¤ Stanje uma popravlja stanje duha ;) ¤

21 kolovoz 2014

Daakle, da updateam samu sebe...

Divota! Taj prekid je bio upravo ono što mi je trebalo, ne znam zbog čega sam toliko i oklijevala sa svim tim..ali drago mi je kako sam sve odigrala i kako je ispalo - praktički sam natjerala dečka da on prekine sa mnom, na način da sam se ponašala nešto slično kao u onome filmu "Kako izgubiti frajera u 10 dana"...il tak nekak, nebitno xD. Tek nakon toga sam shvatila koliko me ta veza i naš odnos zarobljavao i sputavao, toliko sam bila zapala u kolotečinu, a nisam ni spoznala da u svemu tome zapravo uopće nisam sretna.
Narednih dana, osjećaj je bio..ma čekaj malo, kakvih dana, mjeseciii.. dakle, osjećaj je bio kao da sam dobila boost u leđa. :D Nešto predobro i riječima neopisivo. Radost je bila na takvome vrhuncu, uživala bih u sitnici kao npr. sjedenje na ljuljački i blejanje u nebo i mjesec, zelenilu trave..maa totalno banalne i predivne "sitnice"...smješak se definitivno nije mogao obrisati sa moga lica, nikako.
Shvatila sam da to nije bila pogreška, i da nije uvijek loše slijediti svoje srce. Pomalo čak kao da sam zaboravila zašto sam si zadala pravilo da je uvijek bolje slijediti mozak nego srce (naravno da je bolje, ali nekada je za sreću potrebno čuti i ovo drugo ;P).. stoga od sada počinjem slijediti i srce, pa di me odvede. Sa podsjetom na onu dobru staru "Ne dozvoli da te strah od poraza spriječi da zaigraš".. I savršeno mi funkcionira za sada. Otjeralo me iz jedne veze koja je bila pa.. sumnjiva..i ono, fala bogu da i je hahahaha, nisam još bila ni spremna za to jer mi je toliko odgovaralo soliranje tak da je to potrajalo jedva ono nekih mjesec dana, ako i toliko hahahahaha. Aaaa, dada :') smiješna je i bila situacija kako sam se uopće i našla u svemu tome.. ali nebitno xD.
Znate ono kada si odredite neka moralna pravila u životu, tipa nikad za nikad ne bih prevarila dečka...to je bilo i moje pravilo.. koje sam prekršila i drago mi je da jesam. S time da nikada nisam smatrala tog dečka kao nekog pravoga dečka haha. No, svejedno.. slijedila sam svoje srce. I odvelo me na pravi put. :D
Sada sam sretnija u ljubavi nego ikada, zaljubljenija nego ikada i jednostavno je predivno. Skoro pa predivno kao i solaža, al to su dvije vrste predivnosti i drago mi je da sam naučila u potpunosti uživati u objemu :D

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.