Dolce & Gabbana o jesensko-zimskoj kampanji

Madonna za potrebe kampanje Dolce & Gabbana je ponovo u ulozi zgodne domaćiće Talijanke. "Volimo Madonnu, ona je istinska zvijezda, pop ikona koju obožavaju sve generacije! Za nas je bilo izvanredno iskustvo raditi s njom na ovoj kampanji", rekao je Stefano Gabbana za StyleList.

Kao i prošle sezone, nove promotivne slike u crno-bijeloj boji je snimio Steven Klein i predstavljaju život elegantne talijanske dame, a kampanja je inspirirana filmom Anne Magnani iz 1962. 'Mamma Roma'. Kampanja je snimljena u Harmelu, New Yorku, i Milanu krajem travnja. "Zbog velikog uspjeha prošle kampanje, svidjela nam se ideja da s ovom kampanjom ispričamo priču", dodaje Gabbana.

"Sviđa nam se prirodna verzija Madonnne, otkriva stvarnu i pravu ljudskost žene. S Madonnom i Stevenom smo postali tim, uz veliko razumijevanje. Dijelimo ideje kada god radimo zajedno. Madonna je također aktivna u donošenju odluka prilikom rada. Kada smo na snimanju, imamo mnogo posla da uradimo, ali isto tako se nastojimo zabaviti."

Dolce kaže: "Atmosfera na snimanju je bila jako opuštajuća, harmonija među nama je jednostavno savršena."

13.07.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #