< siječanj, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (2)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (4)
Kolovoz 2008 (1)
Lipanj 2008 (3)
Svibanj 2008 (6)
Travanj 2008 (4)
Ožujak 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

dizajn by: refugee dizajn
Yes/No...

Opis bloga

My purple fairytale

Tko sam? Što sam? Onaj koji sanja.

U ovu groznu knjigu unjela sam
svo svoje srce, svu svoju nježnost
svu vjernu (prerušenu), svu svoju
mržnju..

Zato sam i pisala, da bih
tugu pretvorila u čežnju, a
samoću u uspomene.

Samo najbolji :D

X.Little Princess.x {uber kul cura}
Just another star {super cura}
Love him {super cura, sa super postevima}
°°Purple Haze°°{odličnaa cura}
Tanja {odlična cura, sa posebnim stilom pisanja.. isplati se čitat}
°°Otrovna Shelly°° {prezakoon curaa}
Beba moja {moja seksi čika =)}
Dora {zanimljiva cura xD}

Image Hosted by ImageShack.us


Podigni zid bezbroj godina dug, tako
da nemogu preko da te ne vidim, i
da ne osjetim da za tebe ima još
netko, meni nepoznat.... =)

Nobody would stay interested in me, If I was normal... =)

I will not disturb
I will not go
Just take me back
help me to carry the stone
open your heart
I¨d like to come home...

Život je zanimljiv upravo zbog mogućnosti da se ostvari san...

Nastojim živjeti u sadašnjosti, što je više moguće
bez prošlosti koja blijedi,
bez budućnosti koja prijeti..

...Voljeh je više nego što ima zvijezda na nebu...

petak, 09.01.2009.

** vjećnom ljubavlju dodirni me i ostani uz mene** (you're beatiful =) )

tužna sam.. jako.. =(((.

došao je kraj tim dugo čekanim praznicima. došao je kraj predivnim danima. došao je kraj meni. =((.. kada sam te zadnji put grlila na Autobusnom kao da sam zadnji put grlila život svoj. nekako, tvoj odlazak, kao da je bio kraj svemu. fališ mi previše. ovih tjedan dana, je bilo naprosto prekrasno, ni ta riječ ne opisuje kako mi je lijepo bilo, i koliko sam uživala. sve bih dala kada bi se opet mogla vratiti u te dane.. sve bih dala da još jednom vidim poruku: kad ćemo van?? sve bih dala da smo još jednom u tvojoj sobi, i hm hm. =)).
onaj dan kada si mi poslao poruku: stigao sam. to je bilo to.. osmijeh na mome licu pojavio se istoga trena. samo sam gledala na sat, i čekala poruku u kojoj će pisati, kada ćemo van?? sve je nekako u tih tjedan dana bilo jednostavno i lagano.. život mi je postao lakši i sretniji.. sve je tada bilo drugačije i bolje.
ušli smo skupa u Novu 2009 (iako ja i dalje mislim da će mi ova godina biti sva u k. ali nvm), bili smo zajedno na naših 5 mj.. bili smo skupa na tvoj rođendan.. svaki dan je bio lijep i poseban na svoj način.. i ono kada smo sjedili na Zrinjevcu i barili se, i ono kada smo sjedili na onoj klupici malo iza Glavnog kolodvora, i ono kada smo se vozili tramvajem, sve je to bilo posebno i lijepo na svoj način...
a sada.. sada kada smo opet udaljeni 300 km, sve je opet po starome.. opet se osmijeh miče sa lica, i vračaju se suze.. opet sjedim sama u sobi i brojim dane do Uskrsa i ljeta ( do Uskrsa ima još 91 dan- 3mj- 12ipo tj.. xd) i kada ću te opet zagrliti i zbariti.. kada će opet biti lijepo i nezaboravno baš kao i ovih tjedan dana.. i ljubavi, hvala ti na svemu.. hvala ti na prekrasnih tjedan dana.. hvala ti što si mi opet dokazao da me voliš i da ti je stalo do mene.. hvala ti što sam postala tvojom ženom.. hvala ti na onim ugrizima. =)) hvala ti što postojiš. =)) i znaj, da samo tebe volim i da ću te uvijek čekati u Zgu i da te apsolutno nitko neće zamjeniti.. jer samo si ti ljubav mog života. samo si ti moja pičoka.. =)))..

** vjećnom ljubavlju dodirni me i ostani uz mene**
samo budi uz mene i nemoi me napustiti.. to je jedino što te ja molim.. =(((

** samo ostaje nada da vrijeme sad liječi sve rane i da Bog će mi dat sad snage preživjet te dane** =((
želim da se vratiš.. kmeeeč.. =(((.. aime kako mi faliiišš.. pm.. rekao si mi da nisi znao da će biti ovako teško otići.. ja sam to znala od prvoga dana.. znala sam da će ovaj dan biti pretežak, i sa neke strane sam bila spremna na to, ali eto, opet sam tužna, opet su mi oči pune suza, opet samo gledam tvoje slike i razmišljam di si i šta si.. opet dolazim do toga da ne znam di si.. opet ne znam šta se događa kod tebe dole, bar ne onoliko koliko bih to htjela.. opet neću moći biti tu kada će ti to trebati, a to tako jebeno želim.. želim ti biti podrška u svemu.. želim ti biti rame za plakanje kada će ti to biti potrebno.. želim da kada vidiš moje ime u mobitelu da znaš da te ta osoba neopisivo jako voli i da će uvijek biti uz tebe.. želim da znaš da me možeš nazvati u bilo koje doba dana i noći i plakat mi ili se smijati u slušalicu.. želim da znaš... želim da znaš da te obožavaaam i da moj život bez tebe nebi imao smisla.. jer život bez tebe ja nemam... =((((..

** pročitaj me do zadnje strane ti i znat' ćeš da si najbolje do sada što su prsti dotakli**
ti si najbolje što su moji prsti dotakli.. ti si najbolje što mi je Bog donio u život.. ti si najbolje..ti si najbolje..

** hej tebe nebih mjenjao to nije prazan stih. jer te nebih mjenjao za deset najboljih.. jer ništa mi nemože tebe zamjeniti.. tebe nebih mjenjao da daju cijeli svijet...**
nebih te mjenjala, jer čitav svijet bez tebe mi ne znači ništa.. možda jesi mali dio u ovome svijetu, ali za mene si itekako veliki dio.. najveći i najpotrebniji dio u mome životu.. ti si sjaj u mome životu.. ti si sunce što sja kada kiša pada.. volim teee..

**volim te još.. boli me sve.. još jedna noć, a nema te.. mislima mojim prolaziš ti.. poludjet ću od ljubavi..**

morala sam izdvojiti ove neke stihove što sam sada slušala.. opet se samo vrte depresivne pjesme.. jbgg.. =((.. sve je opet depresivno kod mene.. smuc.. =((.. aime kako mrzim te rastanke.. zašto moramo biti udaljeni 300 km?? zašto nemože biti svaki dan kao u ovih tjedan dana??? zašto?? kmee.. jbmti i to zašto.. aimee.. =((..
želim u školu.. želim da se vratim u staru rutinu i da mi opet tjedni lete, jer želim što prije doletjeti u Srimu, i u njegov zagrljaj.. =((.. želim da sa Benkom sve napokon bude u redu.. želim opet sa Ivom trčati na bus i smijati se na hodnicima.. želim pričati sa Monikom. želim vidjeti Antonia, btw. stoko di si ti više?? xd xd. =)).. želim da se TI vratiš.. aimeee.. plač plač.. =(((.

idem.. malo sam se previše raspisala.. xd... ja vam se javim kada ću biti malo bolje, što sada nikako nisam.. =((
šaljem vam puseke i zagrljaje.. Benku u nosich ofc.. =)..

ljubavi- volim te najviše na svijetu, i fališ mi užasno puno.. jedva čekam da ovi mjeseci prođu ida se opet vidimo da sve bude kao u ovih tjedan dana.. jedva čekam,e.. i oprosti ako sam te bilo kako u ovih tjedan dana povrijedila, nisam htjela.. =((.. i hvala ti na svemu što si napravio za mene u ovih tjedan dana.. hvala tii.. =). mwaaaaaa..



~20:07~ Say anything... (5) print #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.