MDNA TOUR NEWS + cijeli show MP3!

U OVOM POSTU ĆU DODAVATI SVE INFORMACIJE VEZANE ZA TURNEJU MDNA!

Madonna i Live Nation Entertainment su proglasili prvim koncert turneje MDNA u Tel Avivu koncertom za mir. Madonna je pozvala nekoliko mirovnih organizacija da prisustvuju večerašnjem spektaklu!

Madonna je danas upoznala osnivače organizacije Peace NGO Forum u Tel Avivu.



Novi video sa probe: Candy Shop + Erotica & Human Nature


Papa Don't Preach & Hung Up


Skinite MP3 cijele probe za MDNA turneju (snimljeno je 29.5.)!
MDNA rehearsal TLV may 29 2012.mp3 FULL SHOW:

http://wtrns.fr/H7wYapTz20tSR5G

http://soundcloud.com/daniella-fialho/mdna-rehearsal-tlv-may-29-2012

Big thanks to zerbion

Pratite dešavanja večerašnjeg koncerta u Tel Avivu i ostale informacije o tom događaju na http://www.facebook.com/madonnablog.hr! Objavit ću veliki post kad završi koncert :)

31.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Kostimi sa turneje MDNA

U sklopu MDNA turneje koja kreće iz Tel Aviva, Madonna će nositi kostime Jean Paul Gaultiera te svoje stilistice Arianne Phillips, ali i kreacije Prade, Miu Miu i Jasona Wua

Madonna na svojoj novoj turneji ne prepušta ništa slučaju pa je čak i izradu kostima posvetila nekim od najpoznatijih svjetskih dizajnera. Plejada kostima uključuje radove Jeana Paula Gaultiera i Jeremyja Scotta, Pradine i cipele Miu Miu te detalje s potpisom Alexandera Wanga.

Dolce & Gabbana napravili su odijela za bend i prateće vokale, a čak je i J Brand osmislio originalne traperice za turneju. U nekim pjesmama ekipa će nastupati u gaćicama i grudnjacima iz Madonnine nove kolekcije Truth or Dare, kao i u cipelama s potpisom pjevačice.

– Koncert je doista pravo putovanje od prvog do zadnjeg čina, a način na koji ona smišlja turneju poput kazališne predstave – opisala je kostimografkinja i stilistica Arianne Phillips koja je zadužena za nadzor nad kostimografijom za Madonnu i prateću ekipu. Gaultierovu kreaciju Maddie će nositi dok pjeva pjesmu Vogue, dok će Like A Virgin otpjevati u donjem rublju Agent Provocateur. Gaultierova kreacija sastoji se od bijele košulje, crne kravate, dugih rukavica i crnih hlača, te korzeta koji jako podsjeća na kreacije koje je dizajner smislio za njezinu turneju 1990., Blond Ambition.

– Igrali smo se idejama odijela i korzeta, no korzet je sada poput kaveza – objasnio je Gaultier.

– Ideja je bila podsjetiti na kultni korzet sa šiljastim grudnjakom koji je Madonna nosila na turneji Blond Ambition, ali u 3D verziji i kožnom izdanju. To je odnos muškarca i žene, klasika Madonne i Jean Paul Gaultiera u novoj verziji 2012. – dodao je dizajner.

– Obožavam Madonnu. To je jedina žena koju sam zaprosio. Odbila me, naravno. No kad me pitala hoću li kreirati kostime za turneju, odmah sam pristao – kaže Gaultier.

Prada je osmislila cipele s visokom potpeticom za muške modele u izvedi pjesme Vogue. – Ova turneja veća je od ičega što je prije radila. Predviđene su mnoge promjene kostima i izmjena oko 700 pari cipela. Madonna će se presvući sedam ili osam puta, a plesači deset do petnaest – otkrila je Arianne Phillips te dodala da će se Madonni na stageu pridružiti i djeca Lourdes i Rocco. Jedina je osoba koja nedostaje na popisu dizajner Givenchyja Riccardo Tisci koji je potpisao outfite za Madonnin nevjerojatan nastup na ovogodišnjem SuperBowlu, no on je svoju odsutnost objasnio nagomilanim obvezama.

Izvor: Večernji List

Transgression


Prophecy

Masculine/Feminine

Redemption

31.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

MDNA TOUR NEWS

Knjigu turneje MDNA je dizajnirao kreativni direktor Giovanni Bianco, koristio je slike od sjajnog modnog dvojca Mert & Marcus. U tour booku se nalaze nove slike iz raznih editorijala, sa snimanja "Girl Gone Wild", iz photoshoota za MDNA Tour poster i MDNA album omot.

Jedna slika će posebno privući pozornost fanova, a radi se o crno-bijeloj slici gdje Madonna nosi crnu kožnu kapu. Podsjeća na poznatu fotografiju za singl cover "Jusitfy My Love" od Patricka Demarcheliera, ali ova je više ženstvenija i nježnija.

Slike sa naslovne i zadnje strana knjige su također neobjavljene slike iz ere MDNA.




Madonna večeras održava generalnu probu za sutrašnje otvorenje turneje MDNA u Tel Avivu! Večeras u publici je prate prijatelji i obitelj.

U ovom postu ću objavljivati vijesti/slike sa večerašnje velike probe! Pratite blog!





31.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Videa sa proba + slike

Pogledajte videa sa proba za otvorenje showa 31.6. u Tel Avivu!

GIVE ME ALL YOUR LUVIN


GANG BANG


EXPRESS YOURSELF + BORN THIS WAY + SHE'S NOT ME


OPEN YOUR HEART


BEST FRIEND


MASTERPIECE


HUMAN NATURE


I'M ADDICTED


VOGUE


CELEBRATION










31.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

SET LISTA TURNEJE

U nastavku je točna set lista turneje MDNA!

Madonna će na MDNA turneji izvesti 9 novih pjesama sa istoimenog albuma, a prisjetit ćemo se i starih hitova poput "Like A Virgin" i "Papa Don't Preach". Zanimljiva činjenica je da nakon 11 godina nastupanja u četiri svjetske turneje neće izvoditi svoj broj jedan hit "Music"!

MDNA = Girl Gone Wild, Gang Bang, I Don't Give A, Best Friend, Give Me All Your Luvin', Turn Up The Radio, Masterpiece, I'm Addicted, I'm A Sinner
Celebration = Revolver, Celebration
True Blue = Papa Don't Preach, Open Your Heart
Confessions On A Dance Floor = Hung Up
Like A Prayer = Express Yourself, Like A Prayer
The Immaculate Collection = Justify My Love
I'm Breathless = Vogue
Hard Candy = Candy Shop
Bedtime Stories = Human Nature
Like A Virgin = Like A Virgin
American Life = Nobody Knows Me

Kratke verzije/ubačeni dijelovi
Erotica = Erotica
Music = Cyber-Raga* (bonus pjesma/b-side)

1. TRANSGRESSION

OTVORENJE
Koncert počinje sa zvukom zvona, a zatim se čuju religiozni stihovi koje pjeva trio Kalakan. Ima jako zanimljiv zvuk. U video pozadini se prikazuje kadionica sa svjetlom unutra.

GIRL GONE WILD
Počinje sa ponavljanjem "Oh my God" i napjevima grupe Kalakan. Nakon toga slijedi uvodni dio pjesme, zvukovi razbijanja čaša i Madonna se pojavljuje! Ova verzija je slična albumskoj, ali sada ima novi instrumentalni dio, tekst pjesme "Material Girl" i melodiju "Give It To Me"!

REVOLVER
Počinje sa zvukovima pucnja i slična je verziji sa albuma. U video pozadini se pojavljuje reper Lil Wayne.

GANG BANG
Ovaj performans ima scenografiju u motelskoj sobi. Na početku se čuju policijske sirene, a pozadina je puna slika krvi.
Pjevanje uživo i živi instrumenti i posebno gitarski solo Monte Pittmana daju potpuno novu dimenziju!

PAPA DON'T PREACH
Skraćena verzija sa istaknutijim instrumentima.

HUNG UP
Potpuno nova verzija, opisana je da ima zlobni stil! Sample od ABBE se jedino čuje u jednom kratkom dijelu, a cijeli glas je preobrađen vokoderskim efektima! Za ovu verziju je korišten uvodni dio pjesme "Girl Gone Wild" i "oh my God" se ponavlja nekoliko puta.

I DON'T GIVE A
Madonna na gitari. Riječi na početku pjesme će pjevati bend Kalakan, a Nicki Minaj se pojavljuje na ekranu gdje nosi dugu plavu periku.

BEST FRIEND - UVODNI VIDEO
Obrađena verzija i uključuje sample Madonnine pjesme "Heartbeat". Video je jako mračan - scene groblja i sanduka, a završava sa spomenikom gdje je uklesano veliko slovo M.

2. PROPHECY

EXPRESS YOURSELF
Ovaj klasik uključuje kratki dio grupnog marširanja. Video na ekranima je jako pozitivan, pun boja i sadrži slike starog stila stripova inspiriranog od umjetnika J. Howarda Millera i Roya Lichtensteina. Kad Madonna pjeva "What happens when you’re not in bed", na ekranima će se pojaviti slike muškaraca kako se ljube. U pjesmi su ubačeni stihovi "Born This Way" od Lady Gage, nakon čega Madonna pjeva stih iz "She's Not Me"!

GIVE ME ALL YOUR LUVIN'
Korišten je remix Just Blaze, a plesači bubnjari lebde u zraku.

TURN UP THE RADIO
Počinje sa verzijom Music Inferno sa Confessions turneje. U intru su ubačeni dijelovi pjesama "Holiday", "Intro The Groove", "Lucky Star", "4 Minutes" i mnogi drugi hitovi. Zatim slijedi početak remixa Leo Zero Remix prije no što počne albumska verzija. Madonna je na gitari.

OPEN YOUR HEART / SAGARRA JO
Madonna će predstaviti bend Kalakan i objasnit će publici kako su se upoznali u Baskiji. "Open Your Heart" ne zvuči nikako poput orginala i ova nova verzija je sjajna! Video na ekranima je pun scena baskijske kulture. Nakon "Open Your Heart", Madonna i Kalakan će zapjevati Sagarro Jo.

MASTERPIECE
Madonna zvuči odlično! Na kraju pjesme je prati trio Kalakan.

JUSTIFY MY LOVE - VIDEO POZADINA
Justify My Love objašnjava da se Dita vratila! U videu Madonnu proganjaju karnevalski luđaci s različitim maskama, a Madonna se skriva u sobi i uživa u svojim seksi fantazijama. Video je sličan reklami "Truth Or Dare by Madonna" i jako je seksi! Video je metafora za sve one koji iskorištavaju i osuđuju Madonnu. Madonna se zaključava u sobu jer želi pobjeći od toga i uživa u svojim fantazijama!

3. MASCULINE/FEMININE

VOGUE
Madonna nosi kreaciju Jean Paul Gaultiera - bijelu košulju, crnu kravatu, crne hlače, duge crne rukavice, korzet sa novim izgledom šiljatog grudnjaka. Verzija je slična onoj sa Super Bowla, ali ovog puta je cijela i Madonna pjeva uživo! Video pozadina je gotovo ista kao na Super Bowlu, a dodane su slike holivudskih zvijezda poput Marlene Dietrich, Grace Kelly i drugih.

CANDY SHOP/EROTICA
Madonna skida korzet i ostaje u bijeloj majici. Madonna će tijekom koreografije zaplesati i sa dečkom Brahimom Zaibatom. Ovaj novi "Candy Shop" ima stihove "Erotice". Kad Madonna pjeva "Erotic Erotic put your hands all over my Body", Brahim Zaibit će zapravo to i raditi!

HUMAN NATURE
Jako je slična albumskoj verziji. Madonna ulazi u kutiju, dok je plesači nježno dodirivaju.

LIKE A VIRGIN
Za ovu pjesmu je začuđujuće uspješno iskorištena skladba Abela Korzeniowskog sa soundtracka W.e., "Evgeni's Waltz". Madonna je pjeva u grudnjaku i izgleda ranjivo. Ova verzija se neće svidjeti svima. Na kraju Madonna dolazi do pijaniste, sjeda kraj njega i nestaje sa pozornice.

NOBODY KNOWS ME - VIDEO POZADINA
Uvodni video Nobody Knows Me se bavi o zlostavljanju u školama, netoleranciji, rasizmu, fašizmu, nepravdi i mnogim drugim temama. Centrirani video prikazuje Madonnu do struka. Ima dugu valovitu kosu, nosi crne kožne rukavice, crni grudnjak i crni remen. Upotrijebili su blagi make up kako bi bolje naglasili specijalne efekte u videu. U početku pjesme kad ide stih "I've had so many lives, since I was a child" se prikazuju Madonnine stare slike poput kolaža. Kraj prvog dijela pjesme "How many times I've died" se odnosi na to koliko su mediji pokušali zakopati Madonninu karijeru. Madonna u videu oponaša mnoge poznate ljude, koji su na pozivitan ili negativan način utjecali/utječu na svijet: Trayvon Martin, Marine le Pen, Sarah Palin, Papa, Hitler i drugi. Lijevi i desni ekran će pokazati slike o svakoj stvari koju Madonna spominje u pjesmi. "Nobody Knows Me" će se osvrnuti i na zlostavljanje u školama, a prisutni će na ekranima vidjeti i slike tinejdžera koji su počinili samoubojstvo. Jedan od njih je i Brandon Bitner. Posljednji segment video pozadine je veoma pozivitan, uključivat će slike poljubaca između parova različitih rasa, gej i hetero parova, čak i pojedine slike starijih osoba i roditelja s djecom.

4. REDEMPTION

I'M ADDICTED
Zvuči kao verzija sa albuma s dodatnim zvukovima da se dobije pravi koncertni doživljaj! Madonna nosi verižnjaču i blistavu odoru s MDNA na leđima. Performans je opisan kao stapanje futurističnog stripa sa filmom Logan's Run. Također pleše bosa i koregrafija je prilično futuristična i liči kao izvedba nekog kulta.

I'M A SINNER/CYBER-RAGA
Madonna je na gitari i pjesma je u stilu 70ih. Plesači nose kostime u bojama, dok im Madonna daje ogrlicu sa cvijetom. Nakon "I'm A Sinner", Madonna povlači gitaru na leđa i izvodi "Cyber-Raga" sa triom Kalakan.

LIKE A PRAYER
Madonna skida verižnjaču i svi joj se pridružuju na pozornici, nose crne ogrtače ukrašeni sa velikim bijelom križevima. Madonna na kraju pjesme dolazi na kraj cat walka i vraća se na glavni dio pozornice.

CELEBRATION
Madonna skida donji sjajni dio odore da otkrije crne uske hlače, ali ne mijenja gornji dio kostima koji je sličan onom u spotu "Girl Gone Wild". Performans je energetičan i veseo! Madonna skače sa jednog na drugog plesača na kraju cat walka. U ulozi DJ-a stavlja slušalice, okreće ploče i pravi mix! Video pozadina uključuje mnoge kocke u bojama, a cijela ekipa sa pozornice nestaje u jednoj ogromnoj kocki!








30.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Georgia May Jagger je novo zaštitno lice MG

GEORGIA MAY JAGGER preuzela je titulu zaštitnog lica Madonnine modne linije "Material Girl" od reality zvijezde Kelly Osbourne.

Madonna je "Material Girl" pokrenula s kćerkom Lourdes i linija je pretežno orijentirana na tinejdžersku populaciju, a nakon što je bila zaštitno lice za brendove Hudson Jeans i Rimmel, majka i kći smatrale su Georgiu May pravim izborom.

20-godišnja kći Micka Jaggera i Jerry Hall pojavila se na naslovnicama brojnih svjetskih modnih časopisa, a nedavno je nosila i reviju za Chanel.

Izvor: Index

23.05.2012. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Informacije o turneji

Procurila je slika gdje možete bolje vidjeti Madonninu pozornicu za turneju MDNA!


Madonna.com je upravo objavila vijest o još jednom koncertu u Mexico Cityu! Drugi koncert će biti održan 25. studenog. Za prvi koncert u Meksiku je pušteno u prodaju 52,000 ulaznica, a oko 2,000 je još uvijek dostupno, što znači da se oko 100 ulaznica prodavalo dnevno.

Za Madonnin koncert u Kijevu je ostalo u prodaji oko 8,000 ulaznica, očekuje se da će 50 do 60,000 fanova prisustvovati ovom događaju. Što se tiče koncerata u Rusiji, za nastup u Saint Petersburgu je još uvijek dostupno oko 3,000 ulaznica, dok je za moskovski koncert ostalo oko 600. Saint Petersburgu će okupiti oko 17 do 20,000 fanova, a Moskva oko 25,000.


Otkriveno je još detalja za Madonninu uvodnu video pozadinu "Nobody Knows Me"!

Web portal Lewiston Sentinel je objavio cijelu priču o Madonninom saznanju i korištenju slike dječaka Brandona Bitnera i drugih žrtava zlostavljanja za svoj show. Madonnina pjesma "Nobody Knows Me" će imati video pozadinu raznih slika dok će kraljica popa izgovarati riječi. Pored tih slika će se naći i fotografije tinejdžera koji su oduzeli sebi život zbog zlostavljanja u školi.

Za "Nobody Knows Me" će biti korištena njegova poznata slika sa datumom smrti.

Njegova majka Tammy Simpson i rođakinja Katie Goodling aktivno šire riječ o ovome i sudjeluju u raznim kampanjama protiv zlostavljanja u školama. Madonna je ovaj slučaj pobliže upoznala preko jednog švedskog koreografa.

Ronnit Hasson, predstavnik produkcijske kuće je podijelo namjere cijelog tima sa Bitnerovom rođakinjom Katie Goodling preko emaila gdje je naveo: "Pjesma je kritički odgovor na pritisak društva koji određuje kako se ponašati i živjeti na određen način. Jedna sekvenca videa se odnosi na poznate slučajeve tinejdžerskih samoubojstava zbog nasilja i neprihvaćanja u društvu. Ideja tog dijela videa je prikazati sedam portreta od dvije do tri sekunde, uz znak RIP pored njihovih imena i voljeli bi uključiti Brandonovu sliku ako imamo vaše dopuštenje."

23.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Recenzija albuma MDNA

Obožavatelj Mario je poslao svoju recenziju albuma "MDNA". Tvrdi da je "MDNA" okupio odlične producente, ali je i solidan album gdje u cijeloj priči nedostaje prave Madonne! Komentirao je i Madonnin rad na posljednjim albumima.


Ne treba previše isticati Madonnin utjecaj kako na glazbenu industriju, tako i na društvo općenito. Većina njezinih radova su izazivali i izazivaju wow-efekt te pomicali tada nezamislive granice, a posebno za mene najvažnije razdoblje njezine karijere, od singla Justify My Love, Sex book, i Erotica albuma, sa čime će se mnogi složiti. To je razdoblje koje je zaslužno za reakcije pri spomenu imena Madonna, gotovo strahopoštovanje, jer malo tko bi se zbog onoga u što čvrsto vjeruje usudio u takvom vremenu izdati takva djela. I zato Madonnu volimo, i uvijek ćemo ju voljeti. Raditi i živjeti ono u sto čvrsto vjeruješ, i čvrsto stajati iza toga bez obzira na posljedice.

Međutim, zadnjih nekoliko godina ta Madonna više ne postoji u glazbenim vodama. MDNA je u redu album, u svakom slučaju mnogo bolji od katastrofe zvane Hard Candy. Što joj tada bi da izabere suradnju s producentima ghetto glazbe poput Timbalanda? Vjerojatno činjenica da su bili aktualni pa je mislila kako će joj skrpati uspješan album.

Producenti izabrani za MDNA su odlični i solidno su odradili svoj posao. I to je MDNA. Solidno odrađeni posao odličnih producenata, a kako u cijeloj priči nedostaje Madonna, čovjek ima osjećaj da je album popis demo snimki na kojima se još treba raditi. Madonna je sasvim očito izgubila inspiraciju i sve ovo radi više iz neke zabave u slobodno vrijeme, a i zbog straha od starenja pa kad god osjeti krizu brzo nešto smisli, nazove aktualne producente da joj u par mjeseci slože nesto, onda provede tjedan dana u studiju pjevajući, i to je to. Tekstovi su ponekad malo i smiješni, klisejizirani, nema prave poruke, ponekad zvuči kao curica, niti jedna pjesma se specijalno ne ističe, sto M.I.A i Nicki Minaj ovdje rade nemam pojma. Da je ovaj album objavila neka nepoznata ili nova glazbenica vjerojatno bi prošao totalno neprimjećen. Live Nation se ionako koncentrira na turneju jer tu i leži najveća zarada, a ona sama od obiteljskih obaveza niti ima vremena niti volje promovirati ga. Ali mi vjerni fanovi ćemo ju podržati što god ona napravila, ne zato što trenutačno radi nešto kvalitetno, već zato što nas je zadužila svojom nevjerojatnom karijerom.

Madonnin rad je uvijek bio refleksija njezinog života, njezinih vjerovanja, čvrstih stavova, iskustava; za razliku od glazbenika kojima je glazba samo posao, i zato nitko nikada nije mogao biti na njezinoj razini. Ovog trenutka njezin rad reflektira zubnjenost, izgubljenost, manjak inspiracije, strah od starenja, a duboko ispod toga vjerujem da leži nostalgija. Ona je ipak majka četvero djece i to ju ispunjava i oduzima većinu vremena, a kao takva sigurno više ne može biti sposobna izdavati albume poput Erotice jer živi potpuno drugačiji život. Ako već ima razumljivu potrebu održavati kontak s publikom i podsjetiti nas što i tko je ona, preporučio bih joj da počne dostojanstveno stariti, izda zbilja kvalitetan greatest hits album za razliku od Celebration, iako sam svjestan da ona nije imala kontrolu na time, već Warner Brothers pa je zato i ispao tupav zanemarujući bitne dijelove njezine karijere, i da krene na turneju koja će slaviti neizbrisiv trag koji je ostavila na glazbu, društvo, i zivote pojedinaca.


Say what you like, there ain't no time to lose - madonna_blog_hr@hotmail.com

21.05.2012. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Truth Or Dare by Madonna u Hrvatskoj!

Madonnin prvi parfem Truth Or Dare by Madonna od 30 ml možete kupiti u svim DM dućanima širom Hrvatske po cijeni od 199 kn!



TPORTAL.HR: Laura kozmetika i tportal.hr poklanjaju svojim čitateljicama čak pet novih Madonninih parfema Truth or Dare!

Tama i svijetlo. Nevinost i prijevara. Truth or Dare miris predstavlja dvostruke sile koje koegzistiraju u svima nama. Usuđujući se prihvatiti dualizam naše istinske prirode ovaj suvremeni i seksi klasik podpisuju cvijetni akordi. Jedinstvena mješavina cvijeća izbalansirana s mirisima šume i vanilije stvorila je bezvremenski miris. Mješavinom nota vanilije i ambera miris odstupa od tradicionalnih cvijetnih mirisa.

Top nota: Bogata gardenija, cvijet tuberoze, cvijet nerolija.
Srce: Jasmin, Benzoin, latice bijelog ljiljana.
Baza: Vanilija, karamelizirani Amber, mošus.

Bočicu parfema dizajnirao je Fabien Baron u suradnji s Madonnom. Luksuzno pakiranje bijele boje odiše čistoćom, dok dijelovi zlatnog pridaju eleganciju i profinjenost. Logotip mirisa predstavlja istinu i produhovljenost.

Nagradno pitanje glasi:

koje godine je Madonna izdala svoj prvi album?

a) 1983.
b) 1986.
c) 1990.

Točne odgovore šaljite na e-mail nagradnjace@t-com.hr. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela. Imena dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak, 28. svibnja.

21.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Gang Bang ili Turn Up The Radio?

Mnogi izvori objavljuju različite informacije o odabiru trećeg singla sa albuma MDNA.

Jedni izvori govore da će "Gang Bang" izaći na ljeto, dok drugi potvrđuju da je treći singl "Turn Up The Radio". Navodno Madonna pokušava odvojiti malo slobodnog vremena za snimanje spota za "Turn Up The Radio"! Ima samo 3 do 4 sata za snimanje, zbog prezauzetog rasporeda za turneju MDNA.



21.05.2012. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna će odati počast Brandonu Bitneru

Madonna će na svojoj turneji MDNA odati počast četrnaestogodišnjem dječaku Brandonu Bitneru.

Brandona Bitnera su kontantno zlostavljali u školi u Middleburgu zbog njegove seksualne orijentacije i načina odjevanja. Petog studenog 2010. je počinio samoubojstvo.

Katie Goodling, njegova rođakinja, je potvrdila da će tvrtka Adamsky Film Production iz Stockholma uzeti njegove slike iz videa za Madonnin uvodni video Nobody Knows Me!

Šest slika od druge zlostavljane djece će također biti prikazano u videu po tri sekunde sa znakom RIP pored njihovog imena.



Postavljanje stagea

21.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Ekskluzivne informacije o set listi!

Postoje tri uvodne video pozadine za MDNA turneju: BEST FRIEND, JUSTIFY MY LOVE i NOBODY KNOWS ME! Justify My Love Video Interlude govori da se Dita vratila! U videu Madonnu proganjaju karnevalski luđaci s različitim maskama, a Madonna se skriva u sobi i uživa u svojim seksi fantazijama. Video je sličan reklami "Truth Or Dare by Madonna" i jako je seksi! Video je metafora za sve one koji iskorištavaju i osuđuju Madonnu. Madonna se zaključava u sobu jer želi pobjeći od toga i uživa u svojim fantazijama!

Pozadinski spotovi za nastupe prvog dijela turneje "Transgression" su jako mračni i puni nasilja! Fenomenalni Dago Gonzalez, koji je režirao video pozadine za Paradise i Bedtime Story za Madonnine prošle turneje, ponovo surađuje s Madonnom za ovu nadolazeću turneju!

Baskijski trio Kalakan će pratiti Madonnu kroz cijeli show. S Madonnom će pjevati "Masterpiece" i ubaciti svoje riječi. "Masterpiece" će imati pozadinu o baskijskoj kulturi.

Turn Up The Radio je preobrađena u novu elektro rock verziju sa glasnim beatovima i električnom gitarom!

I'm Addicted je dodana na set listu! Slična je albumskoj verziji s gotovo neprimjetnim promjenama.

Madonna je radila mnogo na kreiranju nove verzije za "LIKE A VIRGIN". Koristila je skladbu Evgeni’s Waltz sa soundtracka W.E.
Pokušavala je stopiti pjesmu sa glazbom, ali navodno nije zadovoljna sa rezultatima. Još nije sigurno hoće li LIKE A VIRGIN biti na set listi.

Religious Intro
Girl Gone Wild
Revolver
Gang Bang
Papa Don't Preach

Hung Up
I Don't Give A

Express Yourself
Give Me All Your Luvin' (Just Blaze remix)
Turn Up The Radio

Open Your Heart

Justify My Love (video pozadina, prerađena verzija remixa Williama Orbita)

Nobody Knows Me (video pozadina)

+ Masterpiece
+ I'm A Sinner/Cyber-Raga
+ Like A Prayer
+ Celebration
+ Best Friend (video pozadina)
+ I'm Addicted
+ Like A Virgin (?)










21.05.2012. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Informacije o prodaji ulaznica

MDNA turneja je prodala preko 653,000 ulaznica za 43 koncerta u Sjevernoj Americi, potvrdili su iz Live Nation Entertainment-a. Oko 30,000 ulaznica je dostupno za 36 koncerta američkog dijela turneje. Većina njih su ulaznice za osobe sa invaliditetom.

Prema brazilskom koncertnom promotoru Tickets 4 Fun, Madonna je prodala preko 100,000 ulaznica za koncerte u Brazilu! Tri brazilska koncerta koja će biti održana za sedam mjeseci su gotovo rasprodana.


MDNA turneja će imati najveće video ekrane ikada! Herman ten Barge, direktor nizozemske kompanije Reefhors je ponosan što Madonna koristi njegova zračna crijeva za krov koji će se napuhavati.

Belgijska tvrtka StageCo je kreirala četiri ogromna identična stagea. Pozornica je široka 70 x 40 m, a visoka 26 m.

21.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna će zaraditi u 500 milijuna dolara u 2012.?

The Huffington Post je objavio zanimljivi članak o mogućoj Madonninoj ovogodišnjoj zaradi. Procjenjuje se da će Madonna biti bogatija za čak 500 milijuna američkih dolara!

- 300 milijuna dolara od turneje MDNA. Live Nation je objavio da je već ostvareno 240 milijuna američkih dolara od prodaje ulaznica u Sjevernoj Americi i Europi. Sa prodanim koncertima u Južnoj Americi i Australiji bi mogla zaraditi dodatnih 40 milijuna.

- 75 milijuna od prodaje suvenira. Prodaja koncertnih majica, plakata, knjiga su uvijek punili Madonnin džep, a za ovu turneju se očekuje da će merchandise biti najveći do sada.

- 60 milijuna zarade od prodaje parfema "Truth Or Dare by Madonna".

- 10 milijuna u sklopu ugovora sa Smirnoffom. Tvrtka Smirnoff je lansirala kampanju kojom vodi fanove na Madonnine koncerte, čak su izdali i posebnu bocu votke s njenim likom.

- 10 milijuna za prikazivanje turneje na TV-u širom svijeta.

- 5 milijuna od modne linije "Material Girl" i nadolazeće linije donjeg rublje za Macy's.

21.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Promocija turneje MDNA

Madonnin menadžment planira snimiti par nastupa sa otvorenja turneje u Tel Avivu 31. svibnja! Za sada su odlučili da će iskoristiti četiri različita nastupa kao promotivne materijale za MDNA turneju, a to su...

- GIRL GONE WILD
- EXPRESS YOURSELF
- GIVE ME ALL YOUR LUVIN'
- TURN UP THE RADIO

21.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Žena, majka, kraljica

Recenzija: Muzika.hr, Zoran Tučkar
Ocjena: 3/5

Američku varijantu Lepe Brene nije potrebno predstavljati.

Madonna Louisa Veronica Ciccone objavila je novi studijski album koji sadrži za nju standardnu količinu šoka i provokacije. O dvojbama oko samog imena već je proliveno nešto tinte: ukratko, "MDNA" je kratica za Madonnu, može se čitati kao 'Madonnin DNA', te asocira na supstancu' MDMA', koja je aktivna tvar u drogi ecstasy čija je 'popularnost' naglo skočila razvojem rave kulture.

Na "MDNA" gospođa Ciccone predstavlja se kao veliki fan plesne glazbe. Nju boli briga što će skoro imati onoliko godina koliko pokazuje brojka u imenu kolijevke moderne plesne muzike Studio 54. Uostalom, u tridesetogodišnjoj aktivnoj diskografskoj karijeri njena jedina konstanta je plesna pop-muzika i šokovi – rekli bi površni promatrači i zanemarili činjenicu da je Madonna imala sjajan osjećaj za kadroviranje suradnika kao i nos za nadolazeće trendove. Na albumu su upogonjeni od Wiliama Orbita, koji je jedan od zaduženih za 'električni' dio, do country-folk kantautora Joea Henrya (inače njenog šogora) koji je supotpisao ponajbolju stvar na albumu, zaključnu i atmosferičnu "Falling Free" (bilo bi zanimljivo kad bi ona i Henry snimili cijeli album u tom 'điru').

Albumom "MDNA" teče elektro, dance i pop zvuk, a Madonna zvuči nepokolebljivo sa svojim nejakim glasićem koji je tretiran čudima moderne tehnologije. Tragovi starenja su izbrisani raznim studijsko-računalnim zahvatima, tako da slušatelj ne može reći koliko godina ima osoba koja ovo izvodi. Moto ovog albuma je "Let's party!", a na momente album zvuči simpatično tvrdoglavo, pa čak i beskompromisno, što je čudna riječ za Madonnin LP.
"MDNA" postoji kao izdanje s dva diska, s dodatne četiri pjesme i remiksom "Give Me All Your Lovin'", od kojih najzanimljivije zvuče "I Fu**ed Up" i "Beautiful Killer".

"MDNA" je dovoljno dobra ploča da iznjedri nekoliko dobrih singlova i produlji nemoguće dugu i postojanu karijeru njene autorice. Nevjerojatno je da od svih pop zvijezda koje su osamdesete dale (Prince, Whitney Houston, Michael Jackson), pjevački najmanje darovita od njih - Madonna - je kroz devedesete i 'nulte' prošla bez većih komercijalnih podbačaja ili duljih stvaralačkih kriza (loši, ali komercijalno uspješni albumi tu se ne računaju). Pjesme koje su puštene u eter kao najava albuma "Girl Gone Wild" i "Give Me All Your Luvin'" odlikuju se izvrsnim zanatsko izrađenim pop 'kvakama', a "MDNA" sadrži još nekoliko takvih (recimo "Turn Up The Radio", "Masterpiece", "Falling Free"), uz nekoliko neizbježnih kilavo sklopljenih stvarčica (nategnuta "I'm Addicted", 'provokativna' "Gang Bang", banalna "I Don't Give A"...) te čini solidnu kolekciju novih aduta za predstojeću turneju.

Mnogi izvođači pokušavaju biti kao Madonna, ili je 'zamijeniti' na tronu, no nitko od njih ne uspijeva izvlačiti trikove iz područja održavanja popularnosti kao ona. "MDNA" je točno takva ploča kakva joj treba u ovom trenutku – red dancea, red popa, red šoka, red ambicije - ispunit će sve njene želje, kao i želje njenih fanova.




09.05.2012. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Na turneji bez hit albuma na top listama

Madonnin album "MDNA" se jedva drži u top 40 na svjetskim top ljestvicama albuma. Na američkom iTunesu se nalazi ispod 200. mjesta. Madonna će započeti turneju za tri tjedna u Izraelu bez hit singla i albuma na top ljestvicama...

Kad je Madonna napustila Warner i potpisala ugovor za Live Nation/Interscope, očekivali smo da će Madonnini albumi napokon dobiti tretman kakav i zaslužuju. Sa Live Nationom i Interscope smo još nezadovoljniji. Čak su posljednji singlovi i albumi mnogo bolje prolazili sa Warnerom.

Očito da je Live Nation sav svoj trud i pozornost usmjerio na Madonninu turneju, jer očito mu ništa ne znači dobivanje hit albuma od svog izvođača. Znaju dobro gdje se može izvući novac.
Sigurno su i Madonni dosadile promocije, pa daje drugima, tj. Live Nationu da obavlja taj posao. Sa uzbuđenjem su najavili da će se sa "MDNA" više fokusirati na internetsku promociju i što su s time dobili? Da se album u pet tjedana proda u isto primjeraka kao COAD u prvom tjednu? Live Nation je upoznat s veličinom umjetnice s kojom surađuju i u erama "Hard Candy" i "MDNA" vidimo da im je na prvom mjestu ostvarivanje što veće zarade od turneje.

Flop album "Bionic" iz 2010. od Christine Aguilere se popeo nedavno na čak 17. mjesto na američkom iTunesu, samo zbog male promocije na talent showu The Voice. Madonna je mogla iskoristiti sličnu ideju, a ne se zamarati sa promocijama parfema.


Ukupna prodaja albuma do sada: 1.146.000
Prodaja albuma u SAD-u: 449.715
Prodaja albuma u Velikoj Britaniji: 95.710


MDNA je 5. najprodavaniji album ove godine do sada.

1.Adele/ 21/ 5,968,000
2.Lana Del Ray/ Born to die/ 1,423,000
3.Coldplay/ Mylo Xyloto/ 1,314,000
4.One Direction/ Up all night/ 1,210,000
5.Madonna/ MDNA/ 1,146,000
6.Whitney Houston/ The Greatest Hits/ 1,100,000
7.Bruce Springsteen/ Wrecking Ball/ 1,061,000
8.Adele/ 19/ 974,000
9.Rihanna/ Talk That Talk/ 953,000

09.05.2012. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

To love you is a sin...Adios!

Jedan obožavatelj se sinoć uspio približiti dvorani Nassau Coliseum i slušao je Madonnu na probama! Uspio je čuti "Vogue" i "Bye Bye Baby"!




Nagradna igra za bosanskohercegovačke fanove

Smirnoff vodi fanove iz BiH na koncert Madonne u Milanu 14.06. na stadionu San Siro! Smirnoff BiH organizira nagradnu igru u kojoj fanovi mogu osvojiti dvije ALL INCLUSIVE ulaznice!

Golden Club, Mostar 10.05.2012
Ljetna bašta, Mostar 12.05.2012
Cinemas Sloga, Sarajevo 24.05.2012.

https://www.facebook.com/BiHSmirnoff



Ulaznice/prijevozi na koncerte

Agencija New Sound nudi ponudu prijevoza na Madonnin koncert u Firenzi! Polazak je isključivo iz Rijeke.

Firenza (ulaznice + prijevoz, samo ulaznice): http://www.newsound.hr/ROCK-06-2012-2.htm#MADONNAFI

Milano (ulaznice): http://www.newsound.hr/ROCK-06-2012.htm#MADONNAMI

Ulaznice - voucher za prijevoz šalju poštom na adresu. Nakon vaše uplate, prijevoz se ne otkazuje bez obzira na broj uplaćenih izleta!

Kontakt: INFO 098 1894687 | E-MAIL info@newsound.hr
_____________________________________________________

Agencija ART TRAVEL organizira prijevoz na Madonnin koncert u Beču 29.7., a cijena samog prijevoza je 440 kn! Također imaju u ponudi karta za travnjak + bus = 1190 kn plativo u ratama.

Kontakt:
(01) 4872 391
(01) 4872 385
art-travel@inet.hr
_____________________________________________________

Kupite ulaznice za koncert u Beču 29.7. preko Eventima:
http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/madonna-wien-ernst-happel-stadion-321135/performance.html

Prijevozi:
http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/madonna-bec-prijevoz-pleternica-geneza-tours-264974/event.html

http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/madonna-bec-prijevozi-varazdin-investigo-koncerti-265340/event.html
_____________________________________________________

Agencija Investigo nudi ulaznice + prijevoz i samo prijevoz:

http://www.svikoncerti.eu/koncerti/austrija/madonna-bec.html

06.05.2012. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Truth or Dare stiže na hrvatsko tržište

Dugoočekivani Madonnin mirisni prvijenac Truth or Dare stiže na hrvatsko tržište, poručuju iz Laura kozmetike. Parfem koji odiše raskošnim bijelim cvijećem: gardenijom, tuberozom, jasminom i ljiljanom, pjevačica je posvetila majci koja je umrla od raka dojke kad je Madonna imala samo pet godina.

- Moje najranije sjećanje na majku njezin je parfem, uvijek je mirisala na gardenije i tuberoze. Željela sam oživjeti taj miris u novom, svježem izdanju. Stvorila sam nešto iskreno i odvažno, otuda i naziv Truth or Dare - izjavila je Madonna na nedavnom predstavljanju parfema u New Yorku.

Izvor: Večernji List






06.05.2012. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

RIP Adam Yauch

Adam MCA Yauch, član grupe The Beastie Boys je preminuo u petak u New Yorku nakon tri godine duge borbe s rakom.

"The Beastie Boys su bili jedinstveni! Adam također! Bili su jako važan dio moje glazbene karijere i sastavni dio glazbene revolucije u to vrijeme. Veoma sam tužna zbog Adamove smrti. Neka Bog blagoslovi njega i njegovu obitelj", izjavila je Madonna.

The Beastie Boys su nastupali kao predgrupa za Madonninu turneju "The Virgin Tour".




06.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna na naslovnici Vanity Fair Italy

Predivna Madonna krasi naslovnicu magazina Vanity Fair za talijansko izdanje!

Korištene su slike sa snimanja promotivne kampanje za parfem "Truth Or Dare".





06.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nove informacije o turneji!

Madonna je trebala otvoriti turneju 29.5. u Tel Avivu, te održati i drugi koncert 31. svibnja. Međutim, koncert 29. je prebačen na 31.5., a drugi koncert koji je trebao biti održan tog dana je otkazan!
Početak Madonnine velike turneje "MDNA" je sada planiran za 31.5. u Tel Avivu na stadionu Ramat Gan.



Prema Live Nation-u, ovo je službeni logo Madonnine turneje "MDNA"!


Moment Factory je nova multimedijalna produkcijska kuća koja uz specijalne video efekte kreira nevjerojatne prizore.

Poslije suradnje na Super Bowlu, Moment Factory nastavlja raditi na Madonninoj turneji MDNA!

Pogledajte njihov posljednji projekat...


Nedavno je otkriveno da će bend Kalakan otpjevati s Madonnom novu verziju "Open Your Heart" i sadržavat će elemente njihove pjesme "Sagarra Jo". Momci iz grupe Kalakan će pratiti Madonnu kroz cijeli show, u ulozi pratećih vokala ili iza instrumenata.

"MDNA" turneja počinje sa religioznim melodijama i crkvenim pjesmama koje pjevuše članovi skupine Kalakan. "Girl Gone Wild" sa Madonninim uvodom otvara turneju.

Nova pjesma je dodana na set listu - MASTERPIECE! Madonna i Kalakan će je izvesti u potpuno novoj verziji! Novi "Masterpiece" sadrži više violine i najvjerojatnije će zamjeniti "Falling Free"!

William Orbit je dao naslutiti da će Madonna otpjevati zaboravljenu pjesmu iz ere "Music". Radi se o bonus pjesmi "Cyber-Raga"! Madonna će ovu pjesmu otpjevati uz "I'm A Sinner", a pridružit će joj se trio Kalakan!

Kalakan će također otpjevati zborski dio u "Like A Prayer"! Ovaj baskijski bend će pjevati s Madonnom "Celebration" koja će zatvoriti cjelokupni show!



U ovoj listi su samo neke pjesme koje će biti na turneji "MDNA"...

Religious Intro
Girl Gone Wild
Revolver
Gang Bang
Papa Don't Preach

Hung Up
I Don't Give A
Best Friend

Express Yourself
Give Me All Your Luvin' (Just Blaze remix)
Turn Up The Radio

Open Your Heart

Justify My Love (Prerađena verzija remixa Williama Orbita)

Nobody Knows Me (video pozadina)

+ Masterpiece ili Falling Free
+ I'm A Sinner/Cyber-Raga
+ Like A Prayer
+ Celebration

06.05.2012. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Prodaje se legendarna fotografija!

CRNO-BIJELA fotografija na kojoj Madonna pozira gola na krevetu mogla bi se prodati za 25 tisuća dolara. Fotografija je snimljena 1990. godine, a na njoj je kraljica popa pokazala svoje grudi. Donji dio tijela prekrila je bijelom plahtom. Uz cigaretu i tamni make up oko očiju, Madonna drži cigaretu u svojim napućenim usnama.

Fotografirao ju je Steven Meisel, a očekuje se da će fotografija na aukciji zaraditi preko pet tisuća funti. Fotografija će se na aukciji ponuditi u svibnju na aukciji u Bonhamsu. Inače je Steven fotografirao Madonnu i za potrebe njezine knjige "Seks".

"Ovo je prekrasna fotografija. Nije samo crna i bijela, već ima prekrasne nijanse srebrne i bijele. Madonna je pozirala brojnim fotografima, a ova je uzeta u njezinim ranim tridesetima. Tada je imala fazu s izblajhanom kosom i tamnim očima, tako da je izgledala doista dramatično. Naravno, imala je prekrasno tijelo. Inače je opsjednuta zdravom hranom pa pretpostavljam da je cigareta tu samo kako bi je napravila seksipilnom. Diljem svijeta bi obožavatelji htjeli imati ovu fotografiju", rekla je Judith Eurich iz Bonhamsu.


by:Jay-M

03.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Argentina! Novi datumi turneje!

Argentina je bogatija za još dva Madonnina koncerta!

Buenos Aires, stadion River Plate, 13.12.2012
Cordoba, Estadio Kempes 22.12.2012

Prodaja karata počinje 12.5.2012

MDNA
BY:JACOB JAY-M

03.05.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

FOTKE S PROBA!

Objavljene su nove fotke s Madonninih proba:)



by:Jacob Jay-M

01.05.2012. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #