Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Prodaje se legendarna fotografija!

CRNO-BIJELA fotografija na kojoj Madonna pozira gola na krevetu mogla bi se prodati za 25 tisuća dolara. Fotografija je snimljena 1990. godine, a na njoj je kraljica popa pokazala svoje grudi. Donji dio tijela prekrila je bijelom plahtom. Uz cigaretu i tamni make up oko očiju, Madonna drži cigaretu u svojim napućenim usnama.

Fotografirao ju je Steven Meisel, a očekuje se da će fotografija na aukciji zaraditi preko pet tisuća funti. Fotografija će se na aukciji ponuditi u svibnju na aukciji u Bonhamsu. Inače je Steven fotografirao Madonnu i za potrebe njezine knjige "Seks".

"Ovo je prekrasna fotografija. Nije samo crna i bijela, već ima prekrasne nijanse srebrne i bijele. Madonna je pozirala brojnim fotografima, a ova je uzeta u njezinim ranim tridesetima. Tada je imala fazu s izblajhanom kosom i tamnim očima, tako da je izgledala doista dramatično. Naravno, imala je prekrasno tijelo. Inače je opsjednuta zdravom hranom pa pretpostavljam da je cigareta tu samo kako bi je napravila seksipilnom. Diljem svijeta bi obožavatelji htjeli imati ovu fotografiju", rekla je Judith Eurich iz Bonhamsu.


by:Jay-M

Post je objavljen 03.05.2012. u 17:38 sati.