Za početak su bile kamenice na ledu
Onda krem juhica od kamenica -božanstvena.
Onda su na red došle pohovane kamenice.
Zapečene sa bešamelom-(nako-nako).
Potom su uslijedile pečene sa gradela koje nisam dostigla slikati, mislim da i znate zašto. Nabrzinu su nestale.
Zadnje su bile kamenice u 6 različitih umaka, kopar, bosiok, crno vino, bijelo vino, motar. I to je bilo bljak nisam mogla jesti. Ma sve te izmišljotine ubiju onaj krasni izvorni okus. Po mome, uz kamenicu ide samo maslinovo ulje, česan, petrusin, limun i basta. Svaka druga kombinacija preuzima izvorni okus. To nisam ni željela slikati.
Zato je poslje toga uslijedio dezert. Malo smo mislili i odlučili se za buzaru od vongola. Onako- za osladiti se. Doduše bilo je i onih koji su jeli pravi dezert -stonsku tortu od makarula.
|