O Madonni

Carlos o Madonninom vježbanju

Fitnes trener Carlos Leon je otkrio za The Times da je njegova bivša djevojka Madonna neustrašiva kada je riječ o treningu, te da voli isprobati sve nove tipove fitnes treninga. "Trenutno koristi dvije velike trake za izdržljivost, a cardio vježbe je zamijenila plesom. Madonna i ja zajedno vježbamo otkad smo bili u vezi. Naš trening je bio pomiješan s njenim i mojim programom vježbanja. Uvijek je zanimaju nove stvari. Tip je osobe koja bi uradila sve da proširi svoje znanje o vježbanju."

"Mislim da Madonna postavlja visoke ciljeve svojim primjerom onima koji žele dobro izgledati kao ona. Ali zapamtite da ona ima kuhara, trenera, provodi dva sata na pozornici tijekom turneje. Njeno tijelo je njen posao."



Janelle Monáe o Madonni

Američka pjevačica Janelle Monáe je poslije svog koncerta u Parizu odgovorila novinaru kakvo mišljenje ima o kraljici popa. "Zaista volim Madonnu. Mislim da se uspjela održati na sceni unatoč mnogim dešavanjima. U potpunosti je pomogla redefiniranju žena u glazbenoj industriji kako trebaju izgledati, oblačiti, zvučati, ponašati. Mislim da je to cool. Sviđa mi se što voli jahanje konja. Mislim da je to hrabra stvar, znam da se povrijedila prije. Jako je hrabra što se vratila ponovo na sedlo. Poštujem to. U svakom slučaju je hrabra i jako kvalitetna umjetnica."

14.07.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #