ponedjeljak, 26.05.2008.

Priča o vrtiću...

Se nastavlja.Došao moj debeli danas u vrtić sa potvrdom da je hrv.branitelj ,a žena mu se smješka i veli da su to tražili da bi stavili na zahtjev.
On sav posramljen strpao taj papir u hlače,jer veli da je dobio dojam da bi mu najrađe rekla da si s tim papirom obriše dupe.I tako mi visimo u zraku,kopamo veze,ja još uvijek nisam počela raditi,dijete mi ide u petak na operaciju noge i nikom ništa.
Kad gledam po našem parku starce, cijeli dan sjede doma,a djeca u vrtiću.
I opet sam tužna,ljuta,razočarana u naš sistem protiv kojeg ne mogu apsolutno ništa.

- 18:48 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 24.05.2008.

Nevolje...

Nevolje sa upisom u jaslice.Upisi su bili od 2.do 16.5,a rezultati 21.5.
Sva sretna i ushićena i kaj je najgore uvjerena da je moje dijete upisano požurila sam pogledati rezultate.Gledam ja gledam po listama gdje su primljena djeca i nigdje ime mojeg.Ne vjerujem svojim očima,gdje je!?
NA LISTI ČEKANJA!!Neopisivo uzrujana uđem u tajništvo i zamolim gospođu da mi objasni u čemu je problem,predala sam osnovne papire za upis,u čemu je kvaka.
"Gdje stanujete?Ja joj odgovorim.E,ne spadate u ovaj kvart!"
Da napomenem da sam pri upisu rekla da ju dajem u taj vrtić zbog posla.
"Zašto niste dali molbu na više mjesta?Zato kaj nisam ni znala da se to danas tak radi,jer prije nije bilo pun kufer dotepenaca i moja su djeca upala bez problema!"
Nisam imala pojma da treba dati potvrdu da mi je muž hrvatski branitelj,da mi je jedno dijete bolesno,a naglasila sam da imam troje djece.
I sada ja lijepo u ponedjeljak šaljem mog muža,pa nek on rješava problem.
Najviše me smeta kaj si od rođenja u Zagrebu i nemaš nikakva prava.Dobro je jedan moj prijatelj rekao da od Zagreba nije ostalo ni Z.
aLI KAJ JE TU JE,idemo dalje za traženjem smještaja za dijete.A nisam počela raditi još baš zbog tog problema.Pusa svima!!

- 18:04 - Komentari (8) - Isprintaj - #

utorak, 20.05.2008.

Kako...

Kako se riješiti samokritičnosti?

- 14:34 - Komentari (6) - Isprintaj - #

subota, 10.05.2008.

Krpelji...

Da poludim!!!!
Došlo proljeće i sa njim i ovi mali divljaci kaj pužu po tijelu i traže gdje će se udomaćiti.Jučer sam bila sa malom u parku gdje je užasno malo zelenila i još sam stajala na betonu i kaj mi se nije priljepio!?
Svake godine ih poberem,ali sam ga jučer pri tuširanju otrgnula jer nisam ni znala da ga imam dok me nije zapeklo.I danas mi vrag nije dao mira ,otišla sam dežurnoj doktorici da mi to očisti do kraja jer je mali ostavio svoje nožice.I sad je mene frka da me nije zarazio.Toplomjer mi je stalno pod pazuhom,a nogu stalno provjeravam da mi se ne napravi crveni prsten oko mjesta uboda.Psiha mi radi sto na sat.Da li ste imali i vi bliske susrete sa tom gamadi??

- 14:20 - Komentari (12) - Isprintaj - #

četvrtak, 01.05.2008.

Evo me...

A šta mi je naslov!
U zadnje vrijeme ne pišem,jer mi se počelo svašta događati u mom životu.
Ljudi moji dragi,ja vam već deset godina ne radim.Zašto!?
Zbog srednje kćeri koja se rodila sa problemima motorike dobila sam bolovanje do njene sedme godine,a nakon tih sedam sam ostala trudna i ostala na porodiljskom tri godine.
Da vam iskreno velim živa tlaka.Ne djeca nego ovako dugo biti doma.
No,ja za mjesec dana idem raditi.RADITI!!!
Ne mogu vam opisati koliko sam sretna.Posao mi je blizu,plaća solidna,ali najvažnije je kaj ću se maknuti od doma i razgovarati sa odraslim ljudima.
Sad moram najmanju uvaliti u vrtić,što je problem,jer nemaju mjesta,ali snači ćemo se.
Lančići idu dobro,samo babe bi da ih prodajem badava,a to tako ne ide,dobit ću novi auto što znači da sa tica prelazim na sparka i šta ćeš bolje.
Veselim se poslu i to sam željela podijeliti sa vama,a i da se maknem sa prošlog posta.

- 16:07 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.