Madonna dobila haljinu iz muzeja za vojvotkinju

Haljinu za vjenčanje iz škotskog muzeja će nositi uloga u filmu pod Madonninom redateljskom palicom. Madonna je zatražila haljinu od muzeja za svoj film 'W.E', o ljubavi kralja Edwarda VIII. i Wallis Simpson. Kostim se trenutno nalazi na izložbi Marriage in the Movies u sklopu sa National Museum of Costume u Shambellie House blizu gradića Dumfries. Haljinu je nosila Joely Richardson, koja je glumila 2005. u TV seriji o Wallisu i Edwardu. Outfit je dizajnirao Michael O'Connor, a nosit će je glumica Andrea Riseborough, odnosno u filmu - Wallis Simspon.

National Museums Scotland se složio oko davanja haljine, ali mora biti vraćena do listopada ove godine. Haljina će biti donešena u ponedjeljak na snimanju filma.

Margaret Roberts, generalna menadžerica muzeja National Museum of Costume je izjavila kako su sretni što će poslati haljinu Madonni. "Naša izložba Marriage in the Movies je pretrpana predivnim vjenčanicama koje govore priču o povijesnom periodu kojeg predstavljaju, ali također i holivudski glamur i stil. Ova je haljina kreirana za filmove, kada smo dobili poziv od Madonnine produkcijske kuće, bilo nam je zadovoljstvo im ugoditi."

08.07.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #