Image Hosted by ImageShack.us The most loneliest day in my life...

The most loneliest day in my life...

nedjelja, 10.09.2006.

...The End...

Ovako ljudi, moja knjiga je gotova, na žalost ... Hvala vam što ste me čitali i bili uz mene iako su neka poglavlja bila jako glupa i u pojedinim situacijama mi je ponestajalo ideja. Hvala vam. Ja ću vas nastaviti čitati, ali ću sa novom knjigom pričekati malo jer nemam vremena pisati. Do sada sam napisala 3 poglavlja i to je sve, tako mi stoji već mjesec ili dva. Kada počnem pisati novu knjigu, objavit ću ovjde adresu i javiti vam se. Huh, ne znam što da vam kažem. Napravila sam svoj banner ako želite moju knjigu imati za uspomenu. Evo ga:

Mishkica
made by: Šimpa Gone Wild





Jednostavan je, ali mi je slatka ova slikica. To je sve. Opet, hvala vam što ste me čitali. Puno mi to znači. To je sada sve od mene. Šaljem vam veliki poljubac jer mi vi puno značite :) Pozdrav svima!

- 22:05 - Tvoje Riječi (8) - Moje Riječi - O.o

petak, 08.09.2006.

26. Poglavlje-KraJ :(

Došao je i taj dan "D", predstava. Božić je došao, i umjesto da ga učenici provedu u okružju svoje obitelji, bili su prisiljeni doći u školu gledati predstavu. Nakon nekog vremena, dok su učenici bezvoljno čekali početak, podignuo se baršunasti, crveni zastor. Prvi kadar koji se mogao ugledati je bio Djed Mraz kako sjedi u stolici i pored njega stoje dvije Djedove Pomoćnice.
-Draga djeco-počne pripovijedati.-Božić nije bitan zbog darova, već zbog ljubavi prema svojim bližnjima.-voditeljica je stojala pored pozornice i tiho izgovarala svaku Djedovu riječ.
-Možeš misliti.-tiho kaže Dana, tako tiho da ju nije čuo nitko osim Djeda. On ju mrko pogleda i nastavi sa svojim tekstom. Nakon nekog vremena, kada se predstava bližila kraju, na veselje mnogo učenika, dogodilo se nešto čudno.
-Pomoćnice, donesi djetetu igračku.-pomalo neljubazno Djed zamoli Danu da odšeta do vreće sa igračkama. Dana se jedva kretala u u kratkoj, zelenoj minici i nekim ružnim prugastim čarapama i jadnim cipelama, koje su zapravo bile njezine.-A da me zamoliš?-tiho mu odbrusi.
-Što je bilo?-Matt ju pogleda.
-Ne moraš se ponašati kao gonič robova.
-A kako da se ponašam?
-Kao Djed Mraz!
-Aha, znači tebi nisam dovoljno dobar ni za ovu ulogu?-Matt podigne glas. Učenici su znatiželjno promatrali što se događa.
-Što bi ti to trebalo značiti?-ljutito upita Dana dok je u ruci držala plišanu igračku.
-Pa mislim na tvojeg dečka, onog čudaka iz tvojeg razreda!-Peter je dobro znao o kome Matt govori.
-Ma daj molim te, zar ti stvarno misliš da bih ja bila s nekim Peterom?!
-A zašto ne?!
-Zato jer ne!-odjekivalo je cijelom dvoranom dok su učenici napeto pratili situaciju.
-Pa zašto, odgovori mi!
-Zato jer volim tebe, do vraga! Ne mogu vjerovati da si tako glup da to ne možeš shvatiti!!-nastane tajac u dvorani. Voditeljica je kipjela od bjesa zato jer se nisu pridržavali teksta.
-Ti...Nisi sa Peterom?
-Naravno!
-Voliš mene?
-Pa ovoga...-Dana se zacrveni.- Na neki način. Nisam mislila da si glup...samo sporo kopčaš....
-Zašto mi nisi rekla? Izjedao sam se zato jer sam mislio da si sa onim...tipom.
-Pa nisam.-zavlada tišina u cijeloj dvorani. Matt joj priđe, spusti Djedovu bradu i nježno ju poljubi. Dana se osjećala kao nikada do sada. Nije mogla vjerovati. Odjednom se dvoranom prelomi gromoglasan pljesak.
-Uhm...izgleda da smo popularni.-našali se Dana i zagrli Matta. Poklonili su se gledateljima koji nisu prestajali pljeskati.-A da dovršite predstavu?!-bijesno uzvikne voditeljica.
-NE!!-odjekne cijelom dvoranom. Voditeljica je morala priznati da je poražena pa je prekinula predstavu i pustila učenike da odu na tulum. Dok su silazili sa pozornice, Dani i Mattu su učenici čestitali i pozdravljali kao da su upravo dobili Oscara. Malo su se neugodno osjećali ali i to je prošlo. Sišli su i tulum je započeo. Svi su plesali i zabavljali se, a Dana i Matt se nisu odvajali jedno od drugog. Odjednom su do njih doplesali Jennie i Jimmy. -Hej, Danči, pogodi!-uzvikne Jennie.-Ja i Jimmy smo prohodali!
-Ma daj! Kada? Kako? Sve mi reci!-dok je Jennie uzbuđeno prepričavala, odjednom im je prišla Klare koja je bila sva umrljana šminkom.-Kako se ti kravo usuđuješ oteti meni mojeg dečka?!-Dana se začudila. Mislila je da je Klare napokon prebolila Matta, ali se prevarila. Jennie zakoluta očima.-Ma daj Klare, dosta više. Ofucala si se poput stare čarape. Zar ne vidiš da te nitko ne doživljava?! Gubi se!-Klare zatetura i ode dalje suznih očiju.
-Huh, napokon da je otišla, stvarno ju ne podnosim!-kaže Dana i zagrli Matta. Matt ju nježno poljubi u obraz.
-Imam neki osjećaj da će nam sve sada krenuti na bolje.- Nakon svega što su zajedno prošli, Dana i Matthew su napokon bili uistinu sretni.

*** The End =) ***

- 23:09 - Tvoje Riječi (5) - Moje Riječi - O.o

nedjelja, 03.09.2006.

25. Poglavlje

Božić je bio blizu, darovi su se kupovali...Ali bližila se i predstava. Dana se nije ugodno osjećala i odlučila je odustati od predstave.
-Jesi ti, curo, normalna?!-poviče na nju voditeljica.-Božić je za tjedan dana! Predstava je za tjedan dana i ti očekuješ da ja nađem novu glumicu koja ima pamćenje kao slon u tjedan dana?!
-Oprostite, ali stvarno...-pokušala se izmotati ali nije znala što da kae. Znala je da je voditeljica u pravu, ali nije mogla Mattu gledati u oči.
-Žalim curo, ali ti ćeš glumiti u ovoj predstavi milom ili silom.-voditeljica kaže i ne dopusti Dani da kaže i riječ više.-Budi spremna.

..:Rock Caffe:..
Nakon nastave, više nije bilo proba. Napokon, odahnuli su svi glumci. Jennie i Dana sjedile su u Rock Caffeu. Dana je pokušavala objasniti svoju situaciju sa Mattom.
-Pa, gle, ja sam slučajno izašla na spoj sa Peterom, razrednim klaunom. I on je mene poljubio, i ja mislim da je to Matt vidio. Spomenuo mi je dečka. To može biti jedini razlog, iako sam ja nokautirala Petera dva puta.-izjada se Dana.
-Nisi uspjela popričati sa njim. Šteta...Ostaje ti još jedna prilika. Na tulumu oproštaja nakon predstave.-Jennie popije gut vruće čokolade.
-Šta da? Nisam ni znala da ima taj tulum. Nego, danas sam se probala izvući iz predstave.-prizna Dana. Jennie spusti šalicu na stol.
-Pa zašto?
-Ne mogu gledati Matta. Jednostavno ne mogu. Na žalost, voditeljica mi nije dala.
-Pa naravno da nije. Gdje će naći glumicu koja ima pamćenje kao slon u tjedan dana?!-Dana se začudi.
-Jesi ti razgovarala možda s voditeljicom?
-Ne, zašto?
-Samo pitam...Bez veze...

..:Oakland Park:..
Jennie se sama vračala iz Rock Caffea, Dana je morala kupovati darove za svoje roditelje. Hodala je zadubljena u svoje misli dok je snijeg lagano lepršao oko nje...Odjednom se zabila u neku osobu. Podignula je pogled.
-Jimmy?-osmjehnula se.
-Bok Jen. Gdje si krenula?
-Mah, doma, nemam šta raditi...a ti?
-Ne znam, besciljno lutam...Jesi za piće?
-Pa..može.-zajedno su odšetali do Rock Caffea. Tko zna, možda je ovo novi par u nastajanju...

- 18:37 - Tvoje Riječi (14) - Moje Riječi - O.o