Komentari

mypurplefairytale.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • tvoa pičoka..xD

    aimeee ljubaavi..ovo je tako liepo napisano,a i tako tužno =((..ma hvala tebi šta me voliš i šta me podržavaš u svemu šta ja odlučim..znaj i ti da su mi ovi praznici najbolji do sada,a pogotovo ovaj rođendan..nisi me povrijedila,NIKAD.i nemoi mi se nikad ispričavati,ti si zadnja osoba na ovom svietu koja mi se mora ispričati..aime,želim u Zagreeeb..želim da uđeš u mou sobu,da te ja nosim do kuhinje,ili do wca..rekla si "dođi kod mene živjet,imat češ di ić u školu,imat ćeš komp,imat ćeš sve" ma jbš to,to meni ne treba,meni trebaš TI..
    "TI SI MOJE JEDINO,NEBO MI TE POSLALO,NETKO GORE TE ZA ME STVORILO,TAKO NJEŽNO DA SE NEBO SJAJILO"..opet suze samo teću niz moe licee..=((..ae ženo čujemo se..šaljem najveće puse na tvoe preslatke usne..VOLIM TE NAJVIŠEEE ŽEENO MOJAA..FALIŠ MI =(..mwaaa

    avatar

    09.01.2009. (20:51)    -   -   -   -  

  • Benko

    prekrasan post Ana. ti si moja umjetnička duša.. hahahha. :)) i nemoj mi biti tužna. ako ste mogli 5 mj onda ćete moći i dalje :)) ja vjerujem u tebe. a njemu je bolje da te ne povrijedi jer će imat posla sa mnom. ;)) a ti mu reci kako to izgleda kada se netko petlja sa mnom. :))
    i stvarno mi je drago da smo se čuli sinoć. i onaj tvoj smijeh Ana.. isuse. hahahah. nisi se nimalo promijenila. još uvijek imaš smijeh koji se čuje km dalje i koji je jebeno zarazan. :)) i došao je Antonio. :)) zvao me ujutro oko 3 i rekao da tebe nije htio probuditi pa će ti se javiti danas popodne kada se probudi. eto, sada čekaj poziv. hahahaha. :)) i mislio sam ako si slobodna popodne da se nađemo nas troje na nekoj kavi pa da razmjenimo doživljaje sa praznike. po svemu sudeći ti ćeš nam imati puno toga za reći. hehehe. šalim se ja. :))
    ti mi se onda javi za popodne. pretpostavljam da nemaš novaca na mobu pa tu onda ostavi kom.:))
    puseki u čelo.. vtppp.. hug

    avatar

    10.01.2009. (12:58)    -   -   -   -  

  • Benko

    ej. šta se događa sa tobom?? brinem se. jučer sam te zvao doma i javio mi se tvoj tata i rekao je da nemožeš pričati. :(
    daj mi se molim te javi što prije jer stvarno se brinem. i znaj da ćemo sve one probleme koje trenutno imaš skupa riješiti. ja sam uvijek uz tebe i puno te volim.
    molim te javi mi se kada vidiš ovaj komentar.
    pusa velika. vtppp.

    avatar

    01.02.2009. (12:46)    -   -   -   -  

  • Jeeleena

    ej malaaa. :))))
    vidjela sam te jučer u Avenue Malla-u.. ja sam ti bila u kafiću sa dečkom i frendicama a ti si sa nekom curom prošla pored nas. i zvala sam te, i okrenule ste se, ali vjerojatno me nisi skužila.
    ali promijenila si se užasno. šta ti se dogodilo ana??? ja gledam pol sata dal si to ti, jer nikada te nisam vidjela tak svu u crnome.. :((( šta je bilo?? i dal si se ti opet šišala?? xd. xd.
    moramo pričati nas dvije pod hitno. nadam se da je sa tobom sve dobro i da ti je sa dečkom sve dobro. jer ak nije, dobit će on od Jele. heheheheh. :))))
    ajde malaa ljubim te. i zvrcnem te ovih dana..
    pusaaaaa. volim teeeeeee. :)))))

    avatar

    01.02.2009. (15:27)    -   -   -   -  

  • Ančica Banančica xD

    ** Benko**
    ej.. ma dobro sam ja.. koliko mogu biti.. ovai.. ja sam ti rekla svoima da ako me netko zove da mu kažu da nemogu pričati, tako da.. stvarno nisam imala volje za nikoga. sorii. =((( ali kad je moi tata sa tobom prekinuo, došao on meni u sobu i kao: ana zvao te neki Benko i kaže da mu se javiš i da te voli. imaš obožavatelje.. hehehe =)))..i btw.. jesi mi ti poslao neke ruže doma??? =)) i hvala ti što si me se sjetio.. budemo mi pričali danas u školi o svemu.. ja vrlo vjerojatno neću biti na zadnja 2 sata, jer iđem u bolnicu (pričam ti sve u školi) ali vidjet ćemo se ostale sate pa ćemo pričati. =))). et. šaljem ti naaajvećee pussseee.. =)) obožavam teeee mwaaaa =)))

    **jelena**
    aimeee to si ti bilaaa.. aimeee.. daiii štaa nisi dotrčala do mene =((( a daiii.. još ja Ivani (toj curi koja je bila sa mnom) kao da mi se učinilo da me netko zove.. aimeee.. mogla si doć do mene kad sam već stala i okrenula se.. =(((( kmeeeč. =(((
    šta mi se dogodilo?? ahm. puno toga srećo.. =((( i da, i ja sebe nikada nisam vidjela tak svu u crnome.. šok.. =((.. i nisam se šišala.. xd.. tj.. jesam malo, ali to..bzvz. =)).. i ovai.. moramo se obaveznoo čuti ovih dana.. ako ikako moš da se vidimo u subotu.. wii wii.. =))..
    aide srećo.. čujemo se i nadam se vidimo u subotu.. =)))
    velikeee puseee ti šaljeeem.. volim te mnooogooo. =))))

    avatar

    02.02.2009. (09:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...