatno su tužni zbog kompleksa veličine. Nightwish klon, a ionako im triba nova Tarja s obzirom da je dotična dobila otkaz. ah ti susjedi... preživjeli smo i to

    26. Turska nam je podarila novi hit, ili novog klona Tarkanaburninmad. za turke nezaobilazno zlatno. ali taj crveni sako!! zekon! oću i ja jedancerek nema trendi gej plesača već imamo super kul plesačice u trendi zlatno bijeloj kombinaciji. i naravno, bilo bi čudno u suprotnom, trušni ples. ocjena odličan iz poznavanja trendova za proljeće/ljeto 2007

    27. Austrija nemamo komentara, ali imamo najbolje trendsetere...ikad...bolje od nevena ciganovića i njegovog candyman-a. prešokirani smo. cookie ide onome ko pogodi za što je ona crvena mašnica u pozadini.

    28. Letonija gdje su vam plesači. ovi šeširi su bili hit u Sherlockovo vrijeme, a i tri tenora (mršavija izvedba) nisu nešto moderniji (malo podsjeća na Rhapsody, anyone). pardon, 5 tenora. zašto pjevaju na talijanskom???

    Imate ukupno 15 minuta da histerično trošite 3,66kn + PDV za svoje favorite koji će se natjecati preksutra za pravim favoritima.

    I isteklo je vrijeme...reklame. I otkad su crnci (točnije crkinja) na Eurosongu. Čak jedna!! premalo... I da vidimo prave favorite...

    OMG, Grčka ima Shake it up pjesmu ala Turci. A šveđani??? Goli pjevač ala HIM?


    03. Bjelorusija
    06. Makedonija
    07. Slovenija
    08. Mađarska
    11. Gruzija
    14. Latvija
    17. Srbija
    21. Bugarska
    22. Turska
    24. Moldavija
    42. We'll never go

    Završni komentar: Očito je da su sve balkanske pjesme prošle a kako mi nismo balkanci...Sve su nas države zaokružile, osim Crne gore koja nije prošla i Latvije, koja nije blizu.zijev

    We'll read each other Live! On saturday night!

    Ma bitno je da se pjeva i veseliparty

    - 23:40 - Komentari (1) - Isprintaj - #

    Baština drugog vremena


    danas je prošao prvi dan štafete druga tita. ponuknuti mnogim generacijama pionira odlučili smo obnoviti ovu staru zaboravljenu tradiciju.
    nakon današnjeg dana pionir Zvonko je prešao 61 kilometar, a pionir Mirko 56 kilometara od ukupnih 1001 kilometar oko svih država bivše yu do maršalovog groba. pošto su se naši mladi pioniri umorili dobili su dva dana odmora. o daljnem tjeku ovog velikog pothvata bit ćete pravovremeno obavješteni.

    nadamo se da će mladi pioniri stići do Titovog groba do njegovog rođendana, 25. maja. to bi bio veliki uspjeh za sve narode i narodnosti naše velike zemlje.
    Proleteri svih zemalja, ujedinite se.

    - 21:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

    srijeda, 09.05.2007.

    Omelette Du Fromage

    Omelette du fromage, omelette cooldu fromage, omelette du fromage, omelette du fromage, omelette du fromage, omelette du fromage, omelette du fromage, omelette du fromage, omelette du fromage, omelette du fromage. Omelette du fromage, omelette du fromage. Omelette du fromage, omelette?bang

    Omelette du fromage, omelette du fromage, omelette du!headbang, fromage. Omelette du Fromage, Omelette du fromage...

    Omelette du fromage!

    - 12:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

    ponedjeljak, 07.05.2007.

    Problemi sa WC-papirom

    Paper???
    I opet problemi sa WC-papirom. Preskup jegreedy!! Zašto ga moram kupiti ja, može li netko drugi wave Pa da ne bude sr***, ja sam otišao do Zvonkeca i uzeo rolu WC-papira. Kako se moj cimer nije potrudio napraviti isto, za kaznu sam ja sakrio rolu!smokin Tako da samo ja imam ugodan provod u kancelariji. Enivej, tako mu dajem do znanja da je na njemu red da kupi papir...opet...Ili neka koristi papirnate maramice za nešto drugo osim za brisanje nosa. Sad neka se on misli da ja nisam bio na WC-u već par danarofl

    Sreća da mi imamo jako dobar odnos pun povjerenja i kompromisa pa tako znam da ova kratkotrajna papirnata kriza neće imati dugosežnije posljedice na zdravlje.
    Mirkec

    - 19:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

    nedjelja, 06.05.2007.

    Ekskluzivno iz 24 sata!



    ALBANSKI ZNANSTVENICI U MARMELADI OD ŠLJIVA OTKRILI SUSPTANCU KOJA LIJEČI GLJIVICE NA NOGAMA





    Nakon dugogodišnjeg znanstvenog istraživanja marmelade kao cjeline i njenih sastojaka pojedinačno, albanski znanstvenici došli su do šokantnog otkrića.
    Fermentacijom saharina koji se u malom udjelu nalazi u autohtonoj albanskoj šarenoj šljivi dobiva se leptacetin. Leptacetin je sredstvo koje u dozama do 0.001mg pozitivno utječe na gljivična oboljenja na nogama. Ovo nevjerojatno otkriće postavlja nove temelje moderne medicine u kojoj bi marmelada od autohtonih albanskih šarenih šljiva mogla postati glavno sredstvo u liječenju mnogih drugih bolesti.
    Upitali smo voditelja stručnog istraživačkog tima Zdrawislawa Liekownikua koji su slijedeći koraci u njihovom izuzetnom radu?
    "Zasad smo se bazirali samo na marmeladu i gljivična oboljenja, no postoji indicije i opravdane sumnje da će rakija od ovih istih šljiva polučiti uspjehe velikih razmjera."
    - Da li će rakiju moći konzumirati i djeca do 6 mjeseci starosti?
    "Naravno, ali u manjim količinama. No u doglednom vremenu planiramo proizvesti i čisti prirodni sok koji bi trebao liječiti i hemoroide."
    Albanija, kao nova svjetska medicinska sila, sa ovim znanstvenim radom doprinijela je i ekologiji zemaljske kugle jer se planira smanjenje emitiranja CO2 za 49% nakon što novi preparat ubije vonj na nogama diljem svijeta.
    Čestitamo albanskim znanstvenicima i želimo nove uspjehe u njihovom daljnjem radu!


    NAPOMENA: Preparat pomaže samo ako istovremeno slušate connect feat gobac: vuglji. singl dolazi u pakiranju sa proizvodom.



    do iduceg posta, jors truli


    - 16:11 - Komentari (1) - Isprintaj - #

    << Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

    Creative Commons License
    Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.




    Cat's corner

    < svibanj, 2007 >
    P U S Č P S N
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Opis bloga
    -zapažanja i opaske opasnih filmofila, muzikofila, ljubitelja dobre kapljice, kozmetike, gadgeta i svašta nešto

    -raznovrsne (a ponekad i istovrsne) misli jedne osobe s tri ličnosti, ili tri osobe sa jednom ličnosti... ponekad i šest ličnosti. ali nismo nikad dvolični!

    najbolja furka je naša furka. oliti. naša furka je najbolja furka. e.


    free web counter
    free web counter

    free web counter


    This blog is protected by PurpleBee