petak, 09.07.2010.

Što se radi?

Temelji trafostanice Vrvari 4

Uslijed nekolicine upita mještana Vrvara o radovima koje izvodi HEP - Elektroistra pogon Poreč, ovom vam prilikom dajem informaciju do koje sam uspio doći. Prošle je godine Grad Poreč prodao omanju parcelu u naselju Vrvari HEP-u, a HEP na dijelu te parcele gradi novu trafostanicu pod nazivom Vrvari 4. Ta se parcela nalazi u neposrednoj blizini lokve uz samu ulicu Piantade. Osim izgradnje trafostanice, HEP postavlja i nužnu visokonaponsku i niskonaponsku mrežu koja će pokrivati dio samog naselja. Ovom investicijom osigurat će se stalna opskrba električnom strujom bez obzira na nepredvidljive vremenske neprilike.

Image and video hosting by TinyPic
Temelji nove trafostanice Vrvari 4

Surfajući Internetom naletio sam na zanimljive web stranice upravo HEP-a. Za sve vas koji želite uštedjeti na potrošnji električne energije, upućujem vas da pročitate niz savjeta na OVIM web stranicama.

Kada smo već kod novih i zanimljivih web stranica, upućujem vas i na OVE web stranice. Radi se o web stranicama Udruge obitelji stradalih u prometu. I oni imaju niz korisnih informacija koje vam nogu poslužiti u svakodnevnom životu. Ovom vam prilikom i ja osobno skrećem pozornost na pojačan promet uslijed približavanja špice turističke sezone. Budite na oprezu u prometu. Radi vas samih ali i radi drugih učesnika.

- 23:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.