Službeno priopćenje za Material Girl

- Madonna, Iconix Brand Group i Macy's lansiraju Material Girl

- Glumica i glazbenica, Taylor Momsen je lice kampanje

- Madonna, Lola i Taylor Momsen će prisustvovati na posebnim otvorenjima u Macy's-u


MG Icon, joint venture kompanija između Madonne i Iconix Brand Group objavljuju ove jeseni marketinšku kampanju za najnoviji kreativni brand za mlade Material Girl, ekskluzivno dostupna samo u trgovine Macy's.

Multimedijalnu kampanju predstavlja mlada glumica i glazbenica Taylor Momsen i pojavit će se na promotivnim posterima u boji, u kino dvoranama, na ulicama, online i trgovinama. Taylor Momsen trenutno glumi u hit seriji Gossip Girl i pjeva u rock bendu The Pretty Reckless. Madonna je rekla: "Taylor ima cool smisao za modu koji je jedinstven i odgovara looku Material Girl."

"Ne mogu da vjerujem da sam lice za Material Girl! Tu je Madonna i znate da će biti cool i radeći s Madonnom i Lolom je jedno nevjerojatno iskustvo. Imaju odličan modni ukus, svaka donosi svoj osobni dodir u outfitima za kampanju. Material Girl može biti svaka djevojka, riječ je o stvaranju svog vlastitog stila, to je ono što je cool u ovome" - govori Taylor.

Kolekcija će biti ekskluzivno lansirana u 200 odabranih Macy's dućana širom SAD-a i na web stranici www.macys.com 3.8. za novu školsku sezonu. Kako bi se povećala promocija, nacionalna reklamna kampanja će se pojaviti u kolovoškim i rujanskim izdanjima modnih, društvenim i zabavnih magazina poput Teen Vogue, Seventeen, Nylon, Cosmopolitan i mnogi drugi, također i na mnogim web portalima i kino dvoranama tijekom ljeta. Kampanja prati veoma uspješnu najavu koja postavlja pitanje 'Who's That Girl? (Tko je ta djevojka)?' Taylor je nedavno otkrivena kao celebrity muza od strane Madonne i Lole. Kampanja je snimljena na ulicama Brooklyna od poznatog fotografa Toma Munroa.

Prvih 200 kupaca u šest Macy's dućana će dobiti besplatno bandeau top iz kolekcije Material Girl i 10 dolara bona za kupovinu odjeće tog dana. Prvi najveći fanovi koji dođu između 10 do 12 h 3.8. će imati priliku dobiti majicu Material Girl s Madonninim autogramom u određenim trgovinama.

Kako bi se proslavilo lansiranje Material Girl na 3. kolovoz, Taylor Momsen će se pojaviti u trgovini Macy's na Hearld Squareu u New Yorku i nastupiti uživo. Sretni kupci i fanovi će moći gledati akustični performans u odjelu za mlade na četvrtom katu i slikati se sa Momsen od 17 do 19 h. Poslije će pojedine Macy's trgovine ugostiti Madonnu radi druženja s kupcima, fanovima i poznatim licima iz svijeta mode.

Madonna i Lola, koje su dale veliki kreativni doprinos ovom brandu, će se pojaviti u Macy's dućanu na Hearld Square 22.09. kako bi proslavile objavljivanje modne linije.

Dari Marder, direktorica marketinga za Iconix Brand Group je komentirala: "Taylor je Material Girl, ima sposobnost da nosi mnogobrojne outfite - provokativne, rokerske, sexy - to je ono što zapravo ovaj brand predstavlja. Radi se o izražavanju svog vlastitog stila." Marder dodaje, "Madonna i Lola su bile veoma aktivne u kreativnom procesu, od biranja Talyor do predlaganja fotografa. Njihovo pojavljivanje na snimanje i bliska suradnja su dovele do toga ga odjeća izgleda fantastično."

Martine Reardon, izvršna potpredsjednica za marketing u Macy's-u, je izjavila: "Moć zvijezda u ovoj kampanji je nevjerojatna - modne dizajnerice Madonne i Lola, trendseterica Taylor kao muza i savršeni brand Macy's kao ekskluzivnog prodavača. Najava kampanje je izazvala mnoge reakcije oko lansiranja ovog branda i uzbuđeni smo što ćemo lansirati cijeli projekt 3.8."

29.07.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #