život nije savršen

29.09.2005., četvrtak

.....

JOOOOJ!!!!!!!! uvijek izađem prije nego što pošaljem!!!... kako ste mi? ja sam ok osim sto ovaj post pišem već treći put jer svaki put izađem prije vremena!! prvo moram reći da mi je jako drago zbog luluta, ali sam tužna što mi se ne vidi onaj komentar koji sam jučer ostavila!! također mi je žao što mi je tonkica onakva, ali proći će je brzo, znam iz iskustva! malo me straše one kletve s bloga bedbehaviour i uopće mi nisu fora!! e, ti se može šta dogodit ako to pročitaš na glas ( nemojte se smijat, pitam ozbiljno!!).
paola ljubavi, jedva čekam da dođeš do mene i da za mene plavušu pokažeš i da mi pomogneš uredit blog jer ovo je stvarno katastrofa!!!!!!! ajde pozdravljam vas sve, oni koji ste u komi razveselite se, a vi koji niste tako i ostanite!! šaljem vam puno pusa i želim vam dobru zabavu ovaj vikend!!
- 22:30 - Komentari (2) - Isprintaj - #

28.09.2005., srijeda

još jedan običan dan...

hej, evo sada svi u školi i čekaju minute do zvona, a ja doma i čekam ručak! ovih dana nisam bila u školi i doma mi je baš dobro, navečer malo izađem van i super. al sutra moram i ja u školu, mislim vrijeme je, ali mi se tako neda. pozdravljam perota, blog ti je fenomenalan, pogotovo ovaj dan davida, joj... ovih dana mi treba doc paolica da mi malo pomogne uredit blog, jer ovo je stvarno katastrofa. a, paola mi se konačno vratila, više nije u bedu i sad mi je opet ona stara, moja mala paola.
jeste li se ikad osjećali onako, bezveze, kao da ne vrijedite za ništa?? meni je malo slično od toga.(moram pazit šta pišem, da ne napišem nešto krivo pa da me oni moji ne izdave).al dobro, znam da je to meni prolazno jer mene to hvata samo prije onih dana u mjesecu, pa se ne trebam zabrinjavat. joj, moram ic sestra me zove, malo se prehladila, pa riga i onda naravno joj ja trebam pomoc. ajde vidimo se. pusaa
- 12:12 - Komentari (1) - Isprintaj - #

25.09.2005., nedjelja

hello!!!!!!!!!

hello, ovo je moj prvi post i stvarno neznam otkud da počnem!
idem u 1. razred ekonomske skole i iako je prošlo malo od početka škole već sam se skompala s ekipom iz razreda. iako nije to sto sam ocekivala ne mogu se zalit, upala sam u razred s 2 frendice iz osnovne i ekipa je relativno dobra. dečki tako fuj, ali dobo zajebanti su, ne mogu oboje. nastavnici su vec ostavili loš dojam na mene. :-). idem na debatu, ali nisam išla ni jedanput otkad je pocela jer svaki put zaboravi, ali ic cu!!! o dečkima i o ljubavi cemo drugi put jer o tome se da razgovarat.
puno pozdravljam svoju ekipu s trsata, a pogotovo: pajolu, bojchy, nives, luluta, batota, mony, švabota, pušku, marinu, tonku, marinota, franca, brčota, deota, nanu, nany, i sve ostale. svima vam šaljem puno, puno pusica. book!!
- 16:33 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>