subota, 26.07.2008.

Zloba...

Nikada u životu nisam imala posla sa previše zločestim ljudima,ali ova osoba sa kojom radim je nešto najzločestije što sam ja u životu srela.
Naime,neki od vas znaju da sam počela raditi prije nešto manje od dva mjeseca i bila sam presretna što konačno radim.Moje radno mjesto je mjesto spremačice.Nije neka titula,ali je posao.Radim u jednoj velikoj zgradi gdje je puno malih poslovnih prostora i ureda i puno stubišta i hodnika koje održavamo ja i ta zloća od žene.
Od prvog dana joj nisam dobro sjela i od prvog dana se ponaša prema meni kao neka šefica.Naravno moju predhodnicu je zezala do bola,ali mene ne može i sad sam joj ja trn u oku.
Ništa me u svemu tome ne bi smetalo da mi sad neki dan nije rekla da je njoj dosta da čisti za mnom,da umjesto mene ona zaradi pola moje plaće i da jedva čeka šefa da se vrati sa godišnjeg da mu se požali.A ja jedva čekam da iznesem svije argumente koji me ova dva mjeseca smetaju.
Mogu slobodno reći da me maltretira.
Toliko je otišla u krajnost da sve što ja napravim ona ide za mnom i ponovo sve čisti.
Nije u redu jer sebe smatram čistom i vrijednom bar što se tiče čiščenja.
Nadam se da će šef skužiti o čemu se radi,a ako ne ćao đaci,ja sa njom ne želim raditi više ni minute,jer je žena koja voli vrijeđati sve oko sebe,a meni to u životu stvarno ne treba.

- 21:43 - Komentari (9) - Isprintaj - #

četvrtak, 03.07.2008.

Još jedan rođendan...

SRETAN ROĐEN DAN TI,SRETAN ROĐENDAN TI
SRETAN ROĐENDAN PETRA,
SRETAN ROĐENDAN TI.

Neka ti se ostvare sve tvoje želje koje si zamislila i uživaj,jer samo jednom se ima 14 godina.Pusa voli te tvoja mama.

- 22:01 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.