Kreativka u akciji

06.03.2008., četvrtak


Ne odustajem…
Nakon nekoliko proljetnih dana, opet sam se zavukla u kuću i nastojim završiti neke od započetih radova. Upravo sam završila vestu, izgleda da ću je još itekako moći nositi ovog proljeća, ili bar nekoliko narednih dana. Pletena je jednostavno, tri očice pravo, jedna krivo. Dosta je dugačka, namjerno sam je napravila malo dužom jer sve što sam do sada radila je onako, na knap. Stavila sam drvene gumbe, djeluju kao da su od pluta, ali ipak su drveni. Pristaju uz boju vune.

Photobucket

Photobucket


A ovo je stolnjak koji sam prošle godine napravila pred Uskrs. Svaki detalj je pojedinačan, peglom sam ih utiskivala na platno. Ove godine sam planirala napraviti nešto novo, ali vrijeme me je zaskočilo. Zapravo, donijela sam odluku završiti sve započeto. Previše mi se toga nagomilalo, a najgore je to što mi radovi stoje i onda ih nakon par mjeseci nemam volje više ni raditi.

Photobucket

Photobucket

Prošlog tjedna sam uživala u šafranima koji su prvi procvali u cvjetnjaku ispred kuće, sad ih samo nostalgično gledam kroz prozor, jadni, ovaj vjetar ih je sve razbašurio.

Photobucket

- 20:00 - Komentari (33) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.