Medicinska odjeća i obuća mora biti najbolje kvalitete.

26.07.2021.

Zašto je važna medicinska odjeća i obuća?

Za obavljanje mnogih poslova potrebna je zaštitna odjeća. Radna odjeća ovisi o poslu koji obavljamo. Medicinska odjeća višestruko je važna. Namijenjena je medicinskim djelatnicima koji skrbe o najosjetljivijoj populaciji, a to su bolesnici. Medicinska odjeća i obuća prva je zaštita pacijenata, ali i medicinskih djelatnika od mogućih zaraza ili prijenosa i širenja zaraza. To znači da medicinska odjeća mora biti napravljena od materijala koji neće „hvatati“ i neće zadržavati bakterije, viruse, mikrobe i ostale uzročnike bolesti. Također materijali za medicinsku odjeću i obuću moraju biti velike čvrstoće da zaštite medicinske djelatnike od mogućih povreda jer oni često tijekom rada koriste oštre predmete.

Jednako je važna i funkcionalnost medicinske odjeće i obuće jer je posao koji zdravstveni radnici obavljaju vrlo stresan, a radno vrijeme nerijetko je drugačije od uobičajenog i zato se oni u svojoj radnoj odjeći i obući moraju osjećati ugodno, udobno i sigurno. Funkcionalnost medicinske odjeće ostvarena je promišljenim dizajnom koji ne sputava kretanje i pokrete karakteristične za njegu bolesnika.


Kako zadovoljiti sva potrebna svojstva medicinske odjeće i obuće?

Lindstrom je jedna od vodećih europskih tvrtki za iznajmljivanje radne odjeće koja posluje već 170 godina u 24 zemlje svijeta. Brojni zadovoljni klijenti s kojima ostvarujemo višegodišnju suradnju jamci su naše kvalitete. Posebnu pozornost Lindsrom poklanja medicinskoj odjeći i obući zato što znamo da o njoj ovisi zdravlje ne samo onih koji je nose, nego i pacijenata s kojima rade. Medicinska odjeća koju Lindstrom iznajmljuje ispunjava sve standarde zaštite jer se poštuju svi propisi kod njezine izrade i održavanja kao što je EU standard EN-SFS-14065 koji jamči potrebnu razinu higijene tijekom održavanja medicinske odjeće i obuće. Za održavanje čistoće i dezinfekciju medicinske odjeće koriste se posebni strojevi na kojima se prati temperatura pranja, pH vrijednost i doziranje kemikalija i na kraju redovito se provode bakterijski testovi.
I to je odgovor s početka. Rješenje je iznajmljivanje medicinske odjeće u Lindstromu.

O medicinskoj odjeći i obući koju vam iznajmimo brinemo do kraja. Zdravstvene ustanove s kojima surađujemo znaju da će uvijek imati dostatno radne odjeće koja će biti higijenski čista, dezinficirana, funkcionalna i sigurna.
Budući da nam je važno da su naši klijenti zadovoljni, pratimo sve inovacije na području tekstilne industrije, kemijska poboljšanja dezinfekcijskih sredstava i deterdženata. Ako ste zadovoljni našom medicinskom odjećom i obućom, mi smo zadovoljni što je nosite jer znamo da ste u njoj zaštićeni, sigurni, da se osjećate udobno i ugodno.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.