Kampanja D&G u magazinu Chi

U talijanskom magazinu Chi je objavljen članak sa intervjuom i odličnim slikama sa snimanja Dolce & Gabbana kampanje za jesensko-zimsku kolekciju.

Osim kampanje, dizajnerskog dua i Madonnu veže dugogodišnje prijateljstvo. "Već 18 godina, jedno blisko prijateljstvo. Naša veza se razvijala sasvim prirodno, spontano, cijenimo i procijenjujemo ljude, našli smo jedno drugo. Jedno predivno prijateljstvo poput udvaranja koje traje mnogo godina", govori Stefano.

Atmosfera na snimanju je bila jako opuštena iako su radili do večernjih sati. Domenico je rekao: "Nismo prestajali jesti, radili smo neumorno do sedam sati uvečer, ali bili smo svi opušteni, zbijali smo šale svo vrijeme, puštali smo CD-ove od Dean Martina, a Madonna je pjevala i plesala." Iako mnogi govore da je Madonna prilikom suradnje zahtjevna, a ponekad i tvrdoglava, Stefano je potvrdio da voli imate sve pod kontrolom. "Drži sve pod kontrolom, ako se ponašala hirovito, to nismo primjetili i sviđa nam se takva. U bilo kom slučaju je profesionalac." Domenico je na kraju razgovora dodao da Madonna u kampanji nije samo oponašala uloge talijanske glumice Anne Magnani već i: "Madonna je u kampanji Anna Magnani, ali također i majka, kćerka, sestra, uistinu jedna normalna žena. Barem u jednom danu..."

Kliknite na sliku za veći prikaz (click on a picture to enlarge)



11.07.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #