utorak, 31.08.2010.

Turnir i nagrada MO-u

Krenimo redom. Prošlog je vikenda održan tradicionalan boćarski turnir u Vrvarima. Taj se turnir u trojkama održava od 80-tih godina prošlog stoljeća. Domaćini su u subotu 28. kolovoza na svom terenu okupili 12 ekipa i to: Rapavel, Selina, Veleniki, Vrsar, Sv. Lovreč, Muntrilj, Funtana, Muntižana, Novo naselje i 3 ekipe Vrvari. Okupljanje je započelo u 11 i 30 zajedničkom marendom. Inače, po pitanju hrane i pića domaćini su se zaista potrudili tako da svi boćari zasigurno nisu otišli doma gladni. Subotnji je turnir nakratko prekinuo pljusak, no to nije spriječilo društvo da nastave druženje uz pjesmu.

Održavanje turnira omogućio je Grad Poreč, Usluga je pokosila travu uz igralište, a natjecatelji su mogli koristiti i za tu priliku dopremljen kemijski wc.

Turnir Vrvari 2010 1
Jutarnje okupljanje


Kratak video početka druženja


Boćari na zagrijavanju

Pobjednici turnira su slijedeći:
1. mjesto Sv. Lovreč
2. mjesto Novo naselje
3. mjesto Vrvari 2


Drugi dio posta posvećujem eko akciji "Dodir leptira". O toj akciji nije potrebno dodatno pisati jer se već duži niz godina odvija u mjesnim odborima koji okružuju sam grad. Konačno je naš MO osvojio prvo mjesto. Uručivanje nagrada odvijalo se u nedjelju 29. kolovoza na Trgu slobode. Nagrada se sastoji od plakete i radova na hortikulturnom uređenju naselja u iznosu od 12.000 kuna. U dogovoru s djelatnicima Usluge nastavit ćemo hortikulturno uređivanje naših naselja. Informacije radi, drugu je nagradu osvojio MO Nova Vas, a treću Fuškulin.

Povodom osvajanja prvog mjesta na ovogodišnjoj eko akciji želim zahvaliti svim dobrim ljudima koji su se potrudili urediti svoje okućnice, ali i onima koji su reagirali na ukazane im nepoželjne postupke.

- 22:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.