Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

...feels like something that I've done before I could fake it but I still want more...

..slušam aTak koji je masivaN:)
danas mi je osjećaj biti ja jednak onome da mi je sleđ hemer alterego. nisam imala pri ruci magnum 44 kad su mi se predodžbe o nekim ljudim, s kojim udišem i izdišem isti patnički zrak u učionicama sve četiri jebene godine, raspuKle u roku : keks. al da jesam mislim da bi to bilo krvoproliće. mogla sam nešto reći jer imam dara za srati drugima posebice kad sam u pravu. al sam shvatila da uzalud trošim riječi ne neke ljude s kojima će mi nakon završene srednje škole čak i komunikacija: "bok bok" biti previše u vokabularu ako se ikad bilo gdje sretnemo. a i ne da mi se prepirati sa ljudima koji ne znaju vratiti odgovarajuću repliku na upućen komentar. to je po mom mišljenje idiotizam. a ja sa idiotima ne želim pričat čak ni ako su u mom razredu. i ono što najviše mrzim je onaj prijetvoran osmijeh za koji iz aviona možeš vidjeti da je namjeŠten. i ona neka dogovaranja iza leĐa. *mali sleđ hamer u meni spreman da puca* zato sam odpizdila zajedno sa istomišljeničkim dijelom i izbacila sve moguće psowke koje sam ikad nauČila i aj fil beTr :)
zato sada se spremam za spaT nakon dugo vremena sa potrebom za snom...pijem ab kulturu koju sam više od polowice prolila po stolu i zasraLa sve cedeje i mislim da će mi miris jogurta tokom cijele noći biti u nosNIcama. odvrtit ću si par pjesama u glavi za laku noĆ. neznam jel i vi isto si puštate glazbu u glavi:::onako fino u bilo kojoj prilici si odabrete pjesmu i čujete je jednako bistro i super kao da imate emp3plejer? neznam jel ste skužili al eto...nisam psihički slučaj na temelju owog a ni na temelju toga što kadkad znam sama sa sobom priČat na stanici kad je prazna, naravno. to su sve neke sitnice koje mene uveseljavaJu:)
i nek mi samo joŠ jednom kaže netko da roditelji uvijek moraju biti primjer svojoj djeci...
bili smo opet na femili okupljanju povodom neznam ni ja čega pak sad. uglavnom...stara je morala otvarati sve prozore starom u autu jer mu je navodno " smrdio benzin" ( na prednjem sjedalu?) mda...prepoznala sam ja taj tihi vapaj za zraKOm. vidim da zaista sve ostaje u obitelji:)) i dosta mi je silnih dobronamjernih savjeta koji me guše. ala moja teta koja mene ne smatra dobrom i poštenom jer nisam svaku nedjelju u crkvi. kako da toj ženi kažeš da ne voliš ić u crkvu a još manje svoje grijehe ispovjedati nekom svećeniku koji je već prije tebe čuo najmanje 20 tuđih grijeha i da mu je tebe sigurno već i muka sluŠat. i kakve su te mjere da će on meni reći kolko pokora trebam izmolit? kako on meni može grijeh ocjenit? zato ako jednom godišnje i odem na ispovjed držim se dobre stare šablone:: nisam slušala starce, psowala sam, lagala sam, trebala sam bit bolja. i onda ja ispadam zadnji oloŠ što mislim da ako neš i zgriješim da sama mogu to rješit sa bogom na neki naČin. a da mi ne trebaju silni svećenici koji zasigurno nisu božanska bića ako ćemo gledat afere o zlostavljanjima diljem oko nas. a kad se poteglo pitanje o umjetnoj oplodnji na njene reakcije koje su bile ala kampanja "stvar ili dar" / tako neš / dobila sam popizditis na neke zatucane reakcije. grrrrr. * sleđ hemer razmišlja o bombi magnum 44 *

...i sad sam pronaŠla još jednu zakorjelu kapljicu ab kulture...

i ne želim više čut o sinu mamine frendice koji ima curu godinu dana i kako je njima lijepo jer su jedan ozbiljan i odgovoran par. boli me penis kojeg ni nemam. onda znate kako me interesira kad osjećam fantomsku bol prema udu kojeg ni nemam. da. ako mi se ikad ikoja veza svede na to da s nekim provodim 24/7. da mu perem majce a da nismo oženjeni. i da mi prigovara ako se ne obučem kako mu paše za van. s tim da ni ne idemo van nego ostanemo vikednom kod moje stare i sa njom gledamo teve. da počnem živjeti sa 19 ko da imam 40:::onda bi oporuČno ostavila upute da me se nekako elektroŠokovima vrati u normalno stanje gledanja na život.
jebem ja ljubav ako to znači da moram ostat bez svog ja. al ni za to opet nemam se volje prepirat sa starom. ja i ona pričamo hrvatski al se i ne kužimo baš:))
aniVejZ:: ovih dana sam hepi ko nju jir jer sam na dragoj nam dalekovidnici vidjela da se u zeGeu pojavio studij za simultano prevođenje...moju davnu želju, zbog koje sam namjeravala u trieste a sad kad je tu u zegeu, bacam se u istražiwačke vode jer navodno država sama financira 1000studenata. vrijedi se potražit neke extRa inFOs:))
u peTak gremo na onaj đramnbejs. očekuje se da će se pojaviti PeŠa. hahah. e e borko. bit će ekipa na okUpu;))

:::Fade, made to fade
Passion's overrated anyway
Say, say my name
I need a little love to ease the pain
I need a little love to ease the pain
It's easy to remember when it came:::




Post je objavljen 02.02.2006. u 00:58 sati.