[tu pa tam]

¤i wish i was a neutron bomb, for once i could go off ¤

Don't see some men as 1/2 empty
See them 1/2 full of shit
Thinking that we're all but slaves
There's ain't gonna be

poenglizirano se danas osjećam. osim čaja u 5, družim se sa vrećicama čaja nonstop.
mislim da je želudac jane j. danas uveo zabranu uvoza kawe ili čak neke teže hrane, stoga danas je na meniju bio komadić mesa za prehranit mrava. i komad kruha.
razlog je veoma praktičan i jednostavan: oduvijek sam se divila ruskom običaju kada gost u kući domaćina moar piti sve dok njegov domaćin pije. u protekla dva dana ja sam u svačijoj prisutnosti bila gost :)
Gonna save you fucker,....not gonna lose you
Feeling cocky and strong,.. can't let you go,...
Too important to me

tako da je meni zna se, nedjelja antipaticus, uvijek ta koja ispašta u obliku da ja ispaštam.
sjedim doma i blejim u televiziju i sa starom se moram divit veljku barbieriju koji je danas govorio o spizi starog splita. prizore hrane nisam ni odgledala. osjećala sam se ko kokica koja gleda kako se pile peče na nečemu tamo. stari je i štrudle sam napravio al sorry papa...njente od mojih kritika jel jestivo il ne. a ti si ionako kuhar pa znamo da je!
dala sam se u akciju: maraton učenja reda radi. al je on prekinut iz objašnjivih razloga. zaspala sam na fotelji i onda se samo sjećam da sam se u polusnu odgegala do sobe. i tamo nastavila spavajući maraton.
vjerojatno će mi se ljenčarenje danas sutra obit u glavu pri okretanju mog broja 13 u imeniku i tupog gledanja u nastavnog profesora dok mi ko u slowmotionu spizdi elegantan potez rukom u obliku broja 1.
prije nego je počeo 4ti razred bila sam puna entuzijazma da što bolje prođem ovaj zadnji mukotrpni, ali sad kad gledam kako i koliko se trudim oko svega: užas. imam grižnju savjest ali i grižnju lijenost da ne napravim apsolutno ništa. učila bi a ne da mi se. paradox obrazovanja.
čula sam se sa pp-om. baka od peggy je nonstop moletirala na telefon o nekim miševima. (?)
jučer smo obje doživjeli produhovljenje na terasi na nekom ala domjenku di je cuga bila free, a nas dvije glodarke smo prvo atakirale pinu coladu a onda vino. da bi nam neki tipo po imenu đerri svirao glazbene želje na gitari.i reko hohi sve lipe riječi. hehe.. čovjek je bio krajnje zanimljiv. kada ti netko tko te zna 10minuta pročita ko knjigu i kaže ono što ti sam sebi ne kažeš ni na papiru..nekako ostavi dojam na tebe.
What are you running from?
Taking pills to get along
Creating walls to call your own
So no one catches you? drifting off and
Doing all the things that we all do

in d mudu za boemiziranje uz bocu vina na kontu po kiši, i nakon previše i predosta pametnih filozofija, sa dragim djevojkama smo se uputile do bOoke, gdje je ostatak večeri kvalitetno proveden uz onaj ruski običaj:) i da. u zadnje vrijeme nema onako dužeg i pametnog posta jer ne stignem njente:) malo sam overbooked... ;) prošli tjedan sam 3puta išla radit liječnički za vozački i tek sam iz treće ga napokon i obavila. mislim. neke stvari se samo meni mogu desit :)
nije uokvireno ali vrijedi jednako toliko:: hvala našem taximenu! * čiirS*
i moram se osvrnut na moje blogokomentatore koji su u doljnjem postu imali pametne izjave. i moram reć da se slažem u većini. osim onog da smrdim. to ne prihvaćam. :)
idem probat jest nutelle. ou maj. hoću li moći? ;))
ajde pozdrav pIpL!

19.02.2006. u 21:18 | 9 Komentara | Print | # | ^

d historikal događaj koji je obilježio hladni rat sa bivšim susjedima.
teta je išla u osnovnu školu sa gospodinom. gospođu nije znala.
sreli smo se svi skupa onako seoski u našem vrtu jedne prohladne ljetne večeri...
dolaze susjed i žena mu. teta se sva ozarena diže, pozdravlja čovjeka s kojim je išla u osnovnu, potpuno zanemarujući brižnu mu suprugu sa strane.
svi neš taman umukli. teta se taman odmakla od čovjeka. ozarena lice mu kaže: " a ovo ti je mama zdenko?", pokazujući na sirotu mu ženu do njega. " ne. supruga". muk. mogao si čut zrikavca.
teta više nikad nije srela svog bivšeg osnovnjaka koji je patio od modernog edipovog komplexa. :))

a ja? ja sam se obrukala u skoro pa cijelih 19godina za sva vremena i malo odmogla hrvatskoj promociji u svijetu i pogotovo na mjestima koje možemo kolumbu da zahvalimo.
bilo je to ono vrijeme nakon napada na "twinse" u new yorku. kada su amerikanci onim nekim brodevima stigli u grad. crnci su bila hodajuća atrakcija. i ide tako mlada bluberri gradom i zaustavi je velika grupa tih famoznih amerikanaca, svakakvih tipowa....i pitaju oni nju di je neš *bluberri se ne sjeća*.
i da bi zaokružili konverzaciju, pitaju oni mene : " so..what do croatians think about this bombings on americans ?". da. njih 10 stoji u krug. i sada ide bajna izjava.
" ouuuu!!! we think it s great!! and personly i think it should happen more often!"
ono što je bilo crno postalo je ljubičasto. što je bilo bijelo postalo je crweno. a ono između boja trule višnje. govorim o njihovim licima.
sjedam zadovoljna svojim šprehama u bus. i samo ko lampica::::
" BOMBINGS?! COMINGS?!"

14.02.2006. u 21:44 | 31 Komentara | Print | # | ^

el titoLo non če!

mislim da sam zaljubljena u bioaktiv lgg. u onog njegovog super-bioaktiv-mena. zato jer kako sama reklama nalaže: superjunak na strani imuniteta:) voljela bi da stane malo na moju stranu / nema tu pretjerane gužve da se razumijemo /. i da učini nekako da mi nos ne izgleda ko da sam od malena želja biti rudolf..taj mali specijalan sob djeda mraza. i da me nos prestane svrbiti. i da mi zaustavi kihanje. a ni novi paket od 10 paketića maramica sa slowima abce nije na odmet :)
superbioaktivmen.
čujem li još jednom pjesme ala vitni hjuston. roxete. ili selin dion. ajm gonna go loKo.a ni prisilno slušanje westlajFa na satu engleskog, skupa sa rađenjem čestitki za valentinovo koje je ocjenjivala.tematski naslov sata " vud ju bi maj valentajn?". molim te. ja sam osobno morala zaboravit lubanju em je nisam znala nacrtat em sam u razredu ubijala romantično nastrojene. drago mi je da je maša ostvarila moj naum:) ja sam sama sebi radila u biti čestitku. jer tad još nisam u busu uočila reklamu sa čovjekom of maj drims:: superbioaktivmena.
curi mi iz zuba nešto.
i mama skini mi se sa organa kojeg nemam i prestani ljudima koje vidiš nakon neznam kolko godina kako sam ja fina i krasna. i onda spomenut da je i njihov sin fin i krasan. ispadaš ko one židowske majke u američkim humorističnim filmovima koje žele da im kćeri imaju fine i krasne dečke. neš ala dadilja fajn i njena majka. samo što ja zvučim ljudskije:)
* sezona 2006. stupid vs bluberri 1:0*
malo sam si gledala neki film di je šan koneri bio obučen u nekog crnog medvjeda i valjda uz te neke zoofilske nastranosti je bio i krejzi znanstvenik koji je mogao stvoriti bilo koji vremenski uvjet.
bilo bi fora da umjesto jeftinih čestitki i debljajućih slatkih napasti zamotanih u fini papir i izklišeziranih ruža i svih ostalih klišeja..japanci ili kinezi/ne znam koji su napredniji / stvore hologramske programe za valentinovo. tipa:::neko želi bit ludi masovni ubojica koji ubija sretno zaljubljene parove, neko želi bit sa fejvrit fejms osobom. ili pak bit kurva na jedan dan i ko đulija roberts i od najstarijeg zanata napravit divnu ljubavnu priču.ili napravit virtualnu igru " poskidaj pištoljem prodavačice ruža" hehe ... samo ideja... :))

ubila bi za kuglicu ferero rošera.
i za superbioaktivmena.
nadam se da je on jedan od onih sa ukusom u žene.
definitivno su istrijeBljeni :))

::::::: ekskuluzivno: s p a v a m i se :::::::::
ali zbog razloga na kraju moram pričekat.

na! 0:00 je!!
sretan rođendan d best luking gaj in rijeka hu aj lav veri veri maČ!! ....SAŠA sretan ti 22 rođendan.... :)))... dečko zbog kojeg kad sanja doležal zapjewa stih " e moj saša di je sada ljubav naša " svi se okreću prema meni i kuže o čemu je rijeČ ko recimo va subotu :)) on mrzi huanesa i kamisu negru al štuje slavonske lole kad se napije i pjewa da je sve ona njemu ;)) al inače dečko nikad ne krši kod i nikad ne miče tooL iz cede plejera. mislim da to radi da me nanervira. al ja uvijek pobjedim :) veoma je šarmantan. do te mjere da su mi cure u točki prilazile i priznavale da su bile zaljubljene u njega. hahaha.
volim svih njegovih sitnih 11 pirseva / a palo je priznanje ni da moja 3 ne zaostaju / od kojih je pola dobio gratis. bastrd!! :)) jede samo kinder čoko rajs buahaha.a opet tako nesebičan da meni kupi snikers!! aha! u booki me pokušao pridobit on d dark sajd i navuć me na pelin al mišn fejLD!:))
once lovers now best friends:))
kako sam u besparici..možda ti amigo mio malo one krvi koju dam sutra stavim u miću epruveticu pa na lančić da furaš ko privjesak. pa kad te pitaju čija ti je to krw da kažeš od bivše cure pa ispadneš jako super mačo men jer si je priklao i nosiš trofej oko vrata:)) hahaha.
al nisi superbioaktivmen! to ne :))
međutim. piwu moš platit:))


13.02.2006. u 00:30 | 8 Komentara | Print | # | ^

..OBRATI PAŽNJU NA POSLJEDNJU STVAR...

kako sam dotakla dno neinspiracije u ovo zadnje vrijeme, posegnut ću za nekoliko dana neispcrpnom temom na većini blogowa:: vaLentajNs deJ.
uhu. dan kada se mali patetični kupid spusti iz neznam kojeg nebeskog predjela i odluči svojim strijelama probost ljude tako da bi se i oni mogli sretno zaljubiti. divna teorija. al u praxi, tokom godine smo meta više njegovog zlog brata blizanca::stupida:: koji nas gađa nekim strijelama koje nas čine nesretno zaljubljene. mislim da stupid uistinu pronalazi neku satisfakciju mene gađat tim fakin strijelama.... :) malo bi ja njega sa kolčevima gađala pa da vidim kako bi onda uživao.

nemoj me živcirati, ponestaje mi mjesta di mogu sakriti trupla.

i od tud ta neka emocionalna diskriminacija na valentinovo. popusti za zaljubljene? ke gluPO.
moje valentinovo će se svesti na:: par piwa sa dragim ljudima. dolazak doma. predoziranje sa tradicionalnom milka vit kukisima. / možda si priuštim onaj mali paket ferero rošera/. slušanje nekoliko puta za redom- egotrip pjesmu od flogging mollya. uzet si neki dobar antiljubavni film u videu. i pokoji šamar stupidu ako mi se odluči približit! :) e to me jedino nervira. jer nekako ti na valentinovo isplivaju sve one neke davne ljubavi ili neljubavi. ponovno bi htio sačmaricom upucat jednu osobu pri samoj pomisli. al neka. lakše ti je kad znaš da je to valjda jedini primjerak "muškog svinjčeta". bar se nadaŠ :) lav saks. misliš. želiš d best. a ispadne kurac. :) zato je moja hoha draga svaki put kada bi me alkohol nadvladao morala slušati kako ja filozofiram o meni najtužnijem stihu:" ali pazi ti kako je to tragično!! dvije ribe u JEDNOM akvariju i nikad se ne sretnu! a znaš ti kako je taj okrugli akvarij mali?!". valjda ga jedina shvaćam tako tragiČno:)) hehe.
negdje sam pročitala da
žene žale za svim muškarcima koje su mogle imati. a muškarci za svim ženama koje nisu mogli imati
. istina?
i ne kužim osobe koje kuže stvari a svejedno te ko "podjebavaju". smiješno.

em si iskomercijalizirano drago valentinovo em si postao samo pojava " koliko mi kupiš toliko ti vrjedim".
valjda samo još kraš ima neke koristi od tebe. jest da kraš ima koristi svaki put kada smo u depresiji jer nekako nas čokolada izvlaČi. kao kažu ljudi. a ko sam ja da to opovrgnem;)
jebi se valentajn! odlučila sam za ovo valentinovo čak i učiniti dobro djelo. dobro djelo koje je šokiralo mnoge znajući da se pri samom " piješ mi krv na slamku" zgrozim. datće jana krv va škole:)) malo sam zabrinuta jer mi je netko rekao da ode puno krvi i da moram tamo duže od 5minuta ležat....al idem.
ne samo što je dobro djelo. već dobiješ : free pizza i neš za pit u ružmarinu...ii...ružu! i da. nemaš nastave hehe. evo vam ga na zle prodavačice ruža po kafićima. ne treba meni muškarčina da mi kupuje cvjeće. sama ću ga zaradit. malo si odlijem krvi i voila!...samo se nadam da imaju neke postupke za ljude koji se onesvijeste. * đast in kejs* :)))
ja sam doma već 3dana u karanteni. nekako sam izgubila dodir sa stvarnošću u ovoj kući. da bi ste shvatili kako je situacija kritična, moram napomenut da sam jučer gledala ljubav u zaleđu. o da. i još par tako extra "popularnih" serija. malo sam se bavila proučavanjem svojih školskih knjiga koje obično ne koristim. uglavnom:: dosadno. baš dosadno. i da. igrala karte sa bratićem. uno. svjetla točka bolovanja! kako malo čovjeku treba :)) malo se informirala po iskonu i saznala da:: da će aboriđini brat kondome po stablima, da je ipak francuzima najveći, i izjava nike kranjčara: "daj bože da im zabijem". očito bi i niko se igrao valentinova sa svojim igračima .)
* imam rižu za ručak..tenk ju heven*
dakle ... papa:)) i volite tako to..traLaLa:)

I'm hoping the smoke
Hides the shame I've got on my face
Cognac and broken glass
All these years I've been your ashtray

Image Hosted by ImageShack.us

10.02.2006. u 13:59 | 23 Komentara | Print | # | ^

dajte mi da gutam.

grlo me boli. i teško da mogu pričat. osjećaj je da sam bila na emisiji "i bet you will" i da sam za sitne al bitne pare morala jest žilete. / onaj dio o nepričanju je nekim dobro došao / :)
tijelo kao da mi je bilo rekvizit za scene mučenja u klubu boraca. ne mislim na one sa bred pittom i onom trebom, nego na ona brutalna isprebijavanja. a moje tjelo je rezultat dana poslje:)
čitav dan sam provela u apstinenciskoj krizi za toplinom ko da sam došla sa aljaske i nikako se ne mogu načuditi toplijem vremenu uz radijatore. zato sam uredno cijeli dan prosjedila u kaputu, šalu i još extra warming situation::: nasađena kraj grijajućih radijatora :)
..čaj/andol i piđama sa mali mlijon đempera preko su mi trenutno najbolji prijatelji.
i sretna sam jer mogu jest nutellu. na žlicu. bez krutog kruha i klizi. klizi niz grlo.
a ne oni fornetti koe sam danas progutala u jednom gutu i mislila da su ga oni žileti sa početka priče zaglavili. i molim vas..kad stavite natpis: piZZa fornetti neka piše u zagradi:: ketČaP!!
danas sam trebala krenut na predavanja for the auto, al kako sam evo laički rečeno uhvatila neku gripu propalo do daljenjeg. a hodak se stvarno trudila lipa moja crwenokosica. hahaha.
*spalila sam si nepce jer sam pohlepno htjela natjerat kipući čaj na grlo*
pijem andol. a žudim za coldrexom. coldrex:: would you be my valentine?
i kaki mi se na valentajn uređene izloge. i onaj glupi skandal. zašto se ne preimenuje u PoPustaL?
i onaj barba cigo sa kokicama sa nove godine. zgadio si mi kokice idiote.
sad me netko pitao di ću za valentinovo:: u kurac. eto di. gledat ću horore i jest sjemenke od suncokreta umjesto kokica. htjela ne htjela opet moram kupit neš. jer saša ima rođendan. mislila sam to izbjeć al jebat mater. neću. makar mu samo milku sa kukisima dala. frende moj dobitćeš neš. malo sam sa param vriti. al ajde. i pitanje:: šta bi ja za valentinovo: čevape u lepinji /ajvar/luk + piwa:)) ili snikers. ne tražim puno. jebi se kupide.
grlo me boli. i boli. ni ne gutam. end aj ken fil it. da sam kauboj sad bi mi najdraži predmet bila pljuvačnica ona koju su oni furali.
uglavnom. osuđena sam na kućnu karantenu nekoiko dana pa možete očekivati češće ovako neke gluplje postove bez smisla. slobodno ostavite mi lijepe riječi ozdravljenja, skladajte poeziju, pišite pričice, crtajte, kreativno se izrazite :))
idem se čajinizirat:)
Image Hosted by ImageShack.us

07.02.2006. u 22:41 | 19 Komentara | Print | # | ^

"i watched you change into a (kremšnita) fly....."

kako od najbanalnijih radnji izvući poučak o životu?
jedite kremšNiTTu zbog koje vas ljudi zovu doma na telefon da se uvjere da ste je pojeli. nisam sklona ljudima koji jednom čuju u kontextu nešto što zvuči : "...ma volim i kremšnite.." i onda mojoj staroj svaki put kada je sretnu uvale kremšnite za mene. izuzev telefonskog terora koji izgleda više na neku slastičarsku anketu: jeli ti ukusna, fini šlag, bolja nego mamina? *onaj tupi pogled* :)
.....
danas sam se digla nekako rano. jer imam neku uvrnutu teoriju da što manje spavam da će moji starci mislit da i nisam neŠ pila i da time mogu izbjeći amaterska predavanja o alkoholizmu među mojim vršnjacima:)
dejAfter petak marš- na nove radne pobjede, sam započela u kupaoni intezivnim pljuskanjem ledenom vodom da nekako ipak natjeram kapke da se otvore. uz to sam onako fino, na školski, napila se vode iz špiNe jer sam cijelu noć sanjala da sam žeDna.a mislim da znamo svi čega je to posljedica:)
u kuhinji me zapljusnuo opojan miris dinstane kapule koja je nakon dva sata dinstanja i neznam kojih sve radnji ne::tvorila moj ručak koji se zvao-polpete od povrĆa. a od povrća niti jedno slowo te riječi. samo dinstana kapuLa. stavila sam se u ulogu nekog gladnog afrikanca tamo negdje u srcu siromaštva pa sam proŽvakala polPete i pila cedevitu ko da sam bog sa olimpa koji uživa u ambroziji :)
.....
onda sam se ponukana super prilikom " Oslobođena Struke Na Maturi" dala u akciju priprema učenja sadržaja kojeg sam dobila. pripreme su izgledale tako da sam prvo gledala u papire sa mislima dal da ih čitam ili samo nonšaLantno preletim pogledom. al ono "OSNM" je probudilo žeđ za ne učenjem pa sam na pristojnoj udaljenosti od samih papira proučavala prvu stranicu pitanja. mislim da sam za danas dosta i napravila. :))
.....
nakon zbližavanja sa materijalom slijedi opuŠtanje: čitanje sheldona po neznam koji put, "ako dočekam sutra". koliko god a da ja tu knjigu puta iznova idem čitati svaki put je čitam bez preskakanje ijednog redka!:) * pokušavam si sama masirati vrat jer sam jučer jednim nezgodnim pokretom glave zaradila današnje trenutno ukoČenje*--->nakon neznam kolko cupkanja na dramenbejsu. odjednom me uhvatilo stanje:: bezpomičnosti pa sam kak kreLe gledala u kocke na screenu:))
.....
slijedi maltretiranje kremšnitama.
nitko nije popustio dok nisam sjela u dnevni sa pjatom di je pobjedonosno stajala ta glupa kremŠnita.
nije mi se ni malo jela kremŠnita. em jer mi je u ustima još uvijek ko priljepak bila dinstana kapula em nisam u stanju do kraja dana niš probavit. " jedi! fine su! domaće su!" od kad sam na genijalcima čula da se najukusnija kawa radi od mačkine kakice sumnjam u kvalitetu svega kada netko kaže da su najbolje i najFinije:)
zabijam vilicu u slow motionu u kremŠnitu i kad se ona jebena krema rascurila na sve strane izvukla sam poučak o životu ::: život je ko kremŠnita. koliko god kalkulirali onaj savršen ubod vilicom, krema će se ipak rascurit:::: hehehe....e da...:))
.....
i da. sad se vrte deFTonsi.*
dakle:: parafraza one_ živi svaki dan ko da ti je posljednji_ ----> jedi svaku kremšnitu ko da ti je posljednja!!
*pozz*

04.02.2006. u 18:04 | 23 Komentara | Print | # | ^

...feels like something that I've done before I could fake it but I still want more...

..slušam aTak koji je masivaN:)
danas mi je osjećaj biti ja jednak onome da mi je sleđ hemer alterego. nisam imala pri ruci magnum 44 kad su mi se predodžbe o nekim ljudim, s kojim udišem i izdišem isti patnički zrak u učionicama sve četiri jebene godine, raspuKle u roku : keks. al da jesam mislim da bi to bilo krvoproliće. mogla sam nešto reći jer imam dara za srati drugima posebice kad sam u pravu. al sam shvatila da uzalud trošim riječi ne neke ljude s kojima će mi nakon završene srednje škole čak i komunikacija: "bok bok" biti previše u vokabularu ako se ikad bilo gdje sretnemo. a i ne da mi se prepirati sa ljudima koji ne znaju vratiti odgovarajuću repliku na upućen komentar. to je po mom mišljenje idiotizam. a ja sa idiotima ne želim pričat čak ni ako su u mom razredu. i ono što najviše mrzim je onaj prijetvoran osmijeh za koji iz aviona možeš vidjeti da je namjeŠten. i ona neka dogovaranja iza leĐa. *mali sleđ hamer u meni spreman da puca* zato sam odpizdila zajedno sa istomišljeničkim dijelom i izbacila sve moguće psowke koje sam ikad nauČila i aj fil beTr :)
zato sada se spremam za spaT nakon dugo vremena sa potrebom za snom...pijem ab kulturu koju sam više od polowice prolila po stolu i zasraLa sve cedeje i mislim da će mi miris jogurta tokom cijele noći biti u nosNIcama. odvrtit ću si par pjesama u glavi za laku noĆ. neznam jel i vi isto si puštate glazbu u glavi:::onako fino u bilo kojoj prilici si odabrete pjesmu i čujete je jednako bistro i super kao da imate emp3plejer? neznam jel ste skužili al eto...nisam psihički slučaj na temelju owog a ni na temelju toga što kadkad znam sama sa sobom priČat na stanici kad je prazna, naravno. to su sve neke sitnice koje mene uveseljavaJu:)
i nek mi samo joŠ jednom kaže netko da roditelji uvijek moraju biti primjer svojoj djeci...
bili smo opet na femili okupljanju povodom neznam ni ja čega pak sad. uglavnom...stara je morala otvarati sve prozore starom u autu jer mu je navodno " smrdio benzin" ( na prednjem sjedalu?) mda...prepoznala sam ja taj tihi vapaj za zraKOm. vidim da zaista sve ostaje u obitelji:)) i dosta mi je silnih dobronamjernih savjeta koji me guše. ala moja teta koja mene ne smatra dobrom i poštenom jer nisam svaku nedjelju u crkvi. kako da toj ženi kažeš da ne voliš ić u crkvu a još manje svoje grijehe ispovjedati nekom svećeniku koji je već prije tebe čuo najmanje 20 tuđih grijeha i da mu je tebe sigurno već i muka sluŠat. i kakve su te mjere da će on meni reći kolko pokora trebam izmolit? kako on meni može grijeh ocjenit? zato ako jednom godišnje i odem na ispovjed držim se dobre stare šablone:: nisam slušala starce, psowala sam, lagala sam, trebala sam bit bolja. i onda ja ispadam zadnji oloŠ što mislim da ako neš i zgriješim da sama mogu to rješit sa bogom na neki naČin. a da mi ne trebaju silni svećenici koji zasigurno nisu božanska bića ako ćemo gledat afere o zlostavljanjima diljem oko nas. a kad se poteglo pitanje o umjetnoj oplodnji na njene reakcije koje su bile ala kampanja "stvar ili dar" / tako neš / dobila sam popizditis na neke zatucane reakcije. grrrrr. * sleđ hemer razmišlja o bombi magnum 44 *

...i sad sam pronaŠla još jednu zakorjelu kapljicu ab kulture...

i ne želim više čut o sinu mamine frendice koji ima curu godinu dana i kako je njima lijepo jer su jedan ozbiljan i odgovoran par. boli me penis kojeg ni nemam. onda znate kako me interesira kad osjećam fantomsku bol prema udu kojeg ni nemam. da. ako mi se ikad ikoja veza svede na to da s nekim provodim 24/7. da mu perem majce a da nismo oženjeni. i da mi prigovara ako se ne obučem kako mu paše za van. s tim da ni ne idemo van nego ostanemo vikednom kod moje stare i sa njom gledamo teve. da počnem živjeti sa 19 ko da imam 40:::onda bi oporuČno ostavila upute da me se nekako elektroŠokovima vrati u normalno stanje gledanja na život.
jebem ja ljubav ako to znači da moram ostat bez svog ja. al ni za to opet nemam se volje prepirat sa starom. ja i ona pričamo hrvatski al se i ne kužimo baš:))
aniVejZ:: ovih dana sam hepi ko nju jir jer sam na dragoj nam dalekovidnici vidjela da se u zeGeu pojavio studij za simultano prevođenje...moju davnu želju, zbog koje sam namjeravala u trieste a sad kad je tu u zegeu, bacam se u istražiwačke vode jer navodno država sama financira 1000studenata. vrijedi se potražit neke extRa inFOs:))
u peTak gremo na onaj đramnbejs. očekuje se da će se pojaviti PeŠa. hahah. e e borko. bit će ekipa na okUpu;))

:::Fade, made to fade
Passion's overrated anyway
Say, say my name
I need a little love to ease the pain
I need a little love to ease the pain
It's easy to remember when it came:::


02.02.2006. u 00:58 | 21 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com