Kreativka u akciji

20.03.2008., četvrtak


Opet blagdani…
Blagdani su opet pred nama. Veliko spremanje smo obavili, kupovinu teškom mukom jer uvijek čekamo zadnji čas ( kao i uvijek, uostalom…zašto da kvarimo tradiciju).
I u toj gužvi se čovjek pita: zar baš nikad ne dođe k pameti? Sve smo to mogli obaviti prošli tjedan i izbjeći naguravanje i čekanje u podužem redu na blagajni.
Istina Bog, kupovali smo za bon koji je dragi dobio u firmi, a vjerojatno je to činila i većina ostalih kupaca. U toj situaciji čovjek kupi i što treba, i što ne treba. Često je to neiskorišten novac, jer nemaš živaca tražiti pojedini artikl, budući da je to trgovina u kojoj rijetko kupuješ.
Nakon kupovine smo si dali oduška i prošetali trgom koji krasi ova predivna pisanica.

Photobucket

Photobucket



Protekli tjedan ne(vrijeme) me izludilo. Izgleda da ćemo opet iz kaputa uskočiti u kratke rukave i da će proljeće u letu prohujati kraj nas.
Par dana se mučim i teglim cvijeće ujutro iz podruma van, navečer unutra. Imam nekoliko velikih olijandera za koje mi je stvarno žao da su u podrumu, a druga polovica ožujka je. A kako da ih preko noći ostavim vani kad je jutarnja temperatura ispod nule.
Imam i nekoliko banana, dvije od njih stare su oko šest godina i nadam se da će ove godine imati cvijet i kakav-takav plod. Iako ne može izrasti i dozrijeti , zadovoljstvo je kad ti nešto egzotično procvate.
Imam i fikus benjamin visok skoro dva metra, jednu vrstu drva života za koju ne znam točan naziv, ali je isto veliko, i mnoštvo pelargonija, fuksija, puzavaca.
Još samo da je sunca i malo topline, pa da uživamo u svemu tome.

- 21:11 - Komentari (21) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.