Madonna upozorena zbog preglasne zabave

Madonna je danas dobila službeno sudsko upozorenje zbog preglasne zabave u njenom londonskom domu. Ovo upozorenje je izdalo britansko vijeće u Westminsteru nakon odražane glasne zabave Madonninog osoblja u Maryleboneu.

Susjedi su se žalili zbog glazbe i pjevanja koje je dolazilo iz njene kuće od 6 milijuna funti kupljene 2007. godine. Madonna nije bila nazočna u to vrijeme, ali kao vlasnica tog doma je dobila upozorenje da će za naredne prekršaje morati platiti kaznu od 5,000 funti.

Vijeće je primilo žalbu u nedjelju 27.6. u poslijepodnevnim satima. Nakon 30 minuta, časnici iz vijeća Westminster su bili ispred Madonninih vrata i svjedočili velikoj buci, nagađaju da se radi o karaoke zabavi i bilo je tako glasno da je zakonski neprihvatljivo. Razgovarali su sa osobljem preko interfona i potvrdili su im da je Madonna vlasnica i trenutno nije tu.

Glasnogovornica vijeća je izdala priopćenje: "U cilju riješavanja problema, izdano je pismeno upozorenje na vlasnika objekta u kojem je naređeno da se buka utiša, što se i desilo. Svako dalje kršenje ove odredbe će biti kažnjeno sa 5,000 funti." Madonnina glasnogovornica nije u mogućnosti komentirati ovaj slučaj.

19.07.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #