Radno odijelo sa svojom cijenom usrećuje svaku industriju

28.09.2021.

Dostupnošću radnih odijela osiguravamo radnike i poslodavce svaki dan

Obradom tkanine i drugim kvalitetnim materijalima za izradu izdrživih radnih odijela u raznim uvjetima, osiguravamo živote i poslove naših klijenata, doslovno i figurativno. Cijena radnih odijela u skladu je sa kvalitetama i pogodnostima koje posjedovanje radnog odijela, bilo jednodjelnog, zimskog ili univerzalnog radnog odijela donosi. Higijenski obrađena tkanina te visoki stupanj provjere vjerodostojnosti zaštite na radnom mjestu uz pomoć funkcionalnih radnih odijela održava sigurnost na poslu u najvišem stupnju. Jednodjelno radno odijelo svojom praktičnošću i laganim nanošenjem na sebe, ubrzava proces pripremanja za novi radni dan. Razna radna odijela omogućava razne stupnjeve potrebne zaštite, naša ideja je standardizirati tu zaštitu gdje god je moguće i potrebno kako bi u svakoj industriji, svakom poduzeću i svakom radniku, radnici bilo dostupno biti u svako vrijeme u potpunosti zaštićen bez da ta zaštita utječe na udobnost i komfor tkanine koju nudimo.

Naša radna odijela poznata su po svojoj dugotrajnosti i izdrživosti, te se uzimajući to u obzir, cijena radnih odijela i omjer sigurnosti i potrebne njege za održavanje koje donosi, čini pravednim. Podržavajući male, srednje i velike poslovne objekte, dajemo do znanja da nije potrebno pregršt novaca kako bi ste priuštili za svoje radnike ono najbolje od najvišeg stupnja kvalitete. Radna odijela moraju biti pristupačne cijene kako bi njihovo olakšanje posla bilo dostupno svima i svakome u nadi za što sigurnija radna mjesta čak i onda kada su u pitanju veliki rizici.


Naša radna odijela i njihova cijena su zauvijek dostupna i zapamćena

Iznimno je bitno je da se u našim radnim odijelima svi osjećaju sigurno, lijepo, zapamćeno i samopouzdano. Znamo koliko je to bitno za identitet svakog posla osjećati zajedništvo i plasirati vizualnu upečatljivost. Stoga, radna odijela i njihova pristupačnost, dostupnost i umjereni balans između cijene i kvalitete, stvaraju proizvod - kao što su radna odijela, vrijedan ulaganja. Želimo dokazati kako je jednostavno mariti za sigurnost vaših radnika i radnica onda kada si siguran da postoji mjesto i proizvod vrijedan ulaganja. Ulažemo neizmjerne količine truda i rigoroznih testiranja kako bi naš finalni proizvod - radna odijela u svim svojim oblicima i verzijama, nudila adekvatni i ekstremni stupanj zaštite, higijene i stila. Uzajamno povjerenje ultimativni je cilj dobrog poslovanja i zadovoljnog kupca, našim radnim odijelima, zimskim, ljetnim, jednodijelnim nastojimo i uspijevamo u naumu velike i široke dostupnosti.

Ulaganjem u radna odijela ulažete u svoju i tuđu budućnost, ulažete u prvi korak profesionalnosti na poslu, ulažete u povjerenje koje raste između vas i vaših radnika. Radna odijela simbol su radnika iako su kroz vrijeme evoluirala u sve sigurnija i sigurnija odijela, njihovoj ultimativnoj optimizaciji nije kraj, a naša je dužnost da cijelo vrijeme napredujemo u načinu kako se odnosimo prema izradi radnih odijela i što možemo učiniti kako bi ta radna odijela što uspješnija bivajući korak uz korak dvadeset prvom stoljeću.
Visoki stupanj njege i brige postoji kako bi vaši i naši životi bili što uspješniji i lagodniji, te kako bi ta radna odijela u svakoj prilici vama bila što bliža i dostupnija.


Jednodijelno radno odijelo za iznimnu kvalitetu i ekstremnu praktičnost

Jednodijelno radno odijelo u proizvodnji i brizi dolazi u raznim oblicima sa raznim dodacima poput prsluka, jakne i sl. dodatne zaštitne odjeće kako bi jednodijelno radno odijelo u svakoj mogućoj prilici moglo biti prilagodljivo različitim radnim, vremenskim i ne kontroliranim uvjetima. Jednodijelno radno odijelo komad je odjeće s kojim se najviše poistovjećuje radnik, njegova profesionalnost i vizualni identitet radničke klase. Jednodijelno radno odijelo postalo je upečatljivo modnim kućama i brendovima koji se ne bave izradom jednodijelnih radnih odijela, već su prilagodili jednodjelna radna odijela za van-radnu upotrebu.

S tom činjenicom na umu, naša proizvodnja jednodjelnih radnih odijela uvijek uzima u obzir vizualnu reprezentaciju radnog mjesta i samog radnika, mogućnost nošenja takvih jednodijelnih radnih odijela koordinirana je sa stilom, tako da i onda kada se ne stigne radnik kući presvući, moguće je koristiti naša jednodjelna radna odijela i izvan radnog vremena te u svakom trenutku neizmjeran ulog zaštite i brige prema tkanini.
Osim povoljnosti, lijepog dizajna, kvalitete i dugotrajnosti, jednodijelno radno odijelo uljepšava sigurniji i pouzdaniji odnos između zaposlenika i poslodavca. Jednodijelno radno odijelo uzajamno je dobro i efikasno rješenje za posao prirode visokog intenziteta.


zimsko radno odijelo za zaštitu na radu i od hladnoće


Zaštita od zime nije samo da utječe na očuvanje zdravlja u ekstremnim ili manje ekstremnim radnim uvjetima. Zimsko radno odijelo mora biti dio garderobe svakog radnika kako bi dulji rad na vanjskoj temperaturi bio moguć bez da narušava zdravlje i sigurnost. Radno odijelo za zimsko razdoblje od iznimne je važnosti za održavanje željene tjelesne temperature i tjelesne zaštite. Održavanje radnog odijela mora postojati kako bi njegova funkcionalnost uvijek bila u najboljem obliku. Svojom lakom održivošću i praktičnim materijalima njega je optimalna, brza i potrebna kako bi se sigurnost u svakom uvjetu mogla pospješiti.

Može li refurbished računalo biti pouzdaniji izbor od novog?

22.09.2021.

Refurbished računalo: prednosti kupnje obnovljenih računala

Postoje mnoge prednosti odabira refurbished računala umjesto novih. Najočitiji je, naravno, novac – kupnjom refurbished računala značajno ćete uštedjeti nego ako kupujete novo po redovnoj maloprodajnoj cijeni. Osim financijske, obnovljena računala imaju i brojne druge pozitivne strane. Za početak, tu je ona ekološka: refurbished računala doprinos su zaštiti okoliša u doba koje zahtjeva da se čovječanstvo odvikne od bjesomučnog trošenja sve manje dostupnih resursa i okrene reciklaži onoga s čime već raspolaže. Odabirom obnovljenog računala bez sumnje se smanjuje količina i dalje funkcionalnih uređaja koji bi inače završili i istrunuli na nekom otpadu.

S druge strane, iako zvuči kontradiktorno, refurbished računala često se pokazuju mnogo pouzdanijima i manje sklona kvarovima od potpuno novih koja su tek pristigla iz dućana. Prije nego što to pobliže rastumačimo, valjalo bi krenuti od objašnjenja što je uopće refurbished računalo.

Ne gubimo se u prijevodu: „refurbished računala“ su obnovljena računala

Poput mnogih drugih pojmova, naziv „refurbished računalo“ ustalio se u našem svakodnevnom jeziku i kao takav se redovito koristi na domaćem tržištu računalne opreme. Možda će se uskoro umjesto refurbished računala sve više govoriti (i pisati) o „obnovljenim računalima“, no zasad se još uvijek zadržavamo na angliziranoj verziji.


Dakle, refurbished računalo je u najvećem broju slučajeva uređaj koji je ili korišten, ili je vraćen u trgovinu kao neispravan. Iako se za tržište ne može tvrditi da je ekološki osviješteno, ono u svakom slučaju funkcionira na ostvarivanju zarade, a time i na smanjenju škartirane robe i njezinom ponovnom vraćanju u prodaju. Stoga, refundirani kompjuteri najčešće ne završavaju u smeću, već prolaze razne dijagnostičke testove, nužne popravke, temeljita čišćenja i ponovna pakiranja, postajući na taj način refurbished računalima – profesionalno obnovljenim računalima koja bi bez ikakvih problema mogla proći kao nova. Laptop ili PC koji nije prošao nijedan od ovih koraka, ne može se zvati refurbished računalom, već je naprosto riječ o korištenom kompjuteru.

Od certifikata do oznake kvalitete: razne vrste obnovljenih računala


Na sceni refurbished računala pritom postoje različite klasifikacije koje upućuju na načine na koje su računala obnovljena. Gotovo svi proizvođači računala osim novih u ponudi imaju i refurbished računala, koja sami obnavljaju, testiraju i prodaju uz jamstvo da uređaj radi besprijekorno i da uglavnom ima možebitna manja vizualna oštećenja. Takvo Manufacturer Certified Refurbished računalo možda neće biti u izvornom pakiranju, ali dolazi sa svom originalnom opremom i uz jamstvo proizvođača. Na stepenici niže nalazimo Certified Refurbished računalo, koje je popravljeno, testirano i ovjereno od strane ovlaštenog prodavača računalne opreme, i najčešće na tržište dolazi pod istim uvjetima kao i računala obnovljena od strane proizvođača.


Konačno, refurbished računala koja na identičan način u opticaj stavljaju treće strane, nose oznaku Refurbished računalo. Trgovine koje se bave maloprodajom takvih uređaja, u ponudi najčešće imaju refurbished računala koja dolaze u različitim stanjima, što se povratno odražava i na njihovu cijenu. Primjerice, online trgovina OutletClick.com nudi refurbished računala koja su, ovisno o stupnju vidljivih površinskih oštećenja, podijeljena u nekoliko razreda unutar razrađenog sustava ocijenjivanja. Primjerice, A+ refurbished računalo izgledom nalikuje novom uređaju, uz minimalne kozmetičke greške, dok se na drugoj strani spektra – ispod A i A- refurbished računala – nalazi refurbished računalo B kvalitete, s oštećenjima poput napuknutog kućišta ili ogrebotina na zaslonu koje pritom ne smetaju pri upotrebi.

Iako riječ „oštećenje“ može izazvati negativan dojam, valja podsjetiti da je refurbished računalo već korišteno, ali obnovljeno računalo koje svoj Refurbished status zarađuje samo ako je potpuno funkcionalno i radi kao novo. Ukoliko vam vanjski izgled ne igra presudnu ulogu, a želite uštedjeti nešto novca, doista nema razloga da refurbished računalu ne date priliku.

Refurbished računalo je testiran uređaj koji „radi kao urica“


Vratimo se početku ovog teksta i pojašnjenju sablažnjive izjave da refurbished računalo može biti puno pouzdanije i često ispravnije od potpuno novog uređaja.

Kada je riječ o proizvodnji elektroničkih uređaja, većina proizvođača jednostavno nema vremena i kapaciteta pomno testirati sve što proizvede, pa se ručno ispituju samo nasumično odabrani modeli. Bez obzira na kvalitetu proizvođača, mali dio uređaja će uvijek imati neki problem, bilo da je riječ o neispravnoj komponenti, grešci prilikom sastavljanja, oštećenju pri prijevozu ili gotovo neprimjetnoj ogrebotini. Većina refurbished računala su novi uređaji koji su vraćeni upravo zato jer su kupci primijetili neki problem, a proizvođač ili neka treća strana koja se profesionalno time bavi prepoznali su kvar, obavili potrebne popravke i pomno testirali proizvod. Kada kupujete refurbished računalo, problem je već riješen, pri čemu možete biti sigurni da su i drugi mogući kvarovi već prepoznati i uklonjeni prilikom temeljitih provjera. S druge strane, refurbished računalo je jednostavno proizvod koji je vraćen jer je kupac promijenio mišljenje ili nije bio zadovoljan kupljenim. Takva refurbished računala ni ne prolaze kroz nikakve popravke, već praktički dobivate potpuno novi proizvod.

Stoga, uz kupnju obnovoljenih računala ne samo da štedite novac, već uz garanciju dobivate potpuno funkcionalne uređaje koje možete početi bezbrižno koristiti odmah nakon uključivanja.

Prodaja radnih kombinezona kojima su zadovoljni radnici i poslodavci

23.08.2021.

Lindström radna odjeća kombinezoni najbolji je odabir za vaše poslovanje

Lindström je jedna od vodećih europskih firmi za prodaju radnih kombinezona certificiranih u skladu s aktualnim standardima struke. Radna odjeća kombinezoni dizajnirana je kako bi udovoljila različitoj profesionalnoj upotrebi te svojim funkcionalnošću i izgledom ispunjava sve zahtjeve radnika i poslodavca. Funkcionalnost radne odjeće kombinezona postiže se obraćanjem pažnje na detalje. Unutarnji i vanjski detalji naše radne odjeće služe svrsi, a ne samo estetskom dojmu. Znanje koje nam služi za dizajniranje funkcionalne odjeće kao rezultat daje udobnu radnu odjeću kombinezone u kojima se lako kretati i raditi. Prodaja radnih kombinezona odvija se uz poštivanje zahtjeva poslodavca i brigu o udobnosti i sigurnosti radnika.

Radna odjeća kombinezoni personalizirana prema vašim potrebama

Lindström radna odjeća kombinezoni praktična je i prikladna te se lako može kombinirati s ostalim radnim košuljama, hlačama, tunikama, jaknama koje s ponosom proizvodimo. Radna odjeća kombinezoni izdržljiva je, ima svoju zaštitnu funkciju te ispunjava potrebe raznih poslovanja. Prodaja radnih kombinezona odvija se brzo, a narudžba može biti personalizirana kako bi odrazila viziju vašeg poslovanja. Ponekad je potrebno samo promijeniti gumb, izmijeniti kroj ili otisnuti logo na vašoj novoj radnoj odjeći, a ponekad ćemo zajedno s vama dizajnirati vašu jedinstvenu liniju radne odjeće.


Visoki standardi za pouzdanu i brzu prodaju radnih kombinezona

Prodaja radnih kombinezona proces je koji traje od tri do šest tjedana, ovisno o vašim zahtjevima i potrebnim personaliziranim preinakama radne odjeće. Svejedno je kupujete li za jednog radnika ili za stotine, radna odjeća kombinezoni biti će im maksimalno prilagođena, uz mogućnost prethodnog probavanja. Naša je misija prodaja radnih kombinezona za otežavajuće radne uvijete kao i prodaja radnih odijela za zaštitu od visokih i niskih temperatura. Sva naša radna odjeća certificirana je i odgovara potrebnim standardima kvalitete rada kako bi što bolje poslužila svrsi i zaštitila radnika. Poznati smo po prodaji radnih odijela i odjeće visoke vidljivosti te prodaji radnih odijela koja štite od električnog luka i pogodna su za električare.

Prodaja radnih odijela za zavarivače također je dio naše ponude kojom osiguravamo da rad u blizini topline i plamena bude sigurniji. Prodaja radnih kombinezona za lake i teške industrije kao i za izvođenje radova održavanja sastavni je dio našeg poslovanja. Kako biste se uvjerili u kvalitetu naše ponude s povjerenjem provjerite našu prodaju radnih odijela za djelatnike u prehrambenoj i trgovačkoj industriji te prodaju radnih odijela za uslužno osoblje, djelatnike u ugostiteljstvu, a posebno i za bolničko osoblje.

Medicinska odjeća i obuća mora biti najbolje kvalitete.

26.07.2021.

Zašto je važna medicinska odjeća i obuća?

Za obavljanje mnogih poslova potrebna je zaštitna odjeća. Radna odjeća ovisi o poslu koji obavljamo. Medicinska odjeća višestruko je važna. Namijenjena je medicinskim djelatnicima koji skrbe o najosjetljivijoj populaciji, a to su bolesnici. Medicinska odjeća i obuća prva je zaštita pacijenata, ali i medicinskih djelatnika od mogućih zaraza ili prijenosa i širenja zaraza. To znači da medicinska odjeća mora biti napravljena od materijala koji neće „hvatati“ i neće zadržavati bakterije, viruse, mikrobe i ostale uzročnike bolesti. Također materijali za medicinsku odjeću i obuću moraju biti velike čvrstoće da zaštite medicinske djelatnike od mogućih povreda jer oni često tijekom rada koriste oštre predmete.

Jednako je važna i funkcionalnost medicinske odjeće i obuće jer je posao koji zdravstveni radnici obavljaju vrlo stresan, a radno vrijeme nerijetko je drugačije od uobičajenog i zato se oni u svojoj radnoj odjeći i obući moraju osjećati ugodno, udobno i sigurno. Funkcionalnost medicinske odjeće ostvarena je promišljenim dizajnom koji ne sputava kretanje i pokrete karakteristične za njegu bolesnika.


Kako zadovoljiti sva potrebna svojstva medicinske odjeće i obuće?

Lindstrom je jedna od vodećih europskih tvrtki za iznajmljivanje radne odjeće koja posluje već 170 godina u 24 zemlje svijeta. Brojni zadovoljni klijenti s kojima ostvarujemo višegodišnju suradnju jamci su naše kvalitete. Posebnu pozornost Lindsrom poklanja medicinskoj odjeći i obući zato što znamo da o njoj ovisi zdravlje ne samo onih koji je nose, nego i pacijenata s kojima rade. Medicinska odjeća koju Lindstrom iznajmljuje ispunjava sve standarde zaštite jer se poštuju svi propisi kod njezine izrade i održavanja kao što je EU standard EN-SFS-14065 koji jamči potrebnu razinu higijene tijekom održavanja medicinske odjeće i obuće. Za održavanje čistoće i dezinfekciju medicinske odjeće koriste se posebni strojevi na kojima se prati temperatura pranja, pH vrijednost i doziranje kemikalija i na kraju redovito se provode bakterijski testovi.
I to je odgovor s početka. Rješenje je iznajmljivanje medicinske odjeće u Lindstromu.

O medicinskoj odjeći i obući koju vam iznajmimo brinemo do kraja. Zdravstvene ustanove s kojima surađujemo znaju da će uvijek imati dostatno radne odjeće koja će biti higijenski čista, dezinficirana, funkcionalna i sigurna.
Budući da nam je važno da su naši klijenti zadovoljni, pratimo sve inovacije na području tekstilne industrije, kemijska poboljšanja dezinfekcijskih sredstava i deterdženata. Ako ste zadovoljni našom medicinskom odjećom i obućom, mi smo zadovoljni što je nosite jer znamo da ste u njoj zaštićeni, sigurni, da se osjećate udobno i ugodno.

Što o vama govore tekstilni otirači ispred vrata vaše tvrtke?

01.07.2021.

Tekstilni otirači: funkcionalne površine za prekrivanje podova

Slično kao i privatna kućanstva koja drže do urednosti i funkcionalnosti, javne ili komercijalne zgrade i prostorije u kojima prolazi i boravi velik broj ljudi često su opremljene tekstilnim otiračima čija je zadaća višestruka. Trgovine koje se bave prodajom otirača svoj kruh između ostalog zarađuju na činjenici da je nečistoća nepoželjan element svakog unutarnjeg prostora, dok su tekstilni otirači na ulazima i hodnicima jedan od glavnih načina sprječavanja njezinog unošenja i raznošenja.


S druge strane, dužnost je vlasnika i upravitelja takvih prostora da osiguraju odgovarajuću prohodnost i brinu o sigurnosti posjetitelja, pri čemu tekstilni otirači s gumenom podlogom najbolji način u prevenciji sklizanja, padova i mogućih ozljeda u trenucima kada su podovi i obuća mokri od kiše.

Otirači se prodaju i kao dekoracija vanjskih i unutarnjih dijelova zgrada

Pored navedenog, tekstilni otirači su bez sumnje važna stavka pri svakom uređenju interijera. Specijalizirane tvrtke prodaju otirače u raznim bojama i uzorcima koji se mogu uklopiti u svaki prostor i udahnuti mu profesionalnost i stil.

Time tekstilni otirači postaju ključnim vizualnim čimbenikom koji utječe na dojam posjetitelja o prostoru u kojem se nalazi. Bez obzira koliko je ljudi njima hodalo, otirači bi stoga uvijek trebali izgledati izvrsno. Ipak, nakon prodaje otirača, to više nije briga trgovca, već postaje isključivo teret i dodatni trošak vlasnika kojemu je prljavi ili istrošeni otirač često zadnja stvar o kojoj želi razmišljati.

Otirači ispred vrata: prva zaštita od prljavštine za snažan prvi dojam

Ukoliko ste u potrazi za tekstilnim otiračima kojima biste opremili prostorije vaše tvrtke, ili vas zanimaju novi otirači ispred vrata koja vode u vaše poslovne prostore, idealno rješenje mogli biste pronaći u ponudi kompanije Lindström. Umjesto standardnog modela prodaje otirača, ova tvrtka se bavi njihovim najmom, čime ujedno preuzima odgovornost da svi gumeni ili tekstilni otirači budu uvijek na svome mjestu, čisti, održavani i u besprijekornom stanju.


Najam umjesto prodaje otirača pritom ne znači da vi kao naručitelj ne možete birati njihov izgled. Upravo suprotno, ulazni otirači ispred vrata ogledalo su vašeg poslovanja i stoga bi trebali biti izrađeni po mjeri i u skladu s vizualnim identitetom vaše tvrtke. Pored bogate kolekcije standardnih otirača, od Lindströma možete naručiti i potpuno personalizirane otirače, smještene ispred vrata ili unutar vaših poslovnih prostora. Osim kao prva linija obrane od nečistoće, otirači ispred ulaznih vrata stoga mogu biti i izvrstan način za stvaranje najboljeg prvog dojma kod vaših posjetitelja i klijenata.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.