MojaSavana

27.09.2019., petak

S tobom je sve lako. Kad te hoću. U prolazu, razumijem tvoj pokret glavom i nijemi govor očiju da ćeš me nazvati ili poslati poruku. Odobravam također pokretom glave i široko ti se nasmijem. Dok prolazimo jedno pored drugog, okrzneš me prstima po prstima. Ruka ti je topla kao i oči.

Nekad su ljubavnici daleko nježniji od onih s kim bi nježnost trebala da se podrazumijeva.
- 23:07 - Komentari (8) - Isprintaj - #

23.09.2019., ponedjeljak

Voljela bih da sam bolja u odnosu s ljudima. Da mi više trebaju, a kad mi i trebaju da im to pokažem. Empatiju s ljudima dijelim na one neke svoje tihe načine.
Trenutno sam sama. Nisam tako izabrala, ali sam prihvatila ono što je izabrao za nas. Nisam ni prstom pomjerila da se predomisli. Nije to prvi put pa znam da je velika vjerojatnost da to nije konačno, ali i da jeste, što sad. Ne želim bukom, suzama ili na bilo koji agresivan način mijenjati stvari. Voljela bih malo više za sebe te normalne ljudske agresivnosti jer se bojim one pasivne, koja mi je mnogo bliža, ona iz nekih mojih prethodnih postova.
Sve u svemu, voljela bih biti više normalna vrišteća ženska osoba, plačljiva i histerična :-)

- 22:30 - Komentari (11) - Isprintaj - #

18.09.2019., srijeda

dan za glad

Dva mjeseca kao da sam bila utrnula. Niti sam što željela, niti me što zanimalo. Odbijala pozive kako sam znala i umjela. Neke lažima, neke istinom. Čudno, nekad kad kažeš istinu, skoro da se u nju ne povjeruje. "Ne želim te vidjeti, umorna sam, zaista" - Haha, joj šališ se. Ili ma daj lažeš. - (Ne lažem, i ne šalim se, ali ako ti je lakše u to povjerovati nego u istinu da me ne zanima ono što nudiš, tvoja stvar)

I tako skoro cijelo ljeto.
Sve do jutros.
Jutros me probudila neka glad za ljudima.
Glad za tobom.
Glad za bliskim tijelom.

Glad za dva sata bliskosti.

- 16:00 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Opis bloga

bi li smjela

Linkovi


blog counter





mojasavana1@gmail.com

@mojasavana, 2019.